.
Отговор в тема
Страница 91 от 117 ПървиПърви ... 4181878889909192939495101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 2925
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Наранена ..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на babity
    Още съм си в мууд. Трябва да развъртя малко телефони, ама като гледам и другата семица май няма да ме огрее, поне до средата. Освен тази вечер да направя 586354543746 курса с колата и да ида да ми поначешат... крастата.

Никога толкова омраза не е била насочена срещу мен.

Супер фен Аватара на spopi
    Супер ми е

Трябва да чистя, да подреждам, да си оправям ноктите, да си мия косата... Добре, че подремнах.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Добреее съм. Скоро стигнах до заключението, че спирам да се съобразявам със сульо и пульо за щяло и нещяло. Ще си върна най-добрия приятел. Липсва ми.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Ами някакво такова гадно чувство. Все едно съм направила нещо лошо, а доколкото помня нищо нередно не съм правила. Шитня. Нищо, утре дано да си дойде иииииииии

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Болна \: ..точно след морето ли тряаше да стане..

Винаги съм й помагала за всяко едно нещо, винаги съм била до нея и накрая баси, получавам това..
    [14:38:19]А: mnn e qk
    [14:38:30]А: i trenira borba
    [14:38:33] Minnie.: znam go
    [14:38:34] Minnie.: ;d
    [14:38:41]А: i tati naVremeto e treniral borba D:
    [14:38:48]А: ma kakkkkkkkkk ........ :XXXXXXXXX
    [14:39:05]А: tcccc
    [14:39:10]А: i nego li sh mi zemesh ........
    [14:39:28] Minnie.: i nego?
    [14:39:35] Minnie.: koi sym ti zela
    [14:39:41]А: znaesh mn dobre
    [14:39:56]А: dimityr i nego si go bqh haesala w nachaloto ..
    [14:39:56]А: vse sichko i seki za teb
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Супер фен
    Не знам конкретно тя ли ми липсва, или просто се чувствам така и това е вследствие от липсата на това чувство оО

...

Чуствам се ... пфф объркана, много ми липсва... можех да му кажа всичко .. беше ми като брат .. а сега и кола да ме блъсне няма да му пука ... Искъм сии го обратно,същия а не новия ***** ... Абе чустваме се хипер объркана и ми се ревяе вече ...

Град
    Пловдив
    Чувствам се прекрасно,идеално,перфектн о,гъмжа от радост и радвам всички около себе си след 10 минутки имам ден ден и се радвам като малко дете в такова настроение съм,че някой,който и да е посмее да ми развали деня или момента,собственоръчно ще го кастрирам

^ И ти ли? Да ти е честит!

топло ми е, беееЙ. И трябва да съм в леглото вече, че утре ще е натоварен ден, обаче не, будна съм още и съм гладна. Утре тъмните кръгове само аз си знам как ще ги прикривам.

Град
    Пловдив
    Ох и на мене ми е топло,не мога да смогна фейсбук,скайп,смс-и,разговори ии сега е момента да честитя на Майкъл Джексън!Айде рест ин пийс Ваше Величество,преклон!

3а първи път от както го познавам се скарах с него, дори се сбихме .. Не го очаквах точно от него..

Град
    София
    Седя си и гледам в пронстранството и търся някакъв смисъл в нещо ... обаче реално погледнато няма такъв. Чак ми се иска да се разрева, ама и това не мога ... всичко се срива толкова главоломно, че е направо нереално.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

....

Цитирай Първоначално написано от Nevyzmutim
    Седя си и гледам в пронстранството и търся някакъв смисъл в нещо ... обаче реално погледнато няма такъв. Чак ми се иска да се разрева, ама и това не мога ... всичко се срива толкова главоломно, че е направо нереално.
    +1

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Mumiii
    +1
    +2

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy

Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    +1
    +2
    Ооо стига де... Винаги има смисъл! Дори само, за да се събудиш в новия ден и да погледнеш изгрева и да го гледаш колко е красив. И това, че утрото дава нов живот на всичко и как въздухът вибрира много по-силно сутрин и те зарежда с щастие и любов!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    от петък насам се чувствам невъобразимо зле
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    злееее......
    иде ми да се самоубия...да се нагълтам с някакви хапчета
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наспах се добре, но настроението ми никакво го няма... С моят човек напоследък нищо не върви както трябва Само се караме и то все за глупости... С неговата ревност и обсебващо поведение направо ме побърква... Вече дори не знам какво да му говоря и обеснявам, че да престане... Всеки път едно и също
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    злееее......
    иде ми да се самоубия...да се нагълтам с някакви хапчета
    предлагам ти едно валерианче...

Град
    Шумен
    ъъъх ..
    нещо не е както трябва, но дори аз не знам какво.
    С милото не върви гладко. НО този път той си е виновен.
    Може би ми е кофти, че лятото свършва.
    Ах .. а мина толкова бързо ..
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от BabyBluee
    +1
    +2
    Ооо стига де... Винаги има смисъл! Дори само, за да се събудиш в новия ден и да погледнеш изгрева и да го гледаш колко е красив. И това, че утрото дава нов живот на всичко и как въздухът вибрира много по-силно сутрин и те зарежда с щастие и любов!
    Е да ... днес определено вятъра си духа, така че въздуха определено вибрира. Може да се каже, че се чувствам refresh-нат, но определено не заради утрото и изгрева.
    Everything should be made as simple as possible, but not simpler.

перфектно...направо не мога повярвам колко добре се чувствам без него.казах му,че ще го потърся..но нямам такова намерение {}
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си