- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Наранена ..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Още съм си в мууд. Трябва да развъртя малко телефони, ама като гледам и другата семица май няма да ме огрее, поне до средата. Освен тази вечер да направя 586354543746 курса с колата и да ида да ми поначешат... крастата.![]()
Никога толкова омраза не е била насочена срещу мен.
Трябва да чистя, да подреждам, да си оправям ноктите, да си мия косата... Добре, че подремнах.
Добреее съм.Скоро стигнах до заключението, че спирам да се съобразявам със сульо и пульо за щяло и нещяло. Ще си върна най-добрия приятел. Липсва ми.
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ами някакво такова гадно чувство. Все едно съм направила нещо лошо, а доколкото помня нищо нередно не съм правила. Шитня. Нищо, утре дано да си дойде иииииииии![]()
![]()
![]()
Болна \: ..точно след морето ли тряаше да стане..
Винаги съм й помагала за всяко едно нещо, винаги съм била до нея и накрая баси, получавам това..
[14:38:19]А: mnn e qk
[14:38:30]А: i trenira borba
[14:38:33] Minnie.: znam go
[14:38:34] Minnie.: ;d
[14:38:41]А: i tati naVremeto e treniral borbaD:
[14:38:48]А: ma kakkkkkkkkk ........ :XXXXXXXXX
[14:39:05]А: tcccc
[14:39:10]А: i nego li sh mi zemesh ........
[14:39:28] Minnie.: i nego?
[14:39:35] Minnie.: koi sym ti zela
[14:39:41]А: znaesh mn dobre
[14:39:56]А: dimityr i nego si go bqh haesala w nachaloto ..
[14:39:56]А: vse sichko i seki za teb
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Не знам конкретно тя ли ми липсва, или просто се чувствам така и това е вследствие от липсата на това чувство оО
Чуствам се ... пфф объркана, много ми липсва... можех да му кажа всичко .. беше ми като брат .. а сега и кола да ме блъсне няма да му пука ... Искъм сии го обратно,същия а не новия ***** ... Абе чустваме се хипер объркана и ми се ревяе вече ...
![]()
![]()
![]()
![]()
^ И ти ли?Да ти е честит!
![]()
топло ми е, беееЙ. И трябва да съм в леглото вече, че утре ще е натоварен ден, обаче не, будна съм още и съм гладна. Утре тъмните кръгове само аз си знам как ще ги прикривам.![]()
3а първи път от както го познавам се скарах с него, дори се сбихме.. Не го очаквах точно от него..
Седя си и гледам в пронстранството и търся някакъв смисъл в нещо ... обаче реално погледнато няма такъв. Чак ми се иска да се разрева, ама и това не мога ... всичко се срива толкова главоломно, че е направо нереално.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Ооо стига де... Винаги има смисъл! Дори само, за да се събудиш в новия ден и да погледнеш изгрева и да го гледаш колко е красив. И това, че утрото дава нов живот на всичко и как въздухът вибрира много по-силно сутрин и те зарежда с щастие и любов!Първоначално написано от BabyBluee
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
от петък насам се чувствам невъобразимо зле
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
злееее......![]()
иде ми да се самоубия...да се нагълтам с някакви хапчета![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Наспах се добре, но настроението ми никакво го няма... С моят човек напоследък нищо не върви както трябваСамо се караме и то все за глупости... С неговата ревност и обсебващо поведение направо ме побърква... Вече дори не знам какво да му говоря и обеснявам, че да престане... Всеки път едно и също
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
предлагам ти едно валерианче...Първоначално написано от vanesa0pld
ъъъх ..
нещо не е както трябва, но дори аз не знам какво.
С милото не върви гладко. НО този път той си е виновен.
Може би ми е кофти, че лятото свършва.
Ах .. а мина толкова бързо ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Е да ... днес определено вятъра си духа, така че въздуха определено вибрира. Може да се каже, че се чувствам refresh-нат, но определено не заради утрото и изгрева.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
перфектно...направо не мога повярвам колко добре се чувствам без него.казах му,че ще го потърся..но нямам такова намерение {}
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief