- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Много Злее![]()
![]()
Ебаси филма с момичето с което преди няколко дена тргнахме не сме се чували изобщо :O Аз пиша тя не.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[img][/img]
Утре си идва Утре си идва.. дано да се видим ;; мм
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Защоооо ми беше да го пия тва кафее...Сега не мога да спяя..
![]()
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Много си вреди, МНОГО !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Пиян и откровен... твърде много и от 2те...
Добро утро на всички ^^
Изморена съм, нямам желание да ходя на урок. Искам да взема колелото и да изляза. Навън е доста прохладно, не е обичайната жега...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Добро утро и от мен, както обикновено ставам и кафе с цигара... После мисля да хапна и се мятам отново на покрива, днес поне не е жега xD
Нормално... малко съм болна, времето ми харесва - успокоява ме! Днес време за приятели, филми и вредна храна![]()
ААаааа мноогоооо съм доволнааа![]()
![]()
Пия кафенцеее. Ще излизааам, един сладур ми писааа иии всичко е на 6666666
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Емии готино ми е едно такова днесПо-късно ще излизам ..
В същото време ми е леко мързеливо ;дд
Ии днес ще го видя , ще му се нарадвамммм![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Супер съми малко учудена заради сношния ни разговор с Киро,нз кво го е прихванало да е толкова мил и т.н. ше видим накъде отиват не6ата
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Идеално- боли ме супер много изгореното- ама ходих на лекар и сега съм с лепенка под устната и не тряба да я махам и да го ровя, че иначе ще ми остане белег. Гр... боли. Иначе доволна, излязох купих на мама подарък, купих си и за мен подаръквидях се с баща ми, и ако стане ще излезем на семейна вечеря утре вечер- едва ли, но все пак остава надеждата. Иначе с Гого всичко си е добре, някак си на малко по- високо ниво сме във връзката си. След 1 час съм на работа
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много ми е злееВсички планове за днес се прецакаха
.
![]()
добре съм,след малко излизам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ША излизам и аз след малкокато никога направо.. Забравих какво е това външния свят
![]()
Мисля всичко да оставя на времето и каквото трябва това ще се случи.
Не мога да продължавам да тормозя себе си.
Знам само ,че го обичам много и държа на него...а вече каквото живота покаже.Не се надявам на нищо конкретно,защото след това ще боли повече.
безразлична и доста уморена
иначе съм си добре)
КАК МОЖЕ ДА СЪМ ТАКАВА ЗАЛЮХАНА ОВЦА , БЕЕЕЕЕ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КАК МОЖЕ ДА СИ ИЗГУБЯ КАРТАТА ЗА АВТОБУСА , А ТЯ ДА Е ДО 23 СЕПТЕМВРИИИИИ . НАПРАВО СЪМ БОЛНА!!!! И СЕГА ПОНЕЖЕ СЪМ ТЪПА ПАТКА ЩЕ СИ СЕДЯ ВКЪЩИ.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не[добре]![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Осъзнавам, че се лишавам от това да чувствам емоцията от това някой да те обича, да кара корема ти да се свива и всички признаци на влюбването... и всичко това заради НЕГО!!! Заради страха, който изпитвам, заради недоверието към мъжете... Страх ме е да си отдам на емоциите си, да оставя сърцето ми да бие като полудяло, да кажа на някой, че ми липсва... И всичко това от страх, че човека срещу мен ще изчезне по същия начин и ще постъпи като НЕГО!!! Не мога да се освободя от това ужасно чувство! Поставила съм такива решетки около себе си, че и дори аз не мога да ги разбия...![]()
мале само да излезнем ще видиш миличък как ще ти се върне всичко 2000 -ноА и ще си получа цунката от.... (съннн) ;д
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Keep goin', keep goin' .. Ще дойде и моят ден и тогава ще видиш.![]()
![]()