- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
еми добре . малко ми затъпя (цял ден в нас и депресията ,че лятото е на привършване ме удари...) ,но надявам се утре плановете ми за яко изкарване да се изпълнят![]()
I can't stop myself from loving you <3
Уморена съм...цял ден играя волейбол....след малко ще се къпя,после ще вечерям,ще си пусна музика и ще си мисля за милото:Какво ли прави?Къде ли е?Дали ме излъга?..като цяло чувствам се супер![]()
![]()
![]()
Ми не съм в най-добрата си форма ама оот мнооооооооооого време съм така. Тъй, че май нищо ново. Седя и си мисля как с всеки изминал ден се уверявам , че всички са големи сааааамо на думи. "Тея дни тряа да излезем е." "Мда е тряа". "С мен ще излезеш е". "Добрее". И до там. Тъпо ми е, ама толкова време... Свиква се да си пренебрегнат. Тъй, че еб*ла съм им майката.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
мразя гокак може да е такъв?как може вечно др да са му виновни?как може заради една моя дума да се цупи?как може аз да не обръщам внимание на постоянните му критики ?
Всиичко се прецака.. отново. Писна ми, толкова много ли искам?![]()
мнооооооого,страшно много ми е нервно и искам да счупя от бой долния боклук. смърт.
Т'ва ще свърши много грозно за мен.
Объркана![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Спяща...иначе съм объркана.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
добре съм,събудих се оше в 7 часа...доста странно за мен,ама карай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Гладна, но щастлива ! : )
Гладна....Мързи ме дА стана от леглото....абе супер съм си , нищо ми няма![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
изобщо не се наспах за 5 часа..и мисля следмалко отново да легна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
амм весело![]()
:P
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не като да не бивам. Пия кафенцее, може книжката да си чета по-късно, фитнесче... Тее такива работи..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
на преди малко се прибрах,изкарах си супер![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Епа добре ми е, не се оплаквам![]()
Мириша на бонбонкиии! ^^
Иначе ми е гадно. Навън се е стоплило с поне 4 градуса, а аз продължавам да пуквам от студ. Егати.
След малко ще се обадя да направя една организация за кафе, че и без това няма какво да правя у нас.![]()
Объркана!Няма ли най-сетне да се реши тоя човек, бе?! Дано в скоро време се видим, за да си разясним нещата.
Иначе ми е и малко спящо, заради времето навън, но ще взема да почета малко и дано ми се оправи настроението!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Какви бонбонки...
![]()
Плодови.![]()
На всичкото отгоре, и крем карамелът ми беше студен, и още по-студено ми стана. Гррр! Не ми се мърда никъде, пък трябва. Заради гадното втрисване, втори ден вече си стоя в нас.![]()