- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Писнаааааа ми беее >< Баси, заобиколена съм от възможно най-егоистичните същества, мислещи само и единсвено за себе си и такива, които изобщо не могат да се осъзнаят кои са и какви са..Като ми е тъпо никой не се сеща за моя милост, а когато вече се съвзема и се чувствам добре, все ще се намери някой, който да ми развали настроението и да почне да ме занимава с неговите глупости, да им имам и наглоста на всичките \: ..толкова са долни, че не могат да се усетят дори..Как е възможно да започне просто така от нищото да се заинтересува от мен, да ми звъни на ден по сто пъти само за да ми каже къв филм бил гледал..Много ме интересува сякаш к`ъв е и с кво се занимава..никво спокойствие, нищо..А хората, които обичам най-много са някъде там.., започвайки да ме разочароват отново, давайки обещания, които не могат да изпълнят..И този град, така скучен град \: изчерпах си всички занимания и забавления за две седмици..баси и ваканцията..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..