Доволна съм, как да съм Всичко се нарежда по абсолютен план, днес чак се прибрах и в сряда пак офейквам към апартамента, кафенца, запознанства, а -у . Взех си шматката насам, както си и мислех всичко е перфе, вчера се върнахме от къмпинга, и там беше страшно яко, почувствах се пак на 12 И имаше един готян пиииич, само дето не беше достатъчно отракан, та да ми разбере намеците и да реагира подобаващо на тях. Т.е. май разбра намеците, ама не знаеше много много дали се бъзикам или не. Ама то така е...
Просто миналата седмица беше идеална във всяко отношение. Дори и излизанията, от които се притеснявах минаха повече от идеално, просто не знам що се тревожех толкова, всички се оказаха големи пичове и адски разбрани хора, много се радвам, че се запознах с тях. Малко се разочаровах от поведението на шматката, скоро ще трябва да я вкарвам в релси май, че нещо отношенията й с въпросните пичове не ми се нравят. Ама знам ли.. може аз нещо да изоставам. Скоро ще си говорим обаче, ако се наложи, макар да се надявам да не се стига до там. И така ми е добре.
Само да не беше тоя вечерен час.