.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    Roma, Italia

3-дневна почивка на море - разходи

Според вас колко пари ще са ми необходими, за да ида на кратка почивка на море (не в някой мега скъп курорт) за около 2-3 дена (обикновена квартира, прилични джобни ) ? Колко горе долу пари биха ми били нужни?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Миналата година ходихме аз и приятели с влака за 3 дена на варна аз имах 100 лежа общо за път,квартира,излизане и т.н и ми стигнаха.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи колко лева е нощувката..Но предполагам,че наистина около 100 лв. ще ти стигне..Естествено,можеш да си вземеш и допълнително пари - ако си харесаш нещо,да си го купиш и тем подобни
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    your mind,your body and your soul
    Зависи къде.
    В Поморие примерно не е скъпо.Цените са нормални.В дискотеките алкохола си е на нормални цени.А за квартири -пълно е с бабички,които дават стаи за 10-15 лв. на легло.
    Предполагам,че ще е същото и в другите по-малки градове.
    В Слънчев Бряг ще е по-скъпо.
    Ама си зависи и с каква цел ще ходиш.За почивка или да се позабавляваш.
    Къде смяташ да ходиш?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Преди години (;д) в Поморие с около 200 лв. си платих квартирата,купувах подаръци,ходих на плаж и всяка вечер на ресторант за 10 дни.Сега е малко по-скъпо де..и ти давам Поморие като пример.
    За 3 дни и аз мисля,че около 100-150 лв. могат да ти стигнат

Голям фен Аватара на Callisto
    Леле как се справяте със 100 лв за 3 дена? Аз в София по 50лв на ден харча, пък на море ептен... Ние на морето имаме къща и не плащам наем, но като отидем на барчето айде 10лв за закуска,50лв за обяд,30лв за вечеря, айде 50 лв за алкохол, да отидем по центъра още поне стотина лева...ужас...

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    200-250 лева те оправят момчето/момичето

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Леле как се справяте със 100 лв за 3 дена? Аз в София по 50лв на ден харча, пък на море ептен... Ние на морето имаме къща и не плащам наем, но като отидем на барчето айде 10лв за закуска,50лв за обяд,30лв за вечеря, айде 50 лв за алкохол, да отидем по центъра още поне стотина лева...ужас...
    Е ся ко искаш да ми кайеш че дажаш на ден по 100 лева за ядене така ли ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    ^ много зависи от това всеки как е свикнал да харчи...Калисто, явно си свикнала с повече пари, ок, но повечето от нас, не могат да си позволят толкова много...

Иначе мисля, че към 100тина лева ще ти стигнат...на мен биха ми стигнали...Иначе разбира се, ако разполагаш с повечко ще е супер
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    150-200... за всеки случай иначе наистина 100-150 са достатъчно като за оптимални разходи... но да си имаш 50 ако стане нещо, ако ви трябват случайно..

Град
    Чирпан
    По миналата година също ходиме няколко приятели с влака до Бургас и от там с ТАКСи (на цената не билета на автобус) до Приморско. Там си намирхме квартира за по 10лв на вечер, не беше кой знае какво, но си струваше бяхме там около 5-6 дена => 50-60lv за спане, отделно най-малко трябва да имаш 100-150 за излизане, ядене и т.н. Ако не мислиш да посещаваш някакви големи и скъпи дискотеки .. като СБ, МАНИЯ и т.н. по черноморието .. повече от 250-300 не ти трябват - с тях си 6+

а и щом ше ходий за 2-3 дена - по 10 лв за спане => 30лв и 100лв за харчене (мах. за 2-3 дена) = 150 си 6+
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Град
    your mind,your body and your soul
    Хаха тя ако ходи в Мания и 100 лева няма да я оправят там
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Roma, Italia
    Благодаря за отговорите.
    Все още нямам планове за почивка, но я имам в предвид. Горе-долу и аз си мислех за сума от рода на 100+ - нормални разходи, не нещо грандиозно.
    Мислех си така да оползотворя юлската судентска стипедния, разбира се с някой лев отгоре. Искренно се надявам да се сбъдне тази почивчица.
    Иначе в каква посока да поема - мислех си за Бургас, но не знам. То да дойде моемнта, в който ще знам, че ще стане, а после ще мисля къде.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Diiddy
    Аз миналата година за 10 дена имах около 1100 - 1200 .. за 3 дена се падат около 300 лв, но все пак не всеки може да си го позволи. Не ме мислете зя някаква нудута и разглезена, просто давам пример. Иначе без всичките глезотийки около 100-150 лв.
    chefk0

Голям фен

Re: 3-дневна почивка на море - разходи

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Според вас колко пари ще са ми необходими, за да ида на кратка почивка на море (не в някой мега скъп курорт) за около 2-3 дена (обикновена квартира, прилични джобни ) ? Колко горе долу пари биха ми били нужни?
    В малките градчета леглото върви 8-10 лева и можеш да намериш някои наистина прилични стаи. 50лева разходи за из града, пътните и +30лв (за всеки случай) и си готова.
    Вече ти си знаеш колко харчиш.
    На мен тези пари ми биха били предостатъчно ... Апък, ако останат винаги можеш да си ги върнеш, въпросът е да не останеш без пари там : ) !
    А иначе, ако искаш да отидеш в някой по-голям град вече нощувките ще са по-скъпи ...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами много зависи къде ще бъдеш. Едно е Слънчев бряг и съвсем друго Поморие например.
    Зависи и дали ще ходиш всеки ден по дискотеки и т.н.
    Мисля , че 200 лева ще ти стигнат. И може да си вземеш подълнителни пари просто ей така за всеки случай. ((:
    Важно е да не останеш без пари там.
    А квартира ще намериш на по-ниски цени .. ще се оправиш.

Diiddy .. къде си била на море ? ((:

Голям фен Аватара на Diiddy
    Слънчев бряг
    chefk0

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от bbbrs
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Е ся ко искаш да ми кайеш че дажаш на ден по 100 лева за ядене така ли ..
    Ми моя живот не се изразява само в това да ям по цял ден. Друг е въпросът, че цените на морето са си високи. Като отидем с гаджето и поне едни 50лв ни е обяда. Пък и, ако искаме да отидем някъде айде пари за транспорт, ако искаме да си купим нещо, айде още пари...скъпичко си е, но пък е 1 в годината...не виждам защо да не ги дам тези пари.

Иначето гаджето на 1 приятелка ми разказваше, как е тръгнал с 20лв на море. Стигнал до там на стоп, глобили го в градския транспорт 10 лв и 3 дена е изкарал там с 10лв на банички и мляко.

Мега фен Аватара на iiordanova
    A там е много хубаво! ((:

Град
    вкъщи ;д
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    150-200... за всеки случай иначе наистина 100-150 са достатъчно като за оптимални разходи... но да си имаш 50 ако стане нещо, ако ви трябват случайно..
    +1
    I Love Justin Bieber

Град
    София
    мии според мен ще са ти нужни около 200-300 лв ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Цитирай Първоначално написано от to0niTy
    мии според мен ще са ти нужни около 200-300 лв ..
    Напълна съгласна.
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

150-200лв. те оправят напълно.
    Заеби ги тия които ти казват 400,500,1000,10000
    То ако става на въпрос един приятел миналото лято ,още първия ден похарчи 800лв. Така,че и с 1000лв да тръгнеш,ако не знаеш как да сe оправяш и за 1 ден няма да ти стигнат
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Кви сто лева кви неща? Ако искаш в някое мизерно помещение със закуска например за 3 дена ще стигнат 100 лв. Като съм ходила на море за по 3-4 дена ми трябват най-малко 250лв. Ако наистина искаш толкова евтино виж на Равда бунгалата и на къмпинг..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си