- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 3-дневна почивка на море - разходи
Според вас колко пари ще са ми необходими, за да ида на кратка почивка на море (не в някой мега скъп курорт) за около 2-3 дена (обикновена квартира, прилични джобни ) ? Колко горе долу пари биха ми били нужни?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Миналата година ходихме аз и приятели с влака за 3 дена на варна аз имах 100 лежа общо за път,квартира,излизане и т.н и ми стигнаха.
Зависи колко лева е нощувката..Но предполагам,че наистина около 100 лв. ще ти стигне..Естествено,можеш да си вземеш и допълнително пари - ако си харесаш нещо,да си го купиш и тем подобни
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи къде.
В Поморие примерно не е скъпо.Цените са нормални.В дискотеките алкохола си е на нормални цени.А за квартири -пълно е с бабички,които дават стаи за 10-15 лв. на легло.
Предполагам,че ще е същото и в другите по-малки градове.
В Слънчев Бряг ще е по-скъпо.
Ама си зависи и с каква цел ще ходиш.За почивка или да се позабавляваш.
Къде смяташ да ходиш?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Преди години (;д) в Поморие с около 200 лв. си платих квартирата,купувах подаръци,ходих на плаж и всяка вечер на ресторант за 10 дни.Сега е малко по-скъпо де..и ти давам Поморие като пример.![]()
За 3 дни и аз мисля,че около 100-150 лв. могат да ти стигнат![]()
200-250 лева те оправят момчето/момичето![]()
Е ся ко искаш да ми кайеш че дажаш на ден по 100 лева за ядене така ли ..Първоначално написано от Callisto
![]()
^ много зависи от това всеки как е свикнал да харчи...Калисто, явно си свикнала с повече пари, ок, но повечето от нас, не могат да си позволят толкова много...
Иначе мисля, че към 100тина лева ще ти стигнат...на мен биха ми стигнали...Иначе разбира се, ако разполагаш с повечко ще е супер![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
150-200... за всеки случайиначе наистина 100-150 са достатъчно като за оптимални разходи... но да си имаш 50 ако стане нещо, ако ви трябват случайно..
По миналата година също ходиме няколко приятели с влака до Бургас и от там с ТАКСи (на цената не билета на автобус) до Приморско. Там си намирхме квартира за по 10лв на вечер, не беше кой знае какво, но си струвашебяхме там около 5-6 дена => 50-60lv за спане, отделно най-малко трябва да имаш 100-150 за излизане, ядене и т.н. Ако не мислиш да посещаваш някакви големи и скъпи дискотеки .. като СБ, МАНИЯ и т.н. по черноморието .. повече от 250-300 не ти трябват - с тях си 6+
а и щом ше ходий за 2-3 дена - по 10 лв за спане => 30лв и 100лв за харчене (мах. за 2-3 дена) = 150 си 6+
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Хаха тя ако ходи в Мания и 100 лева няма да я оправят там![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Благодаря за отговорите.![]()
Все още нямам планове за почивка, но я имам в предвид. Горе-долу и аз си мислех за сума от рода на 100+ - нормални разходи, не нещо грандиозно.
Мислех си така да оползотворя юлската судентска стипедния, разбира се с някой лев отгоре. Искренно се надявам да се сбъдне тази почивчица.
Иначе в каква посока да поема - мислех си за Бургас, но не знам. То да дойде моемнта, в който ще знам, че ще стане, а после ще мисля къде.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз миналата година за 10 дена имах около 1100 - 1200 .. за 3 дена се падат около 300 лв, но все пак не всеки може да си го позволи. Не ме мислете зя някаква нудута и разглезена, просто давам пример. Иначе без всичките глезотийки около 100-150 лв.
chefk0
В малките градчета леглото върви 8-10 лева и можеш да намериш някои наистина прилични стаи. 50лева разходи за из града, пътните и +30лв (за всеки случай) и си готова.Първоначално написано от gia_sena_mono
Вече ти си знаеш колко харчиш.
На мен тези пари ми биха били предостатъчно ... Апък, ако останат винаги можеш да си ги върнеш, въпросът е да не останеш без пари там : ) !
А иначе, ако искаш да отидеш в някой по-голям град вече нощувките ще са по-скъпи ...
Ами много зависи къде ще бъдеш. Едно е Слънчев бряг и съвсем друго Поморие например.
Зависи и дали ще ходиш всеки ден по дискотеки и т.н.
Мисля , че 200 лева ще ти стигнат. И може да си вземеш подълнителни пари просто ей така за всеки случай. ((:
Важно е да не останеш без пари там.
А квартира ще намериш на по-ниски цени .. ще се оправиш.
Diiddy .. къде си била на море ? ((:
Ми моя живот не се изразява само в това да ям по цял ден. Друг е въпросът, че цените на морето са си високи. Като отидем с гаджето и поне едни 50лв ни е обяда. Пък и, ако искаме да отидем някъде айде пари за транспорт, ако искаме да си купим нещо, айде още пари...скъпичко си е, но пък е 1 в годината...не виждам защо да не ги дам тези пари.Първоначално написано от bbbrs
Иначето гаджето на 1 приятелка ми разказваше, как е тръгнал с 20лв на море. Стигнал до там на стоп, глобили го в градския транспорт 10 лв и 3 дена е изкарал там с 10лв на банички и мляко.![]()
+1Първоначално написано от Tempest
![]()
I Love Justin Bieber
мии според мен ще са ти нужни около 200-300 лв ..![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Напълна съгласна.Първоначално написано от to0niTy
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
150-200лв. те оправят напълно.
Заеби ги тия които ти казват 400,500,1000,10000
То ако става на въпрос един приятел миналото лято ,още първия ден похарчи 800лв.Така,че и с 1000лв да тръгнеш,ако не знаеш как да сe оправяш и за 1 ден няма да ти стигнат
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Кви сто лева кви неща? Ако искаш в някое мизерно помещение със закуска например за 3 дена ще стигнат 100 лв. Като съм ходила на море за по 3-4 дена ми трябват най-малко 250лв.Ако наистина искаш толкова евтино виж на Равда бунгалата и на къмпинг..