- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 3-дневна почивка на море - разходи
Зависи колко пари тръгваш може с 150 лева да се оправиш сега въпроса е къде ще идеш. Но зависи и колко харчиш.![]()
Мисла че 150-200 лева ще те оправят.![]()
Ку-ку ?Първоначално написано от GracelessIsDumb
Ти к`во искаш 500лв. за 3 дни ли ? Не всички са 200кг и ядат по 100 кюфтета на ден.
И както казах по-горе и с 1000лв. да тръгнеш,ако решиш и за 1 ден можеш да ги похарчиш.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Някои от Вас се изказахте доста неподготвено .![]()
Как пък решихте, че щом стаята е по- евтина и вече най- малкото е "мизерно помещение", по думите на GracelessIsDumb .
За три дни само за нощувка и път ти трябват 50 лв.(там някъде)
Вече за останалото си зависи от самата теб ,щото ако не умееш да пестиш и с 1000 лв да тръгнеш ще ги изхарчиш, както каза Doomcryer (много добре го каза)
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз не ям като прасе, а харча парите си по басейни, коктейли и аквапаркове. Идеята ми е, че за мен 100лв. ми стигат за 2 дена в София по моловете, а да не говорим за морето, където са адски скъпи цените. Била съм по и по бунгала, и по 5 звездни хотели, и знам, че във всеки случай 100лв. няма да ти стигнатПървоначално написано от Doomcryer
Ще ходиш на море,а ще си даваш парите за басейни ? Е ти ме убиПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Че ти по-добре си стой в София ходи си по моловете и басейни(В София) и си харчи по 100лв. на ден.(Които предполагам не изкарваш Сам/а).
А и то на морето не се ходи да си стойш по цял ден в стаята с джакузи.Важното е да имаш къде да се изкъпеш и вечер или сутрин (),като решиш да се прибереш да имаш къде да спиш.
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
Боже, абе някой хора имат много странни разбирания!?
Това, че сте на морето не значи че трябва непременно да харчите като полудели.. аз ходя на море за да си направя кефа и да си отпочина, не за да направя показно колко пари харча. Плюс това, ако смяташ да си седиш само в стаята ОК, дай 20-30-50лв. за нощувка, но при положение, че влизаш в квартирата само за да си оставиш багажа, да се изкъпеш и преспиш (евентуално) е просто лудост да дадеш повече от 10-15лв. на вечер.. Да, много зависи къде ще отидеш, но пак зависи и как ще харчиш! Препоръчвам ти Бургас, в пъти по-евтино е от Варна! Според мен за 3 дни 150лв. ще са ти достатъчно (Път, спане, храна, джобни). С какво ще пътуваш до там?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Според мен със 150 лева ще си добре100 лева ми се струват малко, за
щото към 50-60 ще ти се върже само пътуването, ако си с автобус или влак.И така 60 лева пътуване,20-30-40 лева за 2 нощувки и още 50 за ядене и разходки и готово![]()
Все още нищо не е сигурно, но ако стане (дай Боже) мисля с влак. И да, мислех си за Бургас. Никога не съм ходила там.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и на влак, и на рейс цените са с разлика до 5 леваПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Първоначално написано от victimofpain
60 лева, к'во е т'ва пътуване ?!? ;о ;о Зависи от къде е де, но с влак е ъпсурд да 'и излезе толкова. Освен това е студентка - още има право да ползва 50 % намаление от БДЖ, така че 60 лв наистина ми се виждат много за пътуване (отиване и връщане). Както казаха много други - 150 лв съвсем спокойно ще те оправят за пътуване, квартира и джобни. Зависи и колко си свикнала да харчиш - наистина е кофти тръпка да искаш да си вземеш нещо, а да не можеш, така че добре помисли.![]()
Първоначално написано от Unendlich
Ами не е нужно да реагираш така бурно.Всъщност не знам от къде е авторката на темата, не съобразих това, съжалявам.София-Бургас двупосочно е към 50 лева, а София-Варна към 60...Виж в някой сайт, ако не ми вярваш
Не реагирам бурно, просто се учудих. За влак ли говориш или за автобус, защото за автобус съм съгласна. За влака както казах - може да ползва и намаление, така че едно отиване ще 'и излезе - отиване и връщане.Първоначално написано от victimofpain
![]()
От Търново съм, така че отиване връщане ВТ-Варна - 23-4 лв, ВТ-Бургас - 27-8лв.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Предполагам ще ядеш в ресторанти, ще ходиш на дискотеки? 100лв не знам дали биха ти стигнали..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.