- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва ми помощ ..
Значи тфа се отнася за моята приятелка .. тя си харесва едно момче от много време ама той е с 4 години по-голям от нея и надали да и обърне някакво внимание .. Той даже незнае , че тя съществува .. Тя го харесва прекалено много , но ако му каже той сигорно ще и се присмее..
Та може ли да кажете кфо да напраи..
Еми, първо да го заговори няколко пъти, да разбере що за човек е! После да го пита кой си харесва, да започне да излиза с него! Предполагам рано или късно той ще се усети, че тя има интерес към него и ще я попита дали го харесва и за какво е цялото това внимание!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
много добро решение брао .. ще и кажа да опита..
йей
какви загрижени приятелки
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
По ника ти съдя, че си на 12, а приятелката ти вероятно е твоя връстничка. Момчето ако е с 4 години по-голямо, това означава, че някъде 9-10 клас, а вие сте в края на 6-ти... Замисли се дали изобщо има полза да го питате...
aз съм на 13 .. а приятелката ми е на 11 .. а момчето е на 15 ..
Малеее...Първоначално написано от sefi12
2 години разлика всеки, да не би да сме в някой филм!?
Много объркващо стана!
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
Ами да се запознаят, какъв е проблема ?
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ами и аз тфа и казвамм !!![]()
[quote="AniBG"]за детство чували ли сте? Съмнявам се ,че да какви гаджета ,какви 5 лева ,я са осъзнайте и си играйте пред блока и си живейте живота ,за момчета има времеПървоначално написано от sefi12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
А аз търся съвет .. не ти търся мнението .. ясно ?![]()
Защо толкова бързате да порастнете.. еех.. после ще съжалявате, че не сте си доизживяли детството пълноценно.. :]
п.т. Повечето момчета на тази възраст са много неориентирани и са на границата между съзряването и вдетиняването.. Той сигурно се мисли за много зрял и голям, или пък още си е вманиачен в компютърните игри, но и в двата случая едва ли ще обърне внимание на приятелката ти, защото ще я сметне за много малка за него.. :}
П.С. - освен това може да кажеш на своята приятелка, че може да се допита до някои приятели на момчето, за да научи за интересите му и т.н. (въпреки, че ще е малко трудно, защото все пак са момчета и веднага ще кажат на човека, че момичето го харесва /при това 11 годишно момиче...Първоначално написано от AniBG
/)
![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
+1! На тази възраст разликата в годините много си личи! Не е като да сравниш например жена на 46 и мъж на 54 (просто пример)!Първоначално написано от IndependentGirl
П.П. - частта за детсвото - сега те пък ще се чудят какво да направят, за да я изживеят пълноценно!![]()
Женско съм!![]()
![]()
![]()
( AniBG ) и аз се чудя как си е харесала момче на 15 години .. при това тя е на 11..
ee да възможно е![]()
![]()
![]()
![]()
Тва лапетата друга работа си нямате, на 13 вече любов въртат
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Абе вие луди ли сте 11 годишно момиче да се занимава с гаджета на тази възраст още си играех с кукли![]()
Никакъв шанс да и обърне внимание ,ако не е много изпаднал де![]()
![]()
--------------------------------------------------------
+1!Първоначално написано от BlueFace
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ем нз струвате ми се малки ама да пробва кво толкова![]()
![]()
Приятелката ти да ходи да си гледа куклите!!! Никакво внимание няма да й обърне оня.
Е да бе ти от къде знаеш .. той оня ден почна да я заглежда :P ..