.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Какво да му напиша?

Здравейте!
    Пиша ви понеже се скарах с един мой много добър приятел. Нещата всъщност започнаха от това че аз се скарах с неговата братовчедка. Той започна да се меси. Предупредих го, но не ме послуша и стана лошо. Скарахме се много гадно. Той ми каза че ми дава последен шанс, но аз в гнева си му казах че нямам нужда. Сега искам да му се извиня. Толкова ми е неудобно, че не знам как да подходя. Можете ли да ме посъветвате нещо. Забравих да уточня че не го харесвам просто бяхме много добри приятели. Споделях всичко с него. Искам да му се извиня и не заради това че с братовчедка му се оправех и тя ме покани на рдто й и както се досещате и той ще присъства. Не знам как да го погледна. Липсва ми смеха който пораждаше у мен. Моля ви ПОМОЩ! ;(

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вместо да му напишеш нещо,му се извини..Но не по скайп,телефон и т.н.,а очи в очи (Ако мога така да се изразя)..Обясни му,че тогава си била много изнервена и затова се е случило така..Може да помолиш и помощ от братовчедка му,ако първият ти опит не стане..
    Но надявам се - всичко да се оправи..УСПЕХ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Както SmilezZz каза, извини му се очи в очи. Така ще разбере, че наистина съжеляваш. Обясни му колко държиш на него,че съжеляваш заради това, и че си била ядосана и не си знаела в яростта си какво говориш.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!

Re: Какво да му напиша?

Цитирай Първоначално написано от yoan4etoo
    Здравейте!
    Пиша ви понеже се скарах с един мой много добър приятел. Нещата всъщност започнаха от това че аз се скарах с неговата братовчедка. Той започна да се меси. Предупредих го, но не ме послуша и стана лошо. Скарахме се много гадно. Той ми каза че ми дава последен шанс, но аз в гнева си му казах че нямам нужда. Сега искам да му се извиня. Толкова ми е неудобно, че не знам как да подходя. Можете ли да ме посъветвате нещо. Забравих да уточня че не го харесвам просто бяхме много добри приятели. Споделях всичко с него. Искам да му се извиня и не заради това че с братовчедка му се оправех и тя ме покани на рдто й и както се досещате и той ще присъства. Не знам как да го погледна. Липсва ми смеха който пораждаше у мен. Моля ви ПОМОЩ! ;(
    Щом сте толкова големи приятели 1 извинявай стига

Голям фен Аватара на Crazytu
    Просто му се извини, но както каза SmilezZz очи в очи! Ако наистина ти е толкова добър приятел ще те разбере и ще ти прости ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Дам,ако наистина ти е толкова добър приятел 1 извинявай и ще ти прости
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Какво да му напиша?

Пробвах какво ли не, ноо... Шанс нямам! Той не ме разбира какво чувствам. ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си