- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се счете като знак ?
ъмм я по добре си намери друго момче.. малко вероятно ако я харесва просто да е забравил .. виж как ще се развият нещата .. ама едва ли !![]()
Големи разбирачи тука.Много филми сте гледали...
Има много причини за това.
на теб да ти звучи като "добър знак" ?![]()
![]()
Не.Не ми звучи като добър знак.Просто вие нито го знаете човека, нито го познавате.Има много причини...Първоначално написано от FunkyBoy
Може да му е паднала батерията примерно
Може наистина да е имал някаква работа...
Може да е нямал пари в телефона
Не се знае.Ако, бях момиче и аз щях да реагирам така![]()
Всичко е възможно, но като цяло колкото и да е зает е можел да дрънне едно телефонче ако е заинтересованИзчакай няколко дни, но не си храни надежди
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз не бих се надявал на някое от тияПървоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
Първоначално написано от FunkyBoy
хахах !! ако мен ми направят тоз номер .. едва ли мноогоо ш се надявам , на някое от тези !?!?![]()
Абе че не е добър знак не е ,обаче ако му е харесал секиша може след седмица пак да ти звънне ако не му си харесала значи те е отсвирил![]()
Ами лош знак е...това, че не си обмислила с кой точно лягаш и не си предположила, че няма да те потърси после...
Не знам дали сте "ходели" или е било за една нощ...но при първия вариант е по-лошо..
Не те нападам, просто се научи да преценяш хората![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Честито .. използвал те е![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Зависи как го разбираш .. за мен лично си е чисто използване и определено не е на добре ..![]()
![]()
+Първоначално написано от Grudi_SeXa
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
използвал те е ,ама на теб не ти ли хареса ?![]()