.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на liim0nka
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Нито едно от двете горни мнения не е вярно.

Освобождаването от физкултура за цяlата година става с изготвянето на медицински протокол (не проста бележка) издаден от лекарска комисия с членове 3ма (не 2ма) доктори. Може личният ти лекар изоообщо да не е измежду тези 3ма лекари. Няма такова правило или задължение.

Какво ти е, ако не е нахално, да попитам?
    каква комисия , мен ме освободиха за цялата година без никаква комисия..може би говориш за хора с по-сериозен проблем или.. сигурна съм че не ме освободиха с комисия.. става дума за счупване на ръка
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Пфу хора трябва да приемете,че не всички са еднакви.При положение,че в някои паралелки едва успяваме да си научим по всичко за деня,как да тръгна да бягам и да скачам навън(не ,че не съм го правила)?Не съм дебела,отпусната или нещо такова,ходя на фитнес когато мога,но това е за 1-2 часа и е в затворено помещение.Как да изляза зимата да тичам навън?Играя с подходящо облекло и не съм мързеливка тръгнала да бяга от всички проблеми.Но е факт,че въпреки всичко физическото всяка година ми е проблем както на мен,така и на и много други хора,които познавам.Хайде да не се обиждаме,не всички си просят извинения.ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ!Иначе за освобождаването и аз съм чувала,че трябва лекарска комисия.

anonymous708973
    Guest
    За съжаление е точно с комисия. Искам да се освободя, но е голяма разправия, мисля все пак догодина да го направя. Явно има и по-лесен начин, защото 12-ти клас половината са се освободили, а им няма нищо.

А към тия, дето твърдят, че два пъти седмично по 40 минути физическо било, за да се раздвижа, ще кажа само, че ако чаках на физическото, щях да съм 100 кила.
    А към Зеро, за да не каже нещо за лиготия и тем подобни: От година и половина не бягам на дългото разстояние (при нас е 300 м), защото просто не издържам. Имам си големи проблеми с коленете, ходя на кръвни изследвания периодично, защото съм застрашена от детски ревматизъм. Трябва да си щадя коленете - бягане, клякане, скачане на въже не са опции за мен. На всичко отгоре имам и шум в сърцето, който не е никак фатален, но определено ми пречи при физическо натоварване.

Град
    София
    Не вярвах,че са останали и такива идиоти,дето вече гледат не от кво да е да се освободят ами от ФВС!!!

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    то е полезно, дори забавно, ама тия са си измислили някви невъзможни нормативи
    + Зарад тоя тъп волейбол, по физическо имам 5. Там началния удар...ми не мога и тва е.. и всичкото отгоре..не стига, че едвам я прехвърлям тая топка през въжето.. и то понякога..ама трябвало и в някакъв кръг в средата..иначе не се считало.. и как да скоча повече от 1.60...ми не мога ..колкото и да опитвам. Не всички физически са способни да се справят с абсолютно всичко..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не вярвах,че са останали и такива идиоти,дето вече гледат не от кво да е да се освободят ами от ФВС!!!
    Не мога да се съглася с теб тук, защото...

На мен, например, ми преподаваше сребърна медалистка от олимпийските игри през 1980 и някоя си и очакваше от нас в 5 клас да тичаме 600 метра за не знам си колко секунди или да сме и в отбора по волейбол или футбол. Супер нагло същество. Пишеше 4 и 5ци на всички и това и други учители са го казвали - нарочно гледаше децата, които имаха 6ци по другите предмети и им пишеше 4 и 5, а на тези с 2 и 3, съответно 5 и 6ци. Разбираш ли? Ей така напук и от злоба. И класната ми се караше с нея и не, и не...беше деболокожа и тъпа овца. И естествено още втория срок на 6 клас бях освободен. Аз си имах достатъчна причина здравословна, но не исках да я използвам. Е тогава ми се наложи. Защото не е лош предметът, а учителят беше изрод.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Не мога да се съглася с теб тук, защото...

На мен, например, ми преподаваше сребърна медалистка от олимпийските игри през 1980 и някоя си и очакваше от нас в 5 клас да тичаме 600 метра за не знам си колко секунди или да сме и в отбора по волейбол или футбол. Супер нагло същество. Пишеше 4 и 5ци на всички и това и други учители са го казвали - нарочно гледаше децата, които имаха 6ци по другите предмети и им пишеше 4 и 5, а на тези с 2 и 3, съответно 5 и 6ци. Разбираш ли? Ей така напук и от злоба. И класната ми се караше с нея и не, и не...беше деболокожа и тъпа овца. И естествено още втория срок на 6 клас бях освободен. Аз си имах достатъчна причина здравословна, но не исках да я използвам. Е тогава ми се наложи. Защото не е лош предметът, а учителят беше изрод.
    Бих казал не изрод, а СПОРТИСТ, защото мога да хвана бас, че тия дето са били с 6-ците, не са бягали 100м повече от 10 пъти в живота си!

А тия дето се оплакват, че не можели да бягат, да скачат и т.н.
    След като нямате здравословни проблеми, ВСИЧКО Е ПОСТИЖИМО.
    Както можете да си научите по математика формулите, така можете да скачате цял ден вкъщи и да си покриете нормативите!
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си