- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- подарък за близначки
Трябва ми съвет за подарък на близначки.От моя курс са и сме добри приятелки.На края на месеца имат РД,но понеже се прибират във вторник трябва да им го подаря понеделник.Миналата година им купих играчка,Джери.Не знам просто не ми стига акъла.Един подарък и за двете ли трябва или по един на всяка.Лятото едната ми подари обеци,а другата-ключодържател.На 21год са.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Тази година купи на едната Батман, а на другата Спайдърмен. XD![]()
А сега сериозно:
Купи на едната сутиен, а на другата бикини.
кое беше смешното неразбрах![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Еднакви интереси ли имат?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
купи кутия. да е толкова голяма че в нея да се побере човек. само да се съблека и да глътна една виагра и идвам да ме вкараш вътре
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
мн сте зле хора ко се заяждате баси тъпите![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе-нещо коледно може, ако си падат по катива неща,или обеци както са ти подарили.
Може някакво красиво бижу в две разцветки - по една за всяка близначка. Също и два еднакви по модел, но в различни цветове шала ще свършат работа. Аз също имам приятелки близначки и едната предпочите студените цветове, другата - топлите. Затова горе - долу им купувам еднакви по модел аксесоари, но в различни цветове.
И все пак, те са твои приятелки - ти най-добре знаеш какво ще им хареса :P
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
На едната можеш да подариш пръстен , а на другата обеци / колие.
To infinity and beyond.