- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Може ли да ми стане нещо?
Днес ядох ориз и както си ям забелязах отстрани бяло червейче (мъртво).Може и аз да съм погълнала без да знам
Може ли нещо да ми стане? Отговорете,че се спекох
![]()
Абсолютно нищо не може да ти стане.. Шансът червеят да е бил болен (или нещо от тоя сорт) е един на милион.. А дори и да е така, такова малко нещо надали може да те зарази..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Това са протеини в най-чист,натурален вид. Културистите дават луди пари за повече протеин,а ти го получаваш безплатно![]()
+1Първоначално написано от darkPaladin
![]()
![]()
![]()
Истинския приятел ти забива нож отпред, не в гърба
Беар Грилс виждал/а ли си го к'во яде? Виж дали после ще се притесняваш![]()
Who's next!
Той тоя как още не е започнал да си гризе крака - отличен източник на протеини оО
Първоначално написано от eliyiy
да малките му червейчета ще заживеят под кожата ти
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Гледай Оцеляване на предела по дискавъри и ще разбереш какво ще ти стане![]()
Ама под всякаква критика е общата ви култура бе.... Егати и злетаците, егати и простаците, егати и страхливите панирани тийнове, егати и обществото...
егати и ..
Както и да е. Една година ( преди някъде 10 години) на морете в някакъв стол по това време дадоха манджа и в брашното имаше такива червии и в манджата на около 400 човека също. Изял съм много. Абе жив съм пък и да ти кажа не беше лошо.
ваУ рокс
Grell