- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Предложение относно емотиконите в постовете
Привет отново!Незнам дали има подобна тема, но все пак искам да задам едно предложение относно емотиконите!
Ами като пиша постовете/личните съобщения като съм написала мнението си и преди да го постна искам да вкарам емотиконка например посредата на текста, щом натисна на някоя от тях, тя автоматично отива накрая на поста!Не може ли да се направи така, че да отива там където съм натиснала с курсора и е "мигащата чертичка" (ако мога така да го кажа)?
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Да и мене това ме дразни,но няма как..Направили са го така..Освен да "копнеш" текста на емотиконката и да го поставиш на мястото,където желаеш или директно да си го преместиш..Или пък,когато си пишеш коментарчето тогава да си го поставиш.. - Друго решение не виждам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми, аз ако забравя да го сложа докато пиша, после го копирам (както ти казваш), но все пак доста ме дразни, и като гледам - не само мен! Все пак ще видим дали модераторите и мачока ще се изкажат по темата!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Аз ще се изкажа, ама то не зависи от нас.Иначе и мен ме дразни, че и слага немалко емоутки, но това е дребен проблем. Има по-важни на този етап.
И това с емотиконата, и онова, че не можеш да ползваш в повечето случаи 2 тага едновременно (например и болд и италик) са бъгове на софтуера, които на този етап не се оправят.. тъй като всички сме вперили поглед напред в новата версия. Нали разбирате, че като се работи по нея, няма смисъл да се работи по настоящата, която ще отпадне след време.
Така е, защото кода е бъгав.. при някои е ок, при други не (като у нас например)
![]()