.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

HELP - POMOSHT !!!! ;(

МОЛЯ ВИ, СРЯДА ИМАМ ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК ЗА СЛЕД 8 КЛАС ?!!?!?!?!?!?! НЯМАМ СИ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ОТ ЕЗИКА ! КАЖЕТЕ АКО ИМАМ 2 КВО ЩЕ СТАНЕ, МОЖЕЛИ ДА СЕ ПРЕПИСВА И ВСИЧКО ДА МИ HELPNETE ПО НЯКЪВ НАЧИН ?????????

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Ти добре ли си, бе? Цяяяла година не си си помръднал пръста да научиш нещо и сега, два дни преди изпита си се трогнал. Къде беше, че нищо не чу в часовете? Който каквато оценка си заслужава-такава да си получи.

NE MI E ZA OCENKATA HICH DAJE AKO SHTE DA IAM -2 .. NO DA LI SH MA OSTAI NA IZPIT DA LI NE ... KAK STOQT NESHATA .. KADE BQH LI MI V DOSTA OT CHASOVETE NE PRISASTVAH A PAK INACHE CAKAH NA TELA ILI NESHTO DRYGO PO INT.

Страшно зле си. Значи да "цъкаш на телефона" е много по-интересно? Ами като има много по-интересни занимания в часовете по немски, защо въобще ходиш на училище? Няма смисъл. Оценката от изпита се внася като текуща.
    тцтцтцт

TOCHNO SI .. KOLKO SI GODISHNA EMIII TINEIDJURSTVO ZNAESH KAK E .. TVA ISKAH DA CHYQ KATO TEKUSHTA NO KATO CQLO SAMATA MI G-JA MOJE DA ME USTAVI NA IZPIT AKO TQ SI RESHI ???

Град
    Сливен
    Значи то не зависи само от изпита дали ще те остави на поправка. Сега ако имаш петици примерно, и имаш 2 на изпита няма да се явяваш лятото, обаче ако всичко отгоре до долу е само 2 и 3 направо се подготвяй за септември. Как може цяла година при положение че до сега не си учил тоя език да си нямаш и понятие от него. Не може да се преписва на изпита, ще има квестори ако те хванат ще те изгонят. Виж някой приятел дето разбира поне да ти помогне 3 да хванеш.

Ами да си влизал в час и да не си "цъкал на телефона".Цяла година не си учил и очакваш сега , за 2 дни да научиш нещо ?! Едва ли .. Сам си си виновен.
    Нямаше логика,беше любов.

От тийнейджър до тийнейджър има разлика. И да, аз слушам във всички часове и не се занимавам с всевъзможни глупости.

Зависи от госпожата. Може да ти я остави и като срочна, но би трябвало да се нанесе като текуща оценка. И може да ти повлияе, дори и като текуща, ако имаш само 2ки и 3ки.

братле цакал си се много само тва мога да ти кажа само дано тва ти е за урок и да не го правиш повече

HORA NE ME OTCHAIVAITE I NE MI SE KARAITE IMAM PONQTIQ NA MINIMUM YCHIH PURVITE DVA MESECA I SPRQH I TEI DO KRAQ OFORMQM SE ZA 3 I 60(70) NEZNAM S DVOIKATA PAK MAI E NAD 3 I 50 NE E 2 SUS SIG NO TOGAVA TQ MOJELI DA ME OSTAVI LQTOTO ?

След като и с 2ката се оформяш за над 3 няма как да те остави на поправка.

ZNAM BE, PRAVA SI S TOVA OT TIIN DO TIIN ;d NO VSE PAK ZA DIPLOMATA ZA 12 KLAS VLIZAT OCENKITE OT 9 NAGORE BEZ OSMI I SEGA PREPOCHITAH DA NAPRAQ TQLO TAQ GODINA FITNES LOST KRUCHMI BAROVE A-Y ZNAETE KAK E I NATATUK SH SE STEGNA NO KATO CQLO POSLEDNA OCENKA DVOIKA DA IMAM KATO TEKUSHTA I ZA SROCHNA DA MI Q USTAI PURVIQ IMAM 4 .. TOGAVA MOJELI DA USTAI I ZA GOD I POSLE LQTOTO ?:!! {}

Офф, нали това ти казвам. След като се оформяш с 2ката за над 3 втория срок и първия имаш 4, за годината също ще имаш 4. Как като завършиш с 4ка ще те остави на поправка? Не може. Няма да те остави.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от vaskoty69
    ZNAM BE, PRAVA SI S TOVA OT TIIN DO TIIN ;d NO VSE PAK ZA DIPLOMATA ZA 12 KLAS VLIZAT OCENKITE OT 9 NAGORE BEZ OSMI I SEGA PREPOCHITAH DA NAPRAQ TQLO TAQ GODINA FITNES LOST KRUCHMI BAROVE A-Y ZNAETE KAK E I NATATUK SH SE STEGNA NO KATO CQLO POSLEDNA OCENKA DVOIKA DA IMAM KATO TEKUSHTA I ZA SROCHNA DA MI Q USTAI PURVIQ IMAM 4 .. TOGAVA MOJELI DA USTAI I ZA GOD I POSLE LQTOTO ?:!! {}

Не може да те остави на поправка споко човек

OO YES SoInsane OBICHAM TE TVA TRQASHE DA KAISH {} A PAK INACHE ZNAM NE SAM NQKUF PROSTAK TUP ILI OSHTE NEDORASUL TIIIN LOVE YA ALL PYK SH SE POSTARAQ DA PREPISHA DA NAPRAQ NESHTO ZA 3 SoInsane KOLKO SI GOD :P

То на нашите изпити се преписваше...Но все пак си зависи от квесторите. Иначе сега ще съм 8 клас.

THANKS ALL .. INACHE SoInsane DOBRECHE SUM EDNA GOD PO GOLQM CHE S TOLKOZ MATURI IZPITI NQASHE SPRAVQ I TEII

Е, ние сега имахме 5 изпита, де. Няма значение. Успех в сряда и дано успееш да вържеш 3ката, пък от другата година си давай повече зор!

ako imash face me nameri SoInsane vasil hristov am na kirilica edin s ruka i vse pak sh vi kaja kfo stana posle vzeh li go ne go li vzeh kak sa neshtata :P

Град
    Pernik

Град
    Pernik
    ... Дано да го вземеш!
    Айде успех.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Писането на кирилица е задължително, момко.

Повече да няма мнение на латиница.

Ключ.

Едит: Успех на изпита и си седни на д-то да учиш.

ААА СОРИ БРАТ АМ НЕЗНАЕХ . НЯА ДЕРТ ОТ ТУК НАТАТЪК САМО НА КИРИЛИЦА :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си