някой ще ми обясни ли как се правят печати с яйце, стават ли добре и с какво се рисуват- мастило или акварелен молив?![]()
![]()
Съжалявам, кукло, незнам![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
wtf ?!печат с яйце.. за пръв път чувам за такова животно
Обещанието е учтива форма на отказване.
Аз съм чувала..Даже един приятел преди си беше правил доста печати,но не знам как се прави
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм пробвал, но дукато печата ее "пресен" взимаш едно току що сварено яйце още топло дори иии натискаш върху печата, след това на медицинската бележка стават няколко печата![]()
а аз се чудя дали, понеже нямам пресен печатда си нарисувам 1 на бял лист с писец (заради мастилото) и после с топлото яйце :P а за метода с индиго какво ще кажете ?
Имаш ли принтер ??? За предпочитане Лазерен ?Първоначално написано от anita_blake
не![]()
Можеш да си направиш печат ...Първоначално написано от anita_blake
С кожа по-дебела върху дървено трупче
ноо си е голяма играчка :/
нещо не разбирам слагам кожата в/у трупчето и рисувам с писец ли ?![]()
чудя се с индиго, ако се прекопира дали няма да стане добре![]()
Не знам :/ не съм пробвалПървоначално написано от anita_blake
аз по принцип не се занимавам с такива далавери
xaxa просто имам доста приятели, които печатат .. едни със печати за по 60-70 лева, други с печати от майките/бащите им, с правени печати с принтери, с яйца и още суматии простотии
На мен винаги личната ми е давала бележки за по колкото искама и не съм злоупотребявал
БТВ: Добрич е на 1во място по отношение на отсъствиятатей, че знай, че със запознат човек говориш ;D аа ии до колкото знам при нас са най-евтини тарифите на бележки :Д
някой да е чувал за фирма "Девира"![]()
![]()
http://it-light.net/forums/index.php?showtopic=493 <- очевидно правят фалшиви печати
![]()
НЕ се очудвам,че може да се водиш мъртав,България всичко е възможно.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
а тея печати от 60-70 лева от къде са правени, смисъл на мен навсякъде ми искат документПървоначално написано от zero
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
До колкот знам 1 афер от офиз 1 зи фзе :}Първоначално написано от anita_blake