.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Град
    Некъде из Сливен
    Кое е отврат бе, вие не сте редовни... Да не се лее река от кръв, че да е толкова "отвратително"? Аз правих преди няколко дена докато приятелката ми беше в цикъл и няма нищо гадно в т'ва. А дори се хващам на бас, че 90% от тея дето пишат "Ииил", "Гняс", "Гнус", "Отврат", даже си нямат на представа какво е да правиш докато момичето е в цикъл ;]
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Ако обичаш приятелката си и държиш на нея, би могъл да изчакаш да й свърши. Не вярвам да чакаш повече от 5 дена на месец. И междудругото не мисля че трябва да се изразяваш така грубо.

Re: Секс докато й е дошло?

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    Искам да питам има ли някъф проблем да се прави секс, докато на момичето й е дошло..? щото с приятелката ми 99% ше правим в сряда, а на нея няма как да й свърши дотогава... та.. ако не я боли корема... от адски мн време искам и я навивам да се чукаме докат й шурти кранчето, обаче мърмориии та... въпросът ми е има ли нещо, от което да се боя, свързано с кръвта (тъй като мисля да е без презерватив и да свърша в нея - тва е единствената ми възможност да свърша в нея и даше лубрикант няма да трябва..) та... има ли нещо проблем, ако кажете за болести - тя се чука само с мен и сме пробвали за 5-10 минутки без презерватив доста пъти и нищо ни няма, така че сме ок и 2мата
    стига оффтопик, въпросът: Има ли от какво да се боя ако правя небезопасен секс с момиче в менструация (не казвам цикъл щото ми се кара че е грешно) и свърша в нея?
    Бе не сте много окай и двамата .. Да искате да правите секс до като е в цикъл е отвратително !
    много ясно
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Цитирай Първоначално написано от Grudi_SeXa
    По-добре не свършвай в нея, рисково си е. Иначе може да правите секс по тва време, най-добре в банята под душа.
    Не виждам кое му е рисковото?! По принцип на жените в цикъл им се прави секс най-много.Разбира се не трябва да е точно, когато е най-силен.Или в началото или трябва да се почака 2-3 дни.Ако момчето и момичето не се гнусят един от друг не виждам нищо лошо, даже е много хубаво.Приемам го като знак на всеотдайност.И в никакъв случай не е извратено(за някои извратена е и оралната любов).
    Да обичаш значи да страдаш!

Тва да чукаш някоя докато е в ме^зис е най отвратителното нещо само кат се сетя и ми насртъхва перушината ама кат си решил сложи си едно "чорапче" за всеки случай

Имам съвет към искащият да прави секс докато тя е в цикъл НЕДЕЙ!!! Както и другите ти казаха кръвта е мръсна и се хващат гъбички и т.н казвам ти го от опит (или поне си сложи презърватив)

охх абе нз .. ,че си е гнусно малко гнусно е !! .. но след като и 2мата го искате и не ви е гнус .. може да го направите .. но го направете с предпазни средства за бога !! Всее пак едва ли ще искаш след 9 месеца да има едно малко същество което да ти се разхожда насам натам на 4 крака !! ии да ти скимти на главата !! ..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    И аз тия дни ша коля една. Ръгай чушки в боба е... ко ти пука, бой!
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от DemonchY
    оф, зех да се дразня от тъпите гнусльовци... не е толкоз ужасно... кат сте толкоз капризни не оффтопиквайте че тфарите
    Callisto, ок де, ама си ми е 1 вид сексуално желание/мечта да свърша в нея... пък не ща пишмандурляци да ми щъкат из къщата на 4 крака... затова и се възползвам от момента... та, сериозно, какво е опасното на тфа да свърша в нея? това за кръвта ше говоря с нея дали е съгласна... щото попринцип не я караме на кой знае кфа реактивна скорост (е не сме и като охлюви де..) и за пореден път мен не ме е гнус , гнусливите момчета по-кофти за вас щото се някога ше ви се наложи да се сблъскате с червения приятел тогава ше ва питам
    Princessani ние ще сме в банята щото не ми се пере обаче иначе не ме е гнус, преди 1-2 дена се къпахме заедно и не ме беше гнус... баш кръв си е, само някак ме шашка тфа откъде излиза смис не, че ма е гнус, ми ... ддз аз съм на принципа "не вярвай на нещо, което кърви повече от 3 дена и не умира" ако някога видя моя малък приятел да кърви ше се шашна мноо яко
    мисля че трябва само да изчакаш не е фатално... ако си толкова много разгонен поогледай се ..има секс шоп на всяка улица а и да ти кажа МИРИШЕ .. може да не ти се струва страшно ама е отвратително .. при мен няма миризма обаче съм стояла до момиче в цикъл и направо ми идеше да си завра главата в стая пълна с потни дебелаци щото съм сиг че щеше да мирише по добре за това най добре я изчакай ...ако си решил да го правиш прави го ..ама като гледам темата е старичка така че тая сряда е минала преди година ;д

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Тебе май те боли главата...Много си гнусен просто..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Супер гот е копеле. Някакъв чар има в цялата работа. Ръчиш, ръчиш, оргазми, оргазми, най-накрая вадиш и в презерватива сперма а от външната част кръв. Ценно. Ако някой лигльо не иска да чука в цикъл, да си провери топките дали са му наред. Като я видиш как го иска, как гледа и как се търка, лелее как да не и го изтропаш, докато е в цикъл.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си