- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс докато й е дошло?
Отврат.
Кое е отврат бе, вие не сте редовни... Да не се лее река от кръв, че да е толкова "отвратително"? Аз правих преди няколко дена докато приятелката ми беше в цикъл и няма нищо гадно в т'ва. А дори се хващам на бас, че 90% от тея дето пишат "Ииил", "Гняс", "Гнус", "Отврат", даже си нямат на представа какво е да правиш докато момичето е в цикъл ;]
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Ако обичаш приятелката си и държиш на нея, би могъл да изчакаш да й свърши. Не вярвам да чакаш повече от 5 дена на месец. И междудругото не мисля че трябва да се изразяваш така грубо.
много ясноПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Не виждам кое му е рисковото?! По принцип на жените в цикъл им се прави секс най-много.Разбира се не трябва да е точно, когато е най-силен.Или в началото или трябва да се почака 2-3 дни.Ако момчето и момичето не се гнусят един от друг не виждам нищо лошо, даже е много хубаво.Приемам го като знак на всеотдайност.И в никакъв случай не е извратено(за някои извратена е и оралната любов).Първоначално написано от Grudi_SeXa
Да обичаш значи да страдаш!
Тва да чукаш някоя докато е в ме^зис е най отвратителното нещо само кат се сетя и ми насртъхва перушинатаама кат си решил сложи си едно "чорапче" за всеки случай
Имам съвет към искащият да прави секс докато тя е в цикъл НЕДЕЙ!!! Както и другите ти казаха кръвта е мръсна и се хващат гъбички и т.н казвам ти го от опит
(или поне си сложи презърватив)
![]()
охх абе нз .. ,че си е гнусно малко гнусно е !! ..но след като и 2мата го искате и не ви е гнус .. може да го направите .. но го направете с предпазни средства за бога !! Всее пак едва ли ще искаш след 9 месеца да има едно малко същество което да ти се разхожда насам натам на 4 крака !! ии да ти скимти на главата !!
![]()
..
И аз тия дни ша коля една. Ръгай чушки в боба е... ко ти пука, бой!
Temet Nosce
벨야카
мисля че трябва само да изчакаш не е фатално... ако си толкова много разгонен поогледай се ..има секс шоп на всяка улицаПървоначално написано от DemonchY
а и да ти кажа МИРИШЕ .. може да не ти се струва страшно ама е отвратително .. при мен няма миризма обаче съм стояла до момиче в цикъл и направо ми идеше да си завра главата в стая пълна с потни дебелаци щото съм сиг че щеше да мирише по добре
![]()
за това най добре я изчакай ...ако си решил да го правиш прави го ..ама като гледам темата е старичка така че тая сряда е минала преди година ;д
Супер гот е копеле. Някакъв чар има в цялата работа. Ръчиш, ръчиш, оргазми, оргазми, най-накрая вадиш и в презерватива сперма а от външната част кръв. Ценно. Ако някой лигльо не иска да чука в цикъл, да си провери топките дали са му наред. Като я видиш как го иска, как гледа и как се търка, лелее как да не и го изтропаш, докато е в цикъл.
Temet Nosce
벨야카