.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Разнообразие в секса

Значи въпроса ми е следния как разнообразявате секса си с вашата полвинка за да не се превърне той в скучно лашкане на двама души? Момчета карате ли момичето да си вземе някви жартиерки или нещо от сорта, или прибягвате към по нестандартни методи? Опитвате ли нови пози, момичета а вие само стоите и чакате на момчето да му хрумне нещо или вие също имате идеи и свои виждания на нещата ?

Re: Разнообразие в секса

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Значи въпроса ми е следния как разнообразявате секса си с вашата полвинка за да не се превърне той в скучно лашкане на двама души? Момчета карате ли момичето да си вземе някви жартиерки или нещо от сорта, или прибягвате към по нестандартни методи? Опитвате ли нови пози, момичета а вие само стоите и чакате на момчето да му хрумне нещо или вие също имате идеи и свои виждания на нещата ?
    един от най-яките начини (поне при мен ,което съм пробвала) е ученическа униформа с карирана поличка ,бяла ризка и чорапки и момичето задължително на две опашки ) Това побърква мъжете ) А и по принцип униформа -може и на медицинска сестра ,други начини за разнообразие са на различни места .в асансioра, в басеин,на кухненската маса . ,а може би и един стриптиз пилон това също побърка мъжката част ,колкото по разкрепостено = толкова по яко .За мен си остава на първо място в разнообразието, че една жена може да бъде различна в различните ситуации. също и белio на плейбой знам ,че действа възбуждащо ,ама от самото списание на плейбой със зайчетата
    sleda ot lubovta

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Не е задължително да действат тези неща при всички мъже. Моя например, ако ме види с две опашки, ще му спадне или ще се ядоса дори, вместо да се възбуди. Или пък стриптийз, правила съм, ама не е като да съм само с готино бельо примерно, второто много повече му харесва, като че ли стриптийза не му е по вкуса много много. Мъжете са различни, всеки харесва различно нещо. Но иначе за разнообразие в моята връзка, не съм прибягвала до униформи, фетиши или нещо от сорта, само смяната на мястото е достатъчна - снощи например можехме да правим секс у нас, както обикновено на леглото, но се качихме в колата и отидохме на едно местенце, за да се чукаме в нея. И адреналина си беше на лице, защото минаваха коли постоянно.

ше се пръсна от смях ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тия неща

Голям фен Аватара на Callisto
    Обичам луксозното бельо и винаги гледам да го изненадам с нещо ново. Само леко ми се плаче, като ми разкъса някой жартиер, ама го преживявам.
    Обичам да леем восък от ароматни свещи върху телета си, обичам да ближем сметана от телата си, да се заливаме със заливки за сладолед и да ги облизваме. Случва се от време на време да го изненадам с някоя друга униформичка и да се филмираме малко. Обичам разнообразните места за секс, понеже да го правиш в леглото вече е пракалено изтъркано. Обичам да го правим в гората до трамвайните релси вечер, на някоя ливада под звездите, на плажа, в банята на свещи, на детските катерушки, в колата и тн.

Цитирай Първоначално написано от betibarclay
    ше се пръсна от смях ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тея неща
    аве не е бащ така ,я ти чукаш една година един и същи човек ,една и съща стая и една и съща поза дали няма да ти писне ,колкото и да се обичате на мен едно и също ебане и след 2 седмици ми писва ... Така ,че хората са различни ,няма ли разнообразие не ми говори ,че си е все същото
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Обичам луксозното бельо и винаги гледам да го изненадам с нещо ново. Само леко ми се плаче, като ми разкъса някой жартиер, ама го преживявам.
    Обичам да леем восък от ароматни свещи върху телета си, обичам да ближем сметана от телата си, да се заливаме със заливки за сладолед и да ги облизваме. Случва се от време на време да го изненадам с някоя друга униформичка и да се филмираме малко. Обичам разнообразните места за секс, понеже да го правиш в леглото вече е пракалено изтъркано. Обичам да го правим в гората до трамвайните релси вечер, на някоя ливада под звездите, на плажа, в банята на свещи, на детските катерушки, в колата и тн.
    Това с восъка не съм го пробвала ,ама нещо ми е мерак
    sleda ot lubovta

Като ти е писнало от позата - Смени я
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Ами ние разнообразяваме най-вече с местата. От там следват и позите. Например позите в кола са ограничени, на някой стълби може да се пробва нещо по-различно, ако има къде да се подпреш, ако няма, столчета, масички, пейчици. Също сме го правили на много горещо и на много студено (като ефектът беше пак голяма горещина). Интересното е, че сме го правили много пъти в кола, но всеки път намираме ново разположение за краката, ръцете, главите си. Въображението ни работи на макс и на двамата. Когато ни хрумне нещо си го искаме. Винаги другият се съгласява, защото и двамата обичаме да експериментираме. Обикновено ни е скучно да легнем у тях или у нас, когато имаме възможност да отидем къде ли не да се изчукаме. Пък и зимата беше времето за леглата и романтиката, сега започна здравото чукане.

Помня веднъж на село тръгнахме да се разхождаме, прегърнати, взехме да се поопипваме. Спряхме, поцелувахме се и много ни се правеше. Бяхме в една по-тъмна уличка. Подпрях се на едно дърво, свършихме работата и продължихме с разходката.

В оралната любов и двамата всеки път опитваме нови неща, анален секс също. Абе с разнообразието проблеми нямаме.

ше се пръсна от смях ако обичаш истински даден човек няма значение как и къде го правите щото тръпката си е тръпка тя не може да изчезне никога независимо от това дали ше правите една и съща поза 1 година примерно ама какво се мъча да ви обяснявам вие сте си дечковци още и не може да ги осъзнаете тия неща
    човек които вярва в нещо подобно е на не повече от 15 години или има доста сериозни изкривения в умствената деиност
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    човек които вярва в нещо подобно е на не повече от 15 години или има доста сериозни изкривения в умствената деиност
    малък е

Цитирай Първоначално написано от ShiTmARMALADE
    100% съгласен

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Не е задължително да действат тези неща при всички мъже. Моя например, ако ме види с две опашки, ще му спадне или ще се ядоса дори, вместо да се възбуди. Или пък стриптийз, правила съм, ама не е като да съм само с готино бельо примерно, второто много повече му харесва, като че ли стриптийза не му е по вкуса много много. Мъжете са различни, всеки харесва различно нещо. Но иначе за разнообразие в моята връзка, не съм прибягвала до униформи, фетиши или нещо от сорта, само смяната на мястото е достатъчна - снощи например можехме да правим секс у нас, както обикновено на леглото, но се качихме в колата и отидохме на едно местенце, за да се чукаме в нея. И адреналина си беше на лице, защото минаваха коли постоянно.
    +1 Абсолютно съм съгласна! Мъже много - вкусове много Моят също не си пада по униформите,стриптийз и тем подобни...Но определено обича възможно най-често да съм с ново бельо. Ако ни доскучае от стандартния секс в леглото отиваме някъде с колата и в нея :P

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    +1 Абсолютно съм съгласна! Мъже много - вкусове много Моят също не си пада по униформите,стриптийз и тем подобни...Но определено обича възможно най-често да съм с ново бельо. Ако ни доскучае от стандартния секс в леглото отиваме някъде с колата и в нея :P
    аз говорих единствено за себе си ,може би това ,което ми се е случвало и никога не слагам всички мъже под общ знаменател.На някой може и да му харесват тези начини на други не. Индивидоално е
    sleda ot lubovta

Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Това с восъка не съм го пробвала ,ама нещо ми е мерак
    Вземи си свещички с ягода, боровинка и рози (продават се в един пакет) в Пикадили. Направо са уникални, а боровинките са божествени. Супер яко е да капеш восък в/у тялото на другия и ти мерише страшно хубаво и те отпуска. Аз редовно си рисувам някви фигурки. Лошото после е, че цялото легло ще стане във восък.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    4 години и половина правим секс с моя и в над 95% от случаите е в неговото легло...Не ми е писнало, въпреки, че всеки път програмата е долу-горе една и съща. Обичам да правим секс, обичам го, възбужда ме и не ми трябва нещо по-специално, за да ми е още по-хубаво. С времето се получава обратния ефект, на този, за който говорите, все повече ми харесва все по-малко ми е нежно, за да съм задоволена и все по-хубаво е всичко...

И моя мъж предпочита хубаво бельо пред стриптийз, не иска игрички и костюми, а иска топла, мека и влажна жена...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си