оф, зех да се дразня от тъпите гнусльовци... не е толкоз ужасно... кат сте толкоз капризни не оффтопиквайте че тфарите
Callisto, ок де, ама си ми е 1 вид сексуално желание/мечта да свърша в нея... пък не ща пишмандурляци да ми щъкат из къщата на 4 крака... затова и се възползвам от момента... та, сериозно, какво е опасното на тфа да свърша в нея? това за кръвта ше говоря с нея дали е съгласна... щото попринцип не я караме на кой знае кфа реактивна скорост (е не сме и като охлюви де..) и за пореден път мен не ме е гнус , гнусливите момчета по-кофти за вас щото се някога ше ви се наложи да се сблъскате с червения приятел тогава ше ва питам
Princessani ние ще сме в банята щото не ми се пере обаче иначе не ме е гнус, преди 1-2 дена се къпахме заедно и не ме беше гнус... баш кръв си е, само някак ме шашка тфа откъде излиза смис не, че ма е гнус, ми ... ддз аз съм на принципа "не вярвай на нещо, което кърви повече от 3 дена и не умира" ако някога видя моя малък приятел да кърви ше се шашна мноо яко