Цитирай Първоначално написано от slun4ice
Калисто как ти тече докато правиш секс? Такова чудо пък никога не ми се е случаво а съм го правила във втория ден когато кървенето е най-обилно. Никога не съм виждала кръв по време на секс освен по презерватива а съм го правила в най-различни пози и не само под душа .
Ами лесно. При някои жени тече малко, а при други много. Моя менструация е само 3 дена, но тече като невидяло и са адските мъчения. По време на секс и оргазъм мускулите се стягат и отпускат, а моя определено знае как да ме докара до многобройни оргазми. По същия метод и излиза и кръвта и като съчетаеш двете става кървава баня.

Иначето към автора-като искаш да свършваш в нея и купи едно микроскопче. Прелича на балсам за устни, но е микроскоп. Момичето слага плюмка в/у стъкълцето, светкаш една лампичка и гледаш дали си в овулация, кои дни са безопастни и кои не. Микроскопчето се казва "Maybe Baybe". Като каже, че деня в безопасен и да кажем е в менструация ок правете го без презерватив, но без да сте сигурни дали няма друга отделена яйцеклетка и тн просто не рискувайте! Знам, че имаш фантазии, но имаш и цял живот пред теб, за който да ги сбъднеш. Порастни с 4/5 годинки па прави подобни глупости, но поне тогава ще си по-отговорен от сега и ще можеш да се погрижиш, ако стане гаф.