- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс докато й е дошло?
Дори да си в мензис,пак имаш здрава яйцеклетка,която може да бъде оплодена ,ако си и в овулация.Първоначално написано от Princessani
бля
ще е бахти цапаницата
направо не искам да си го представям
Мне, няма толкова кръв. Вижте линковете, които даде slun4ice и ще разберете защо. Желанието на жената зависи от това как и преминава менструацията. Но щом го искате няма проблем. Предпазвайте се. Риск има! (не само от бременност)Първоначално написано от Passi0n
Има хора, които се гнусят, има и такива, на които въобще не им пука! Щом момичето е съгласно да го направи по време на менструация тя си поева отговорноста! Като ви е на кеф-правете го! Никой не ви спира. Обаче гледай да НЕ свършваш в нея.
Гнусно или не, и вие (гнусящите се) ще се цапате след време, неизбежно е.![]()
Ами лесно. При някои жени тече малко, а при други много. Моя менструация е само 3 дена, но тече като невидяло и са адските мъчения.Първоначално написано от slun4ice
По време на секс и оргазъм мускулите се стягат и отпускат, а моя определено знае как да ме докара до многобройни оргазми. По същия метод и излиза и кръвта и като съчетаеш двете става кървава баня.
![]()
Иначето към автора-като искаш да свършваш в нея и купи едно микроскопче. Прелича на балсам за устни, но е микроскоп. Момичето слага плюмка в/у стъкълцето, светкаш една лампичка и гледаш дали си в овулация, кои дни са безопастни и кои не. Микроскопчето се казва "Maybe Baybe". Като каже, че деня в безопасен и да кажем е в менструация ок правете го без презерватив, но без да сте сигурни дали няма друга отделена яйцеклетка и тн просто не рискувайте! Знам, че имаш фантазии, но имаш и цял живот пред теб, за който да ги сбъднеш. Порастни с 4/5 годинки па прави подобни глупости, но поне тогава ще си по-отговорен от сега и ще можеш да се погрижиш, ако стане гаф.
Е, щом имаш такъв мерак да свършиш в нея, направи го, когато не е в цикъл.След секса купуваш един ЕСКАПЕЛ, пие го и шапка на тояга. Ясно, че не те е гнус, но кой знае какви инфекций може да си докараш, та да не видиш секс с месеци.
За да учудиш родителите си, първо трябва да учудиш целия свят!
Aбе може ли да си така смрад ... изчакай няколко дни и тогава се "чукайте" колкото искате.
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Какво ще рече купуваш и Ескапел...ти малоумен ли си? Това да не са ти бонбонки? Знаеш ли това как ти преебава организма и ти размества менструацията...после и полувин година може непрекъснато да и тече....Първоначално написано от justadrenaliNe
Леле как мразя 10 годишни да коментират...Ако на гаджето ми му пукаше за мен, колкото на теб за момичетата до сега да съм го зарязала от одавна, ама моя слава богу е адски сериозен и отговорен за годините си.
Има едно му викат противозачатъчни,но пак не е препоръчително да свършиш в нея.Бившата много ме караше да свършвам в нея,но аз не го правех.После трябва да ходя на нокти, докато стане време за тест.Първоначално написано от justadrenaliNe
Принципно няма проблем да правите така секс, само многото отвратителни възпаления, които може да ти докара това,ако го правиш без презерватив... Ако ти е толкова зар да свършиш в нея, само да те светна,че и няколко дена след цикъла също можеш да го правиш,защото още не е имало време да се образува нова яйцеклетка и т.н и т.н. Освен това- сложи стари чаршафиПървоначално написано от DemonchY
![]()
Хахахаха. Шанса да забременее, ако си пие по разписание хапчетата е 0.03% ,което ги прави доста по сигурни от твоето свършване навън или дори от презервативите, които са- 0.3%. От друга страна, кажи на приятелката ти,че до сега не са измислили противозачатъчни, които да не се е...ват с хормоните ти. Ако това не я притеснява, кажи и,че от тях 90% от жените качват мноооого тегло и още по-лошо-могат да доведат до стерилитет.Първоначално написано от VinDiesel
No comment.Първоначално написано от DemonchY
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не съм съгласен с процентите ти.Познавам 4 жени които си пиха редовно противозачатъчните,не са качали кила и забременяха.На опаковката на някой противозачатъчни пише "Да не се свършва вътре"не ти го цитирам точно,но подобно пише.Презервативите oпределено предпазват повече %.Противозачатъчните няма как да те предпазят от спин,сифилис,трипер и т.н.С момичетата ,с които съм ходил го правехме без чорап.Ако е някоя непозната естесвено ,че ще сложа качулкатаПървоначално написано от vik4et0
![]()
Един въпрос, който винаги се дискутира, когато стане дума за противозачатъчни таблетки е този за т.н. странични явления. ш най-вече дали предизвикват окосмяване, напълняване, рак и др. Някои от по-старите хапчета действително предизвикваха понякога оплаквания като гадене, тежест в корема, а при по-продължителна употреба – напълняване, понякога и известно засилване на окосмяването по тялото (но не и рак – той никога не е бил установяван!). Поради тези странични явления, преди гинеколозите не обичаха да предписват противозачатъчни хапчета на момичета и нераждали жени. В последно време обаче картината се промени много. Фармацевтичните компании, произвеждащи хормонални противозачатъчни таблетки намаляваха дозите, променяха съставките, докато достигнаха така да се каже “долната граница” – таблетки с много ниско хормонално ниво. Толкова ниско и с такива хормони, че хем да няма странични явления (гадене, тежест, напълняване, окосмяване), хем предпазването от забременяване да е сигурно. В резултат на техните усилия в момента пазарът (вкл. и у нас) е пълен с такива препарати, които спокойно биха могли да бъдат употребявани и от нераждали жени, и от момичета. Такива препарати са Marvelon, Cilest, Femoden и Logest. Предпазването при тях е почти 100%, а странични явления се срещат изключително рядко. Освен това те имат и добър ефект върху младежките пъпки, регулират менструацията, премахват болките по време на мензес.Първоначално написано от VinDiesel
Гореизброеното го знам,моята бивша пиеше за регулиране на мензиса,мисля че за 6 месеца,като отделно предпазваха и от бременност което си е +
Да не забравяме,че трябва да се почва през 3 месеца иначе може да доведе до калциране на яйчниците или с други думи стерилитет. Аз също съм пила, но не си струва. На мен не ми повлияха добре на теглото, с което вече се преборих, но още ми е неприятно, че се наложи изобщо да се занимавам...Първоначално написано от VinDiesel
vik4et0, Цилест изобщо не е от нискодозираните. Да не говорим, че е по-стар от Диане 35. А ако ще си говорим за странични ефекти, как ще обясниш артериално налягане от порядъка на 170/110 mm Hg, отоци по крайниците и клепачите, появата на бучки в гърдите и т. н. феномени? Дишането на чист планински въздух ли е причината или оралните контрацептиви?
И още нещо- появата на рак е отдалечен във времето ефект. Не е задължително да пиеш 3 месеца ОК и да цъфнеш с тази диагноза /което не пожелавам на никого!/.
http://jnci.oxfordjournals.org/cgi/c...ract/87/11/827
http://aje.oxfordjournals.org/cgi/co...tract/kwn360v1
http://www.bmj.com/cgi/content/abstract/323/7305/131
Изписването на противозачатъчни е толкова окепазена история, че не ми се говори. Акушер-гинеколоците получават процент от дистрибуторите на такива продукти, така че е напълно естествено да се пропагандира колко нискодозирани и безвредни са.
Калциране на яйчниците- би ли ми дала линк към графия или статия, в която е описан този феномен?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ако чуя някой да говори така за мен ще му се стъжни живота..
какви са тея безотговорни глупости, които възнамеряваш да правиш?? да свършиш в нея без презерватив..нз..аз никога не бих била на 100% сигурна..
а тва "да я чукам докато кранчето й тече" ти орангутан ли кво си ???
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз не съм взимала Цилест, но пак ще повторя- това е без значение. Не мога да те препратя към статия, но мога да те препратя към моя приятелка, страдаща от този "феномен"! Естествено това се получава след дълъг прием, не става за месец или два, но има хора, при които по-дребните странични ефекти не се проявяват( като надебеляване, отоци, спукани капиляри и т.н.) и те си ползват дълга време хапчетата,мислейки си,че не им вредят. Ето това според мен е най-лошата ситуация...Първоначално написано от kalpazanka
Аз лично мразя да правя секс,докато съм в цикал. Иначе съм чувала, че може да се получи инфекция, но на мен не ми се е случвало.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Няма никакъв проблем да правите секс когато си поискате. Дори секса по време на цикъл намалява менструалните болки на момичето. От кръвта на моми4ето не може да се получи инфекция или някакво заболяване на момчето. Но пък за момичето е малко рисковано. Тогава за нея има опасност от замърсяване. Та в краина сметка единствения ви проблем ще са нацапани чаршафи. За свършването в нея в този период бих казала че риска е минимален, но го има.
Чувал съм, че при секс по време на "гостуването от Червен бряг", то се проточва с още 1-2 дни. Не знам дали е вярно, може би е индивидуално.
По-добре не свършвай в нея.Аз съм го правил докато тя е в цикъл ,защото тя настояваше ,но с презарватив и го направете в банята ,защото става голяма цапаница.![]()