- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Психическо състояние.
Чуствам се откачен в малка форма на това което наистина бошува в мен.
Наще до сега се караха майка ми излетя на някъде.Останахме аз и баща ми сега се чудя какво да правя.Разбирайки ,че съм още невзрачен към това какво се случва, но просто не мога мисля ,че утре ще си го изхфърля на някой и ще си вземе много.Ето вече и изреченията ми си губят смисъла от самия адреналин.Мисля си ,че не съм психи чески стабилен в момента и мога да направя много лоши неща.Сега ми идва да счупя нещо ,но мисля ,че на училище ще е по добре да си излея гнева.Въпреки ,че не мога да си контролирам гнева изцяло.Тц не знам вече какво говоря просто си изливам мъката....
lonely walker... Лицааааааа..
Опитай се да "държиш" гнева си..Т.е. да бъдеш спокоен..И да не правиш нищо лошо..
На всеки родителите му се карат,напълно нормално е това за едно семейство (може би) - но все пак това може съвсем да "унищожи" психиката ти..Бъди максимално спокоен и се опитай да не мислиш за това..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Избии ги сичките и им земи парите не се притеснявай ще влезнеш в затвора и ще си спокоен![]()
Ако тренираш нещо .. си излей гнева в спорта.
Опитай се да не правиш обстановката още по-нажежена..
Излез навън и малко или много .. не мисли !
Прави това , което те успокоява. Ако пушенето те успокоява - пуши , ако някой човек те успокоява - обади му се , говорете и т.н. Намери своята доза .. успокоение.