- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пренебрегва ме постоянно...
хора имам проблем приятеля ми ме пренебрегва постоянно заради световното... виждаме се боквално за 20 минути на седмица... само ми обеснява как нищо не е по- важно от футбола му ии накрая кат му се расърдя мии съобщава че ме обича ии си мисли че всичко ее наред!! какво да правя ?![]()
Много глупаво оправдание. Те мачовете да не са по цял ден? Бий му шута, че в момемнта доста грубо се гаври с теб...
Ами гледай с него мачовете?![]()
Или го остави.
Не се впрягай нормално е.![]()
Примири се за сега, докато мине световното.
После виж как се държи и предцени сама.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
ми гледай мачовете с него по време на почивките яко сексПървоначално написано от devilOFpradise
![]()
sleda ot lubovta
не мога да гледам мачовете с него.. не обичам да гледам телевизия а ии точно футбол да гледам.. няма да ме свърти на едно място аа той надали ще предпочете мен пред приятелите си
Приеми го като нормално момчешко занимание и не му обръщай внимание на детинщините. Намери си твое си занимание и спри да му се лепиш. Всекидневните срещи омръзват, още повече, когато са насила, за по 20 мин., колкото да не е без хич.
Е, то мачовете да не са непрекъснато 24 часа![]()
![]()
Поговори сериозно с него и ако тогава отново те пренебрегне, му го върни.
![]()
Например всеки път, когато искате да излизате му казвай " е съжалявам, мило, ама ще гледам филм " там измисли си някой сериал и така
![]()
Забавно предложение, което е по-добър вариант от късането
![]()
Намери си друго занимание, докато свърши световното...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
говорихме няколко пъти ..отговаря до някъде и после ме игнорира или сменя темата![]()
Тогава направи това,което ти казах..онова за филмаПървоначално написано от devilOFpradise
![]()
Да видим дали ще му хареса да го отбягваш и ти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отбягваи го и ти и казвай че трябва да глеаш Chowder и няма нищо по важно от това![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
той,като гледа мача,ти гледай сапунките![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно подкрепям ! Поговори с него и му кажи,че се чувстваш пренебрегната и ако продължава му го върни-тогава може и да разбере какво ти е.Първоначално написано от JustAngel