- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да впечатля едно момче..
Харесвам едно момче с него сме приятели..Той знай че го харесвам,но искам да разбере колко значи за мен.Той наскоро скъка с приятелката си и сега е без гадже.Проблема е там че имаме 4 год. разлика . Моля ви помогнете !
Ако е умен няма да се занимава с 4 години по-малка от него![]()
--------------------------------------------------------
не ми помагашПървоначално написано от BlueFace
![]()
Е ако си на 13 или 14 може и да не стане работата.Ама споко,щом досега знае,че го хар и нищо не е направил,значи не те харесва->намери си друг
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
Той знае че за мен е БФФ,той знае че е много добър приятел за мен .. но
аз мисля,че той ме харесва само като приятелка и аз затова ви питам как да го впечатля..не мога да го заговоря защото вече няма даскало + това той няма да е в сащото даскало иначе ние няка вечер си пишем..но аз го обичам а той ме харесва като приятелка как да го впечатля ??
кофти е да ти го кажа,но той те мисли само за фр.,не мисля,че можеш да го впечатлиш с нещоПървоначално написано от cwetenceto
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Моята разлика с приятеля ми е също 4 години, не виждам проблем, след като се разбираме и интересите ни са общи ;]Първоначално написано от cwetenceto
Действай по въпроса и не се притеснявай![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от izlishna
![]()
помогнете и на мен при мен е същата ситуация само че момчето е на моита възраст 13 год. Хелп!!!
=D> като е на твоята възраст, логично по-лесно да го впечатлиш, щом до сега не си успяла , успокой се - ни тъ биваПървоначално написано от babyY
а авторката на темата: поговори с него, какво толкова, обясни му как стоят нещата и да разказваш после ;р Успех!![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Първоначално написано от cwetenceto
Обичаш ти..колкот аз не пуша вече.. както и да е. Нали всяка вечер си пишете тогава се уговорете да излезете някъде двамата. Поговорете си, смейте се. Не всичко става изведнъж. Няма как по друг начин да стане. бТВ на колко си. Ако си на 13-14 наисина няма смисъл да правиш каквото и да е. Останете си приятели.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Така ли било вече?Първоначално написано от BlueFace
Иначе говорете, няма как да стане по друг начин.. ако вие не си се разберете няма кой да помогне.. Ако не те харесва, не го притискай - останете си приятели..
Първоначално написано от cwetenceto
Годините не са такъв проблем,особенно като са толко малко.Не това ти е проблема, а проблема е ,че те е страх. Мога да ти кажа ,само да бъдеш ЕСТЕСТВЕНА.
най-добрите приятели би трябвало да могат да си споделят дори и такива неща.
REGGAE BOOM <3
аз съм му казвала...Аз на 12 а той е на 15![]()
сори тогава. ;д изказах се неадекватно.
ако знае... предполагам тогава, че не те харесва. зарежи тая работа и не се коси моме : ) има толкова други неща за правене освен любовта.. ^^
REGGAE BOOM <3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много му разбира 15 годишният мозък от любов.Той сега е загорЕл и прави бройки-ти ще си просто поредната.Откажи се-само си играе
И ае престанете да казвате, обичате някого,защото не е вярно-да обичаш значи да му се отдаваш напълно,да го подкрепяш,да пренебрегваш себе си понякога et cetera
Ти нищо от т'ва не правиш-не се напрягай да ме убедиш в противоположното![]()
+1! ...Първоначално написано от britzy
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't