Преди няколко дни са събирахме класа на една вила да полеем завършването.Но освен нас имаше и няколко от другите класа.Бях поканила две момчета,като с едното от 3 години се имаме много- и сме се занимавали доста дълго и по едно време ходехме.И така след малко танци и алкохол аз се качих в стаята ми с това момче и се сещате какво стана.С него много пъти си бяхме говорили за това и се знаеше,че все някога ще стане.По-късно отидохме на дискотека и са видях с едно момче,с което си бяхме просто на здравей,здрсти.Той ме помоли да спи при нас,защото не можел да се прибере и аз се съгласих.Само дет освен него,момичетата с които бях в една стая поканиха и още 3-4 момчета при нас,единия от които беше същия с който го правих по-рано.Ествествено на сутринта бях най-обсъжданата и започнаха да се говорят ужасни слухове за мен..Сега незнам какво да правя..Чуствам се гузно, но и без това не мога да върна нищо..Да не има обръщам внимание или.. нз..дайте някой съвет..

п.с. - по принцип не правя такива леки работи..може да отида някуде на купон,диско ама най-много да се целуна с някой.. този път май стана така,защото и двамата имахме чувства...