- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Според сезона идва и настроението
Как ви се отразяват сезоните на настроението . Вие как се чуствате.
Поне при мен е така лятото пролетта съм по-отворена към разговори запознанства излизане даже много не се сещaм за компа (страно) .А зимата есентта съм затворена не ми си говори раздразнителна съм студено ми е.[/u]
Зимата се чувствам като човал с картофи с толкова много дрехи по мен...
Бих казал, че лятото съм изнервен и агресивен заради жегите.
Останалите сезони са готини и си ги харесвам.
Имат известно влияние сезоните, дам..
Зимата например съм супер потисната и сдухана, като всичко навън е няк'во умряло и (буквално) застинало.
Не бих казала, че имат някакво кой знае какво влияние при мен ..
Сега е лято - ходи ми се на плажче, някъде на разходчица на хладничко ... напълно нормално ..
Зимата - ако е адски студено ми е гадно някакво, иначе обичам зимата ;д
Лятото някак си от тези жеги, просто нямам сили за нищо .. понякога просто нямам никакъв ентусиазъм и желание за каквото и да било![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
+1Първоначално написано от w0sh
Есен FTW.Нит е жега, нит е кучи студ.
Първоначално написано от eliyiy
есента е единственият сезон, който ненавиждам... грр!
зимата ми е любима - топло е, уютно е, прегръдките са повече, и чаят, и канелата, и свещите, и подаръците, и ходенето на гости, и вкъщи, и бялото, и смълчаното, и звънчетата, и да, спирам:Д
пролетта си е пролет (звукът от Бамби, при размяната на погледи:Д)
лятото е толкова фриволно, рошаво, приятелски настроено и събиращо хората навън, море, замъци, пътища, солени усмивки, куфари с пясък, необятно синьо и вечно до края.
ох<3:Д
Сезонът не влияе на настроението ми. Всичките сезони си имат плюсове и минуси.
По принцип съм весел и позитивен човек, но и аз си имам трудни моменти. По-скоро дъждовното и мрачно време се отразява на настроението ми, като ме натъжава и депресира до известна степен.. :}
и аз такаПървоначално написано от w0sh
най - много си харесвам есента и зимата <33
лятото ми е много убито, нищо не ми се прави
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Точно това ме кефи на лятото. Супер убито е и не правиш нищо друго освен релакс по един или друг начин.Първоначално написано от xWandereRx
![]()
Зимата ми е любим.
Лятото яко купони,путки и т.н.
не ми влияе на настроението
Лятото е най - прекрасният сезон на света! Обожавам лятото - жега, малко дрехи, плаж, море, басейни, планини....
Есента и зимата са ми много депресиращи... студ, поледици, сняг...
На много жега издържам, но на много студено НЕ
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ЕСЕННА ВЕЧЕРПървоначално написано от Sham
Небето лазурно се губи, потъва, аз плача...
Аз плача за чуждите сълзи, за чуждия плач,
за чуждите устни измръзнали, бледни аз плача,
за чуждите стъпки, заглъхнали в мразния здрач.
Напразно те чакам, аз вече те чакам отдавна...
По пустия лед на смразеното езеро бедни
три патици ходят и спират, и чакат отдавна,
и гледат отчаяни мене с очите си ледни:
и бледите листи, които с молитва умират,
и болните клони с наведени, тъжни чела,
и жарките сълзи, които безмощни умират,
и пустия лес в безизходна дълбока мъгла.
Eсен и пролет са сезоните, за които живея. Хем красиви, хем с прилични температури. Обожавам ги и редовно си правя дълги разходки по това време.
Останалите ми създават само излишни главоболия и неудобства, абсолютна гавра. То не е адска жега и смрад или безумен студ и киша... нЕма нужда.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Обичам само лятото и зимата...
Лято...морето , флиртовете и готиния тен
Зимата...ските , снега планината и белите мечки в снега....!!!![]()
![]()
[/u]
Сезоните доказано влияят на общото настроение.
Зимата сякаш улягаме повече и не правим толкова простотии. При мен усмивките без причина значително намаляват през зимата. Просто не се лигавя толкова, колкото лятото. Лятото от време на време пощръклявам.
Също се отварям много и забърквам всякакви каши, най-вече с момчета, които нещо не са разбрали както трябва.
Между другото някой спомена, че се потиска от зимата. Според мен е много красива, обаче има го и това, че студът потиска. В северните страни има повече хора с депресивни състояния, статистиките за самоубийства също са по-големи. Също така, колкото по- на север се отива, хората се впиянчват. (явно наистина е скучно да си на студено целогодишно).
Статистики.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
йъпПървоначално написано от Sham
есента я обичах до тази, която мина
много ме натъжава
Абе от доста време се чудя, ти сама разбираш ли си мислите..Първоначално написано от Sham
точно ужасно еееПървоначално написано от cherinka
лятото пък се дразня на жегите,есента на дъжда най-добре е пролетта абе април,май месец
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Хмм аз съм си Близнаци, така че не винаги времето ми е критерий. Имал съм дни през които вали, като из ведро, а съм се чувствал страхотно. Днес например имаше буря, а ми беше много добре. Все пак има си някакъв ефект. Зимата, когато не излизам ми е малко по-зле, но винаги намирам какво да правя
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
При мен също може да се каже , че донякъде според сезона идва настроението . Т.е. някак си кондицията ми е в зависимост от степента присъствие на слънцето в ежедневието ми. От него ми идва живителната сила , аз съм топлокръвно същество , обичам светлината и топлината![]()
По тази причина предпочитам топлите сезони с по-дълги и светли дни и по топло време , през тях се чувствам във вихъра си.
На мен сезоните нищо не ми правят на настроението.Но днитее.. Зависи какъв ден е. Ако е слънчево съм в добро настроение и съм весела. Ако е мрачно или дъждовно съм депресирана или супер нервна. Всичко зависи от тях
![]()
принципно акто стане юни месец през ден съм по пътищата.. неква страшна мания за пътуване имам![]()
Зимата е доло-горе добре като се замисля,само това с навличането на дрехи и разни други штороии ме изнервя... А лятото гледам да избягм от Бургас ,от морето ,сините вълни и т.н....почвам да мисля до каде да пътувам ,до каде да си направя екскурзия и най-вече как да изчезна от вкъщи и от обичайната сред исками си да изключа телефоните да се откъсна от всичко и направо да не се прибера вкъщи
И реално погледнато най-много ходя в столицата и по цял ден разходки докате не ми се счупят краката
![]()
Може би всички сезони, без лятото ми харесват, а настроението ми рядко се влияе от времето. Просто тези жеги през лятото не ми се отразяват добре, иначе не е лошо.;д