- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заблуда или не...
Може да се филмирам...
може да преигравам...прекалявам...мр ънкам ...
но ..един въпрос .. ме изяжда буквално...
Ситуацията накратко...
Заедно съм с едно момиче от г/д 3 месеца.
Държа на нея..мога да кажа че имам много голями чувства..
и дори че я обичам...
Проблема е в това , че напоследък не усещам почти никакви чувства от нейна страна..
Няма ги вече "романтичните" изживявания... няма такова чувство на сполотеност...не от моя страна...
Когато сме заедно... предпочита да ми разказва как е изкарала с прятелите си, кои колко голям пич е...
като излеземе с приятелите и... се държи много по различно отколкото преди.. например.. наскоро излезнахме така и...вече ми се струва че..изпитва нещо към т.нар си най-добър приятел...
Най-малко се връзва на всяка негова изцепка..и откликва ентосиазирано..независимо , какво е казъл...(не искате да чувате подробно) седи и го гледа с няква усмивка и блеснал поглед... докато тои просто си седи и ръкомаха... (не питайте за възраста ми плс..)
и напоследък все по често чувам , как иска да е с мен , обаче трябва да е еди къде си...Пак има моменти , в които се държи.. някак си по мило, по искренно и чувствително.. обаче драстично намаляха...
а въпросът е... изчезват ли чувствата и.. и възможно ли е да има такива към някои друг от горепосочените...
Обесних доколкото ми позволяват мозъчните клетки...
пиша тук защото се надявам да чуя нещо повече от "зарежи я"...
но ако мислите и вие така можете просто да споделите...
как виждате нещата от страни, ако съм успял да ги изкажа ясно...
мерси предварително за отзивите..
За да можеш да "докосваш" , трябва да можеш и да усещаш ... ако докосваш без усет просто нараняваш...