- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Главоблъсканица...
Нещатата се разтакават много бавно и реших най-накрая да взема нещатата в свои ръце,като се има напревид ,че аз съм по-срамежливата от двамата.
Смятам да го питам направо ,ще става ли нещо,ще сме заедно ли ,защото определено си личат симатиите и на двама ни,но до там.
Момчета как бихте реагирали ,ако сте на негово място ако ви изкарат картите на масата дет се вика.Облекчени ,че друг е поел инициативата или?
Притеснението ми идва именно от там,че той не ео хората които се спичат аз съм и за това се чудя защо нещата до сега не са се получили ?
Да действам ли или да изчакам още известно време докато той реши?>
Действай.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ти ша бъдеш мъжа във връзката,давай хвани го ти![]()
АбсолютноПървоначално написано от Amelly
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Кажи му всичко каквото изпитваш към него без страх!Поеми инициативата и повярвай няма да съжаляваш!
)) Особено след като казваш, че и той има симпатии към теб действай, за да не се вайкаш после че си си изпуснала шанса.
Както казва Христо Стоичков - ИграИш - пИчелиш, нИ играИш - нИ пИчелиш!![]()
Точно, кратко и ясно!Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ем.. то очеизвадния отговор е да действаш.
В карйан сметка или ще спечелиш или не. Което си има плюс - няма да си на тръни. Все пак и в двата варианта е добре за теб.
Айде!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
LadyDi
^^ кво ми се правите на модератори, съкращения ли ще има, че изведнъж почнахте и правило 6 да забелязвате![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar