- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли целунали момче, което не харесвате ?
стига до го познавам и да не е някакъв грозен защо не![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
Е, зависи.Ако го харесвам - ще се прежаля хайде![]()
Но ако не го харесвам, ако ще да има ОГРОМЕН опит, няма смисъл да го правя !
ДА
педерастия фор да уин
GTA Stunting
Авторе, а ти би ли ял кал ?![]()
I'm inlove with a criminal...
Не, не бих.. ;}
да,естт ако го харесвам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Moже би да, ако някой познат би се почувствал истински щастлив.. бих се прежалил заради него ..Първоначално написано от Jessie
^ Жестоко се съмнявам. Искаш да кажеш, че ако момиче, което не те харесва, те целуне (без тя да иска, а просто, за да те направи щастлив), на теб ще ти е хубаво?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ти го изкара някакъв насилник (все пак,когато някой прави нещо без желание,това се смята за насилие).Първоначално написано от LovelyGirl
Тук въобще не говорим за това
Тук се пита дали някой би се целувал със свой приятел (от противоположния пол) без да изпитва нещо повече от приятелски чувства към него.
Що се отнася до сравнението с яденето на кал - автора на мнението е доста далеч от темата.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз също не мога да дефинирам точно коя ми е била първата целувка, но като слушам приятелките ми да говорят с една особена сантиментална нотка в гласа им, лекичко ме обзема завист, че моята е била особено запомняща се. То верно, че времената се менят, ама пък колкото и да е целувката все още Е акт на интимност и не бива да се смята баш за нищо.Първоначално написано от 3oPuTy
първата ми целувка беше в банята на момчето, на тъмно /детска му работа/ и беше мокро и слизесто нещо в устата ми..пълен отврат като се сетя.. бляаак![]()
![]()
не бих целунала някой ,който не ме привлича..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Зори, бях на преклонната старческа възраст от 17 години и за това я помня. На 14-15 отказвах целувки под предтекст, че съм много малка...Ама тогава времената бяха други. Първата целувка беше 8-9 клас масово.
Ако това ще успокои автора да кажа, че на мъжа ми първата целувка му е била към края на 12-ти клас, а аз съм му втората в това отношение и първа във всяко друго. Нито се целуваше зле. Нито ще си умре девствен, нито необичан. И той беше затворен и без самочувствие, но аз открих в него, това което исках в 1 мъж.
Ти би ли изял сандвич който не харесваш?
Отговора на твоя и моя въпрос е 1 и същ!
Е .. аз съм завършил :Д така, че "превъзхождам" твоя мъжПървоначално написано от krem4et0
Оффф ... сдухвам се колкото повече го мисля ...
Креми,моята пък беше на 13 и нещо ама защото "така правят големите"Лапешка му работа ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
male91, става дума за няколко месеца преди да направи 19...по-точно 2. А пък иначе аз си го целунах, когато го почувствах...сигурно поне 2-3 месеца още нямаше да набера смелост. Ще си намериш майстора, споко. И той е мислел за глупости от сорта, че никоя няма да го пожелае, а аз го желая много и всекидневно...Спокойно. Ще ти дойде времето. Направи го, с човек, с който ще Ви е приятно. Колкото и да не отдават значение тук на целувката, тя е магия, когато е с харесван и любим човек. Има един заряд, който протича между двамата и прави всичко по-хубаво. Казвам ти го понеже съм целувала и момчета, които не харесвам особено...от немай къде, от мъка...от глупост. Усещането е различно. Пак е хубаво самото действие, но е по-скоро механично. Целунеш ли правилния човек, не искаш да свършва. Първата ми целувка с малки прекъсвания беше 2 часа. Много харесвах това момче и не исках този миг да свършва никога. Беше вълшебно. Така вълшебно се почувствах, когато целунах мъжа си за първи път...Още тогава знаех,че е ТОЙ.
Ако не изпитвам нищо към него - не бих! Целувката е израз на привличане и на чувства....
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Защо не? Ако ме привлича и е добър бих го направила![]()
Не. Когато нямам нищо към мочето, няма да го направя.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Хееебати ... сега се прибирам от уроци ииии нещо ми се доядаха зелени сливииии гледам зад 1 блок има сливи и си викам, чакай да си дръпна да си припомня вкуса им .. иии точно в кишето на блока некви лапенца наа около 2-3 клас се съблекли и се барат
иии гледам нещо шумули обръщам се и гледам момичето се обува...
![]()
Ебаси .. лапетата са по-напред от мен с матряла, ебаси![]()
Зависи от случая.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Подкрепям.Първоначално написано от InloVeGirl27
Не се сдухвай, в крайна сметка, ако в момента не искаш да целунеш конкретно момиче, защото тя ти харесва, защо да си блъскаш главата с това. Харесай някоя, не прави първата си целувка безсмислена. Ти самият ще останеш разочарован, ако целунеш момиче, което по никакъв начин не те привлича.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
само с апетитни парчета се целувам,но странно защо после всички ме питат "А бе ти да не си пе'ерас бе"
Станислава