- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли целунали момче, което не харесвате ?
Не, дори и да е красавец, мил, добър, ако аз нямам никакви чувства не бих го направила!
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Ако поне малко ме привлича,да бих го целунала..![]()
Целувка от съжаление... Не мерси ...![]()
![]()
Ако има навито момиче да се целува с мен (по-скоро да ме научи)
пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ???
Как всички коментирате че няма да го направитеПървоначално написано от male91
е аз бих го направила,без значение дали го харесвам или не,така даже пробвам и човека ;]]
Трябва да имам мега, хипер силни чувства към него, че да се прежаля да го направя, попринцип НЕ БИХ.
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Оферта си е :Д ама за мене, защото аз съм на зор :Д а може и за васПървоначално написано от myLiiPsLiikeSugar
![]()
В друга тема съм пуснал, сега не мога на гости съм в друг градПървоначално написано от myLiiPsLiikeSugar
Ако има момиче, навито да ме учи да се целувам ... може да ми види из мненията (не са много...) стига да има мераци де ...
Недей така, това е супер отчаяно.
И спри да се сдухваш, просто ти трябва малко повече самочувствие. Видях снимката и мога да ти кажа, че познавам къде-къде по-зле от теб хора, които са по-напред с материяла. Изцяло ти си си виновен. Ако не промениш отношението към себе си, няма кой да ти помогне.
По темата: Не, не бих, ако нямам съвсем никакви чувства към него.
Намери си компания с която да ходиш по кръчми,дискотеки,насам-натам.Когато говориш с момиче,бъди себе си,не лъжи и преувеличавай.Не се притеснявай по време на разговора,че ще си оплетеш езика,просто не мисли за това,докато говориш с мадама.Жените на твоята и моята(20) възраст,много ценят горенаписаното.Като малък съвет от мен,смени си прическата,видях ти снимката,не ти отива според мен.
>> имам компания и редовно си излизаме по кафета/кръчми/дискотеки/механи и всичко ...Първоначално написано от VinDiesel
За още по-голям резил, женската аудитория в компанията надделява ...
>> Бтв по принцип сега ми е дълга косата, а и на снимката не съм я правил и понеже ми стои постоянно стърчаща нагоре е излязло кофти
Иначе мерси за съвета и без това отдавна се каня да се обръсна 0 номер)) предполагам ще е по-добре
![]()
Доста неправилно мислиш и притежаваш не мъжко поведение, като за тея си години. Нямаш достойноство, нямаш самоуважение, нямаш самочувствие - доста анти качества накуп. Това, че не си се целувал не е краят на света, но това, че си толкова загорял, че си търсиш някоя, която да си вкара езика в устата ти от отчаяние вече дори и по форумите, си е доста жалка и лузърска постъпка. И докато продължаваш да вярваш, че "ще те целуне само някоя прежалила се", дълго още ще стоиш на сухо.
И да, взЕми си смени компанията с по-мъжка, че тея жени не ти влияят добре.
може би да ако ми е симпатичен
`only God can judge me!
Разбира се, че НЕ. Като не го харесвам, няма начин да се целуна с него.
you know my name.
NOT MY STORY.
+1Първоначално написано от SmilezZz
При положение, че нямам абсолютно нищо към него, определено не бих. Пък и на мен ще ми е първата целувка и с някой, към който нямам нищо не бих го направила. Та аз дори и на момчето, на което много се кефех на първите няколко срещи не му позволих да ме целуне, та кво остава за някъв почти непознат в тва отношение![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Като си в компания с момичета и чакаш на тях,шанса е малък.Като идеш на дискотека ,толкова ли няма свободно танцуващи момичета?Аз ,като си набележа някоя и е сама(без гадже)в женска компания,ловя и танцуваме.Единични бройки са ,да дойде момиче да ме дърпа, да танцуваме.Просто бъди по-смел,каквото ти е в мозъка го прави,каквото ти е на устата го казвайПървоначално написано от male91
![]()
Ако съм трезва и не харесвам момчето - няма да го целуна.. ако съм пияна - съм склонна![]()
А относно това, че никога не се е целувал, че аз откъде ще знам, а и все някога трябва да започне.. нямам нищо против, то не се иска образование за тая работа :P
е тва беше черешката на сладоледа ....Първоначално написано от male91
![]()