.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Не, дори и да е красавец, мил, добър, ако аз нямам никакви чувства не бих го направила!
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Ако поне малко ме привлича,да бих го целунала..

Повече от фен
    Целувка от съжаление... Не мерси ...

Ако има навито момиче да се целува с мен (по-скоро да ме научи)
    пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ???

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ако го харесвам - ДА,естествено..Ако НЕ го харесвам - НЕ..Не бих го целунала,ако нямам - поне и грам чувство/привличане към него
    Съгласна съм ..

Re: бихте ли целунали момче, което не харесвате ?

Цитирай Първоначално написано от male91
    1во -> честита ми регистрация
    Искам точни мнения !
    -> Разбирате, че момче, което е на 19 години никога не се е целувало, бихте ли се прежалили да го направите ???
    Въпроса е насочен главно към дамите
    Как всички коментирате че няма да го направите е аз бих го направила,без значение дали го харесвам или не,така даже пробвам и човека ;]]

с 2 думи-ЗАЩО НЕ
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Трябва да имам мега, хипер силни чувства към него, че да се прежаля да го направя, попринцип НЕ БИХ.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Ако го харесвам - ДА,естествено..Ако НЕ го харесвам - НЕ..Не бих го целунала,ако нямам - поне и грам чувство/привличане към него
    Съгласна съм ..
    +1
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Шумен..*
    пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ???

Тва няква оферта ли тря да е

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Цитирай Първоначално написано от myLiiPsLiikeSugar

Оферта си е :Д ама за мене, защото аз съм на зор :Д а може и за вас

Град
    Шумен..*

Е пусни тук снимка де .. Да те видят кандидатите

wsяka sytrin iskam dа ме цеlluwаш.. wsяka weчer samo mene da sъnywaш ..[h]
    Оbiiчам tе bеbч0 <3

Е пусни тук снимка де .. Да те видят кандидатите
    В друга тема съм пуснал, сега не мога на гости съм в друг град
    Ако има момиче, навито да ме учи да се целувам ... може да ми види из мненията (не са много...) стига да има мераци де ...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Недей така, това е супер отчаяно.
    И спри да се сдухваш, просто ти трябва малко повече самочувствие. Видях снимката и мога да ти кажа, че познавам къде-къде по-зле от теб хора, които са по-напред с материяла. Изцяло ти си си виновен. Ако не промениш отношението към себе си, няма кой да ти помогне.

По темата: Не, не бих, ако нямам съвсем никакви чувства към него.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Намери си компания с която да ходиш по кръчми,дискотеки,насам-натам.Когато говориш с момиче,бъди себе си,не лъжи и преувеличавай.Не се притеснявай по време на разговора,че ще си оплетеш езика,просто не мисли за това,докато говориш с мадама.Жените на твоята и моята(20) възраст,много ценят горенаписаното.Като малък съвет от мен,смени си прическата,видях ти снимката,не ти отива според мен.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Намери си компания с която да ходиш по кръчми,дискотеки,насам-натам.Когато говориш с момиче,бъди себе си,не лъжи и преувеличавай.Не се притеснявай по време на разговора,че ще си оплетеш езика,просто не мисли за това,докато говориш с мадама.Жените на твоята и моята(20) възраст,много ценят горенаписаното.Като малък съвет от мен,смени си прическата,видях ти снимката,не ти отива според мен.
    >> имам компания и редовно си излизаме по кафета/кръчми/дискотеки/механи и всичко ...
    За още по-голям резил, женската аудитория в компанията надделява ...
    >> Бтв по принцип сега ми е дълга косата, а и на снимката не съм я правил и понеже ми стои постоянно стърчаща нагоре е излязло кофти
    Иначе мерси за съвета и без това отдавна се каня да се обръсна 0 номер )) предполагам ще е по-добре

Доста неправилно мислиш и притежаваш не мъжко поведение, като за тея си години. Нямаш достойноство, нямаш самоуважение, нямаш самочувствие - доста анти качества накуп. Това, че не си се целувал не е краят на света, но това, че си толкова загорял, че си търсиш някоя, която да си вкара езика в устата ти от отчаяние вече дори и по форумите, си е доста жалка и лузърска постъпка. И докато продължаваш да вярваш, че "ще те целуне само някоя прежалила се", дълго още ще стоиш на сухо.

И да, взЕми си смени компанията с по-мъжка, че тея жени не ти влияят добре.

Повече от фен Аватара на sian4eto
    може би да ако ми е симпатичен
    `only God can judge me!

Разбира се, че НЕ. Като не го харесвам, няма начин да се целуна с него.
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Повече от фен
    +1

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    При положение, че нямам абсолютно нищо към него, определено не бих. Пък и на мен ще ми е първата целувка и с някой, към който нямам нищо не бих го направила. Та аз дори и на момчето, на което много се кефех на първите няколко срещи не му позволих да ме целуне, та кво остава за някъв почти непознат в тва отношение
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    >> имам компания и редовно си излизаме по кафета/кръчми/дискотеки/механи и всичко ...
    За още по-голям резил, женската аудитория в компанията надделява ...
    >> Бтв по принцип сега ми е дълга косата, а и на снимката не съм я правил и понеже ми стои постоянно стърчаща нагоре е излязло кофти
    Иначе мерси за съвета и без това отдавна се каня да се обръсна 0 номер )) предполагам ще е по-добре
    Като си в компания с момичета и чакаш на тях,шанса е малък.Като идеш на дискотека ,толкова ли няма свободно танцуващи момичета?Аз ,като си набележа някоя и е сама(без гадже)в женска компания,ловя и танцуваме.Единични бройки са ,да дойде момиче да ме дърпа, да танцуваме.Просто бъди по-смел,каквото ти е в мозъка го прави,каквото ти е на устата го казвай

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Не си падам по педерасията ..

Ако съм трезва и не харесвам момчето - няма да го целуна.. ако съм пияна - съм склонна
    А относно това, че никога не се е целувал, че аз откъде ще знам, а и все някога трябва да започне.. нямам нищо против, то не се иска образование за тая работа :P
    The art of love is not to let your heart get broken!

е тва беше черешката на сладоледа ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си