- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бременност
има ли възможност от забременяване без полов акт и как става
Не е нужно да правите каквото и да е. Просто живейте.
Има да, влизаш в тийнпроблем, раздел Секс, пишеш тема и оп работата е готова.
то само от въздуха вече можеш( поне на думи
)
ай замисли се и ми отговори и на мен Може ли наистина ??
Отговор ?? .. Чакам отговор да знаеш![]()
Първоначално написано от Grudi_SeXa
По темата: Я ми кажи дали може ? Според теб ? Естествено,че не може или поне според мен да се случи нещо такова е НЕВЪЗМОЖНО..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
е не може ли ако попадне сперма пак да се забременее... или аз съм някфа бавна и пак незнам![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
къде да попадне тая сперма след като не прониква.. и сигурно си и девствена и пак задаваш тъпи въпросиспри сее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малеееееее, абе момиче ти въобще знаеш ли как се забременява? Ако си мислиш, че става от въздуха мнооооггггооо грешиш!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ххх аМан от необразовани хорица ...![]()
![]()
![]()
Моля, пишете сериозно. Ще вземе авторката да се стресне...
Да, може да се забременее без секс - дълбок петинг, анален секс и стичане на спермата, свършване върху половите органи и разбира се...ин витро. Всичко е възможно, но в огромен процент от случаите естественото забременяване става когато момчето свърши във влагалището на момичето.
Значи аналния секс не го броим за полов акт.Първоначално написано от Malch0tyyy
![]()
Бъдете реалисти, темата е малоумна и затова пишем такива неща. Ясно е като бял ден, че НЕ МОЖЕ да се забременее без секс (едва ли практикува дълбок петинг или ин витро, ако въобще знае кво значат тея неща). А това с аналния секс и стичането е върл мит и се хващам на бас, че е почти невъзможно. Ако в тоя форум все пак има някоя забременяла така - да ми пише ЛС и ще се разберем кво да й купя.![]()
чрез ин витро но може и със партеногенеза: нещо като болест която женските хормони стават така, че да не е нужен полов акт ....
или пък може някой да те замери с прашка със семенната си течност![]()
![]()
teeeen !!
в болницата, с изкуствено оплождане
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ми, не! Освен ако не си съвременнат Дева Мария и Господ не реши, че си много подходяща за прераждането на Иисус или нещо такова!Първоначално написано от Malch0tyyy
![]()
абсолютно възможно, все пак сме 21 век.. Начина няма да ти обясня, че да не вземеш да забременееш..![]()
Аз? спокойно, приличам на останалите..
Ми да има естествено. Богородица как е забременяла?![]()
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Мъжа и е звъннал по чашата с конеца докато се точел в банята и тя забременяла.
Станислава