- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Винг Чун Варна
Довечера ми е първата тренировкаКато се върна(9 и нещо) ще кажа как е минало
![]()
Васе недей ме стресира сега![]()
И 16 ги направих преди...9 дена![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Дръж ни в течение![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нз пич аз тука в кварталния клуб 1вия ден ми показаха ударите на 2рия ме пуснаха с един 27 годишен да играя бокс тоз ме размаза от бой ходих насинен![]()
и лятото ходи с шапка, мене ми насиниха и носа и на следващия ден стоях на слънце и ми техна кръв (не ми се беше случвало)![]()
За сега научих че устната и ухото могат да посинеят, за останалите ч1асти си знаех... Аре спирам да те плаша![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Значи треньорът ти не става за нищоПървоначално написано от vaseto0o
щом те пуска на 2ра тренировка да играеш спаринг при положение, че си нов
^^Да мерси Васе![]()
Тренировката мина суперЕ,не се справих много добре и сега нямам особен контрол върху ръцете си и не ходя много добре,обаче наистина беше страхотно
Цяла тренировка работа на чувал,по двойки и накрая каляване.Наистина ми хареса.
1) бях тренирал карате 2-3 години само че там няма удари в главата, но все пак е практика на 2та тренировка вече спаринг да се цъкаПървоначално написано от HHristov
2) треньора ми е най-добрия възможен не само във варна но може би и в бъглария, ако искаш на лично щи покажа кой е
Просто така се става машина, там имаше такива дето тренират от 1 година а играят все едно са тренирали поне 5-6 (познавам момчета от други клубове)
иначе казано за треньора ми не се притеснявай добре си емене така ми е по-кеф да ми набиват каната
ПС: Автора как мина първата тренировка сподели впечатления, или просто се прибра размазан наяде се кат свиня изкъпа се и се просна в леглото (обичам да го правя)
Пуснах ама ти не четеш![]()
Егати практиката на 2ра тренировка да ти надуят главата :#
В кой клуб тренираш ? Кой ти е треньор, че ми е много интересно ся
http://wingtsun-bg.com/ tyka sa adresite na po4ti vsi4ki 6koli v Bulgariq![]()
![]()
Пича тренира муай тай, но сега е спрял заради здравословни проблеми![]()