- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Зацапване
Вдругиден съм на преглед при гинеколог, но искам да прочета и вашите мнения.
Вчера ми беше последното хапче от третата таблетка противозачатъчни. Днес имам някакво кафеникаво зацапване, а по принцип трябва да ми дойде в петък. Предния път когато имах зацапване, лекарят каза, че може да е от хапчета, които съм пила наскоро. През последните дни пих едни прахчета за костите. Възможно ли е да е от тях? И има ли за какво да се притеснявам?
(скоро имаше подобна тема, но сега видях, че сте се отклонили от проблема и нищо не ми стана ясно)
![]()
Някои жени го имат преди цикъл,други от хапчета и антибиотици,може и да е бяло течение(цвета му не винаги е бял)... Все пак ония рошко ще те прегледа и ще каже най-точно.
ТочноПървоначално написано от VinDiesel
![]()
Напълно нормално си е..А и щом в четвъртък си на гинеколог,няма смисъл да се притесняваш..Ще кажеш това на гинеколога и ще получиш отговора,който ще те успокои
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Вие не сте лекари. Но може да сте имали подобен случай.![]()
До колкото си спомням ти имаше и преди проблеми с противозачатъчните (не помня вече какъв). Тогава отиде ли на гинеколог и той смени ли ти хапчетата?
Krem4eto пия 4та даже. Беше се регулирал още след първата таблетка, но мисля, че това не е от противозачатъчните.
Slun4ice, не съм тази с проблемите. Досега съм нямала проблеми с хапчетата и не са сменяни.
Съжалявам може да съм те объркала с една потребителка която беше напълняла май от хапчетата![]()
А това с напълняването дори го бях забравила, защото вече спря. Може да не е било от тях.
Ами добре, ще видим какво ще каже лекаря.![]()