.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Зацапване

Зацапване

Вдругиден съм на преглед при гинеколог, но искам да прочета и вашите мнения.

Вчера ми беше последното хапче от третата таблетка противозачатъчни. Днес имам някакво кафеникаво зацапване, а по принцип трябва да ми дойде в петък. Предния път когато имах зацапване, лекарят каза, че може да е от хапчета, които съм пила наскоро. През последните дни пих едни прахчета за костите. Възможно ли е да е от тях? И има ли за какво да се притеснявам?

(скоро имаше подобна тема, но сега видях, че сте се отклонили от проблема и нищо не ми стана ясно)

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Някои жени го имат преди цикъл,други от хапчета и антибиотици,може и да е бяло течение(цвета му не винаги е бял)... Все пак ония рошко ще те прегледа и ще каже най-точно.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Някои жени го имат преди цикъл,други от хапчета и антибиотици,може и да е бяло течение(цвета му не винаги е бял)... Все пак ония рошко ще те прегледа и ще каже най-точно.
    Точно
    Напълно нормално си е..А и щом в четвъртък си на гинеколог,няма смисъл да се притесняваш..Ще кажеш това на гинеколога и ще получиш отговора,който ще те успокои
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

^ Вие не сте лекари. Но може да сте имали подобен случай.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    3 цикъла ли пиеш ОК? За това време трябва да ти се е регулирало и да нямаш кървене извън рамките на менструацията. Възможно е това да не са правилните хапчета за теб. Защо не си направиш хормонални изследвания?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    До колкото си спомням ти имаше и преди проблеми с противозачатъчните (не помня вече какъв). Тогава отиде ли на гинеколог и той смени ли ти хапчетата?

Krem4eto пия 4та даже. Беше се регулирал още след първата таблетка, но мисля, че това не е от противозачатъчните.

Slun4ice, не съм тази с проблемите. Досега съм нямала проблеми с хапчетата и не са сменяни.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Съжалявам може да съм те объркала с една потребителка която беше напълняла май от хапчетата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се бъркаш. Тя беше напълняла.

Чакаме мнението на лекаря. Възможни причини има много. Прегледай се за аномалии, например кисти.

А това с напълняването дори го бях забравила, защото вече спря. Може да не е било от тях.

Ами добре, ще видим какво ще каже лекаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си