- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ли е ?
На мен това ми звучи като някакъв стомашен проблем (може да се държи на летен грип или нещо друго).![]()
Според мен пък т`ва е мускулна треска от коремните преси.. То ако е апендицит няма да можеш да седиш на компютъра и пр..
И аз такаа мисляяПървоначално написано от diksi
Но дано да не е нищо сериозно
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Случайно да си ходила на басейн или да си се топвала в морето?
Нее ..Първоначално написано от VinDiesel
Споредд тебб какво можее да е ?
![]()
Според мен си истинала доло,но аз не съм специалист
В горните ми постове ти споменах за бивша, която преди да й дойде я болеше там ..Ако ти се появява за 1ви път значи си настинала,но нека някой гинеколог си каже думата...
Решихме проблема, кажи като ти мине мускулната треска![]()
При такива болки (още повече при апендицит) НЕ пийте аналгин или каквито и да е аналгетици,защото ще потиснат болката и след ден-два може да се появи още по-силна болка и само да ви усложни здравето.За да видиш дали има възпаление на апендикса измери си температурата.Ако е 37,4-37,5 лошо ..и не пий парацетамол.Друг симптом е гаденето..А иначе може и да е от пресите или заради цикъла.![]()
Здравейте пак. Сутринтаа бях в същото положение .. Но сегаа от както се разиграх по физкултура като че ли болките поотихнахаа, но не напълно .. Даноо да ми минее и повече да не случва товаа .. Сега се чувствам по-добре ..![]()
Апендисита- кофти нещо... Мен ме оперираха на 12год по спешност в пирогов. Не бях имала проблеми или болки до тогава и една вечер като от нищото- перитонит. И честно да ти кажа като ми правиха теста в пирогов, и аз не бях сигурна кога ме боли-като скачам или като не скачам.В крайна сметка операцията е кратка и няма шанс да се събудиш по време на нея( стига да не те оперират банда пияни лекари и анастезиолози), а би трябвало да те изписват около 7 дни след операцията, ако няма усложнения. Разбира се докато се възстановиш напълно минава около месец-месец и нещо. От друга страна, така както го описваш болят и коремни мускули след претоварване. Абе в общи линии най-добре си върви на лекар, че тук никой не може да ти даде адекватен медицински съвет,особено като не те е виждал.
Според мен не е апендецит .. Днесс като пипах къде точно ме боли .. ме болешее май самият кокал .. мускули ли са какво са незнам как да го обясня .. И се сетих, че преди 2 дена някъде правехх упражнения за крака. Сядам ня земята в легнало положение извъртам се на едната страана и почвам да си дигам крака надолу нагорее и таакаа .. Дажее по едно врме усетих докато ги правех как ми се търкат костите .. Може би има шанс да е от това . .Майка ми не ми дава да ида на доктор, защото казва, че няма смисъл .. Казаа, че е цикъла или защото наистина съм си натъртила дясната страна .. Казва, ако искам да ида сама .. Но не няма сама да ида .. пък и ще вида какво ще стане тези дни ако продължава така ще му се обадя по телефона![]()
Майка ти е като мойта майка- няма ти нищо,щото така е най-лесно и най-удобно. Не,че има причина за паника, но по-добре да си сигурна, отколкото да съжаляваш после,нали? А и, ако не ти се ходи на лекар само, винаги можеш да вземеш някой приятел с теб.Първоначално написано от pussucetka
Не знам ще видя .. Мисля, че минава г/д вечее и няма нуждаа .. Не дайй си Боже пак ме заболи, но да нене се случва вече !!! Днес като отивах до кухнятаа и чувствахх, че ми тече и само отивам до тоалетната и обилно имах бяло течение .. Майка ми казва, че е, защото ще ми дойде .. Според вас това нормално ли е ?![]()
Зависи. Може да е гадно възпаление, може да е и нищо. Но болка+ течение си плаче за гинеколог, колкото и да не ти се иска.Първоначално написано от pussucetka
Аз и в предишен пост го казах, и пак ще го кажа,настинала си доло!..
Здравейте пак ! Болки вече нямам, още отдавна ми мина .. но имам друг проблем .. още не ми е дошло .. а трябваше около 29-ти .. има ли място за притеснение ?![]()
Имам цикъл от 2 години .. И последните месеци вече ми беше точно .. на 29-ти ми идваше .. но сега не ..![]()
![]()
Лекар.
Някой път е нередовен.СПоко.Първоначално написано от pussucetka
Смяна на сезоните, възможно е![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx