.

Виж резултатите на анкетата: ако сънуваш че правиш секс с някой от същия пол това прави ли те обратен

Гласували
129. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • според мен не,това е само сън-нищо не значи

101 78,29%
  • според мен да,не всеки сънува че спи с хора от същия пол

28 21,71%
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

сънуваш че правиш секс с другия пол-значи ли че си обратен?

Онзи ден гаджето ми призна че сънувал как прави секс с момчета...даже се надървил .според вас трябва ли да се тревожа?дали е гей?ако е аз ли съм виновна?

Emi sry mila ama za mene ne e normalno da s1nuva mom4eta i to da pravi ne6ty s tqh.........Gei e!
    To love is easier than to prove your love!!!

Цитирай Първоначално написано от faxy
    Emi sry mila ama za mene ne e normalno da s1nuva mom4eta i to da pravi ne6ty s tqh.........Gei e!
    иии кво той ли ги е таковал или те него?...ама теб такова ли те или те ползва за прикритие?да не е сънувал кошмар ? може и да прикалява със соковете на Би Би Би и да е Би...

Re: сънуваш че правиш секс с другия пол-значи ли че си обрат

az ne mislq , 4e ozna4ava , 4e e obraten
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

ами чукал ме е но не и наскоро..до колкото знам не е било кошмар,а много се надявам да не сам прикритие..по скоро е БИ но и тази мисъл неме успокоява..ще вземе да го прави с мен а да си мисли как му го начуква мъж....Ужас!!

хмм едва ли може да се даде еднозначен отговор на база дадената информация, но "виж" дали ще има други подобни сънища или прояви... знам ли на мен въобще педерастията ми е много противна и извинявай ама спирам с коментарите.

i az sum sunuvala 4e spq s nai dobrata si priqtelka no hi4 ne sum lesbiika!
    Jivei dnes,zashtoto v4era nqma da se vurne,a utre moje da ne doide!

hottie
    Guest
    I az sum sunuvala eroti4ni suni6ta s momi4eta, a ne sum nito bi nito lesbiika.
    Slu4vat se. Vsiakakvi brutalno suni6ta moje da sunuva 4ovek, no ni6to da ne ozna4ava.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от sexsi_pi4eto2
    i az sum sunuvala 4e spq s nai dobrata si priqtelka no hi4 ne sum lesbiika!
    Аз също...не мисля,че това означава нещо...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    V nikoi sluchai ne sym syglasna,che shtom chovek synuva erotichen syn s chovek ot syshtiq pol,tova go pravi obraten.Absurd!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Съмнителна работа...но това само той си го знае ахах
    Приятелката ми наскоро ме сънувала,че съм със някъв мой приятел и разни педеращини ...напрао останах потресен от сънищата й ахах...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

ами според мен , не е нещо много нормално да сънуваш такъв вид сънища. Но все пак сънищата отразяват нашите вътрешни желания... така че може би трява да се тревожиш...Бе щом е о6те с теб и те обича да не ти пука
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

abe kvo se vpriagate tolkova mnogo vsi4ki moje prosto da si e mislil za nekvi obratni prez denia i zatova da go e sunuval a 6tom sunuva6 4e se kleca6 s ne6to kakvoto i da e to neizmenno se nadurvia6 6a6avo e vse pak no i ako toi e pritesnen ne bi sledvalo da e oburnal rezbata

хехех да и това го има като вариант
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

добре бе се едно като сънувате че серете...серете в момента...тфа е тъпо да си правиш изводи кой какъв е по сънищата!
    "Добрите хора имат ключ към душите на хората."
    бившата ^KonI^

Нз ама според мен така не се обръща резбата лесно.Пък и някои хора сануват това от което ги е страх да бъдат, станат и т.н.Какво му е мнението за обратните ?? Ама не вярвам един път пипнеш ли ЖЕНСКО няма връщтане.(поне за мен е така)

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Според мен да..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

не е обратен,тва си е най обикновен сън......смисъл.......няма от кво да се плашиш........
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Град
    pod liubimata
    според мен това не го прави гей.
    а и както каза колегата, сънуваш ли че чукариш нещо се дървиш винаги
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Спокойно бе само сън е , моя беше сънувал че го прави с друго момиче ,и даже сваршил, ама аз съм сигурна ,че санищата радко се тълкуват буквално. Така че няма страшно в подсъзнанието ни е лудница
    ~` Az Se PrOmEnQm A s MeN cElIq SvQt :P `~

***Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място [!] ***

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има една кофти категория сънища- кошмари. Може теб да те сполетяват именно такива

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Това е отвратително и така да е как е могъл да ти каже ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от irnfried
    Нз ама според мен така не се обръща резбата лесно.Пък и някои хора сануват това от което ги е страх да бъдат, станат и т.н.Какво му е мнението за обратните ?? Ама не вярвам един път пипнеш ли ЖЕНСКО няма връщтане.(поне за мен е така)
    +1
    Do you speak Salsa? .......

Леле какви са тия теми в ред ли сте бе хора малее отчайвате ме с всеки изминал ден повече ще взема го посещавам само глупости.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

ем сънищата в много от случаите въобще не са тва което изглеждат... смисъл може да е супер привързан към някой приятел който е мъж и много да му се прай секс и като сънува и му са оплитат сичките мисли и стаа ена каша...тей че аз не мисля че е гей ама земи го натисни за секс и виж дали е като преди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си