.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Какво ли е ?

Здравейте. Знам, че моят проблем не е за този раздел , но в здравните проблеми никой не пише, а моят проблем е много спешенн .. Значчии от днес сутринтаа имам тъпи болкии долу много нискоо (дясна страна на корема, то даже не е корема) .. След известно време мина (пих аналагин, мама така ми каза ), но от преди малко започнахх да имам болкии (няккво такова все едно съм прележалаа на дясната си странаа ) .. И някак си е изтръпнала дясната ми страна, не че имам остра болкаа .. И преди ми се е случвало така, но не съм забелязала дали е преди менструацияя, а на мен след около 7дена трябва да ми дойде .. И се питам от какво е .. някойй знаее ли какво може да е ? .. Прележаване на дясната страна, нещо проблем с яйчниците, да не е заради менструаациятаа, която трябва да дойде скоро или апендесит, което ме съмнява да е защото е " тъпа " болката .. пък и преди се е случвало това .. ? Много съм оплашена ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Хроничен Апендисит ?

Град
    София
    Възможно е цикъла този месец да ти подрани,за всеки случай ако и тази вечер болката не спре се консултирай с лекар.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Вероятно е апендисит, особено ако болката е по силна при стъпване на десния крак.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Направи си един тест на Блумбърг и виж дали е апендицит.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Вероятно е апендисит, особено ако болката е по силна при стъпване на десния крак.
    И аз това си помислих като каза дясната страна,но съм чувал,че при апендисит аналгини и други такива не помагат

по най-бързия начин на лекар

Ако не спре болката ще ида на лекар .. Оф много ме е страх, в петък съм на екскурзия с преспиване и ако е не дай си Боже апендецит не ми се мисли . .

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Колко струва този тест ?

Давайтее ощее мненияя ?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Колко струва този тест ?
    Нищо не струва. Прави се чрез натискане на точката на McBurny. Натискаш надолу и като отпуснеш рязко, ако много те заболи, значи Е апендицит.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз мисля,че е апендицит (не знам как се пише)..При мен беше много "тъпа" болка..Първите "времена" аналгина и но-шпа ми помагаше,но след време ефекта доста намаля и като отидох на лекар ми казаха,че е остър апендицит..Както и да е..
    *Спомням си при прегледа ме накараха да скоча и ако ме болеше точно тази част (ниско долу (който болеше)) значи е апендицит..Също така и този "тест" на amk933 - опитай..Надявам се да не е апендицит..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Емм прбвах това с пръста .. не ме боли, но незнам как да го опиша ( просто ми изтръпва ).. .. скачането дето ми предложихтее същото . . Незнам вече .. Правя коремни преси всеки ден по 100 .. нещо претоварване?

Kaто направя това с пръста рязко и като си го махна все едно иглички ме боцкат

Град
    София
    Иди на лекар, защото това изтръпване може да значи 2 неща:
    -че не си си направила Блумбърга като хората;
    -неубедителен Блумбърг -> още не си за операция;

Но едно посещение на JP-то няма да ти се отрази зле, за да не си докараш някой перитонит.

SmilezZz, Блумбърг тестът е нещото, по което най-често се решава дали човекът е за операция или не.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Нищо ти няма Само възпаление е .. Но все пак не съм лекар за това е най-добре да отидеш на лекар

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Нищо ти няма Само възпаление е .. Но все пак не съм лекар за това е най-добре да отидеш на лекар
    Оф, дано да си прав .. Ако продължи до довечера ще се обадя на личният ми

За всеки случай : някой, който е опериран от апендесит .. Какво става ? По време на операция човек може ли да се събуди .. Колко време се възстановявате и т.н

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За всеки случай : някой, който е опериран от апендесит .. Какво става ? По време на операция човек може ли да се събуди .. Колко време се възстановявате и т.н
    На мен ми направиха пълна упойка и не се събудих,то и не съм чувала такова нещо де..За колко време ? Зависи от организма ти..Все пак не всички сме еднакви

SmilezZz, Блумбърг тестът е нещото, по което най-често се решава дали човекът е за операция или не.
    Ясно..Благодаря ти
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мене няколко пъти ми се е случвало (преди години) когато съм болен да ме боли точно там, ама супер гадна тъпа болка все едно са ме ритнали в ташаците само че болеше повече отдясно

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Майка ми ми казва, че няма място за притеснение, защото според нея ще ми дойде .. Хораааааааа ако до утрее не ми минее ще ида на лекарр Многоо се тревожаа, направо ми стичат сълзи вече !!!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Имах приятелка(гадже) което беше със същия проблем.Преди да й дойде 1-2 дни я болеше точно там,където ти описваш.Теб по време на менструация боли ли те много?Някой жени по време на менструация направо им се доревава.Но след раждане или аборт,нещата се обръщат ,не ги боли.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Майка ми ми казва, че няма място за притеснение, защото според нея ще ми дойде .. Хораааааааа ако до утрее не ми минее ще ида на лекарр Многоо се тревожаа, направо ми стичат сълзи вече !!!
    Стига си се панирала малката Разбери се с личния лекар и ще се оправят нещата, само не се плаши.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Имах приятелка(гадже) което беше със същия проблем.Преди да й дойде 1-2 дни я болеше точно там,където ти описваш.Теб по време на менструация боли ли те много?Някой жени по време на менструация направо им се доревава.Но след раждане или аборт,нещата се обръщат ,не ги боли.
    Да, много ме боли първите 2-ва дена .. Добре, че пияя хапчетаа иначе не минава .. Болкаатаа пак се върна при триъгълника ниско долу в дясно .. Поду ми се корема .. Говорех с майка ми и тя каза, че е нормално да ми се подуе корема ако ще ми дойде .. Също така вечеее имам и разстройство ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си