.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Да и то голяма любов .. До като не опознаеш 1 човек може да не го харесваш дори мразиш но нищо не се знае след това

Re: Голяма Омраза след това Любов възможно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Здравейте сладурии !!! Така искам да питам нещоо:случвало ли ви се да се мразите с някого,или просто да не се харесавате,да се обиждате,да се псувате,да не можете да се понасяте,или просто от едната страна до е била омразата ,а след това да се е появила любов между вас или просто симпатия?? очаквам вашите отговори и си разкажете историите
    Любов след истинска омраза? - Не.
    Друг е въпроса ако след заяждане, игрички или каквото там е..това може да показва интерес, но едва ли мога да го нарека омраза.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    На мен ми се е случвало! Но при мен стана така, че от любов стана омраза (бившият ми приятел)! Наистина, границата между любовта и омразата е много малка!
    и при мен стана точно същото ,попринцип не мразя никой някои са ми просто антипатични
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Еми, сладурче, кво да ти кажа... Знаеш кво казват: Love and hate are too close
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Голям фен Аватара на magita
    Хм.. на мен ми се е случвало. Може би не точно чувствата любов - омраза...но мисля, че е почри същото. Просто от деня в който се запознахме ме дразни адски много... след няколко седмици си казах, че не може да е чак толкова лош и започнах да гледам добрите му черти... И разбрах, че ако ненавиждаш някого е само защото :
    а) не отговаря на чувствата ти
    б) го харесваш, но не искаш да си признаеш дори пред себе си

Цитирай Първоначално написано от Linns
    Значи преди те харесваше, после те обиждаше, намрази те, а ся те обича или какво ?
    +....

А конкретно по темата, на мен лично не ми се е случвало подобно нещо Аз не мразя хората, просто има такива които са ми симпатични и такива които не са ми симпатични..Както гласи един лаф: Не признавам системата големи и малки, има два вида хора: достойни и жалки!
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    още мнения... а колкото до въпроса ,,Значи преди те харесваше, после те обиждаше, намрази те, а ся те обича или какво ?'' не темата няма нищо общо ,просто ми е любопитно и да знам дали да очаквам нещо няква надежда ддз...
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

на мен ми се е случвало с приятелки,но не и с момчета, по-скоро обратното първо са ме харесвали/обичали, а след това следва голямата омраза->обидите-->сълзите--->безразличието....
    още мнения?

Дам, границата между любовта и омразата наистина е тънка, както казаха преди мен. Само че в повечето случаи зад омразата се крие неосъзната любов. Наистина не мога да си представя да мразя от дъното на душата си някой, а след това изведнъж да го заобичам, ноо ху ноус

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    За любов не знам, но приятелство може да има. Имаше едно момче, с което като по-малки не се понасяхме и само се олиждахме и карахме, но като поотраснахме малко си станахме много добри и близки приятелчета и до ден днешен се уважаваме
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Случвало ми се е обратното.Да обичам много човека, с когото съм, да давам мило и драго за него и след раздялата, да го намразя до толкова, че да ми е безразлично как е и прочие.Разбира се за тази моя омраза е виновен само и единствено той, но все пак след първоначалната проява на това чувство се чувствах някак гузна, но след това не ми пукаше.А да мразя някой и да се дразня,а след това да прерасне в любов не се е случвало, но се е случвало някой да ми е антипатичен до такава степен, че постоянно да го нареждам и да се заяждам с него.Постоянно да говоря за това колко грозен и тъп е, а не след дълго да изпитам нещо към него, но понеже ината ми е голям да се правя на недостъпна.Е . . в крайна сметка имахме връзка с това момче, но не просъществува доста дълго, нещо не се получи ..

Не само, че е възможно, ами си е класика! На мен не ми се е случвало обаче..

:P

Град
    Plovdiv
    не
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Случвало ми се е преди години и то с няколко човека,но не наведнъж.Сценария беше един и същ при всички тях.Първо не можех да ги търпя много време,а после изпитвахме взаимни симпатии един към друг,но нищо повече.Детски прашници...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от hug4i
    Цитирай Първоначално написано от Neutral
    Просто не го понасях ,сега не мога без него

Колко познато ^^
    да
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Дааааа, възможно е! Както казаха и преди мен границта между любовта и омразата е многооо тънка ..
    Все пак омразата е проява на някакви чувства, дори да са негативни.. а чувствата лесно се менят .. безразличието е по-гадно от омразата

да и аз така мисля.напълно възможно е....

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    възможно е

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Голяма Омраза след това Любов възможно ли е ?

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly
    Здравейте сладурии !!! Така искам да питам нещоо:случвало ли ви се да се мразите с някого,или просто да не се харесавате,да се обиждате,да се псувате,да не можете да се понасяте,или просто от едната страна до е била омразата ,а след това да се е появила любов между вас или просто симпатия?? очаквам вашите отговори и си разкажете историите
    Да, но не бих го нарекла омраза. Ние се харесвахме от самото начало, но б яхме твърде малки, за да си го признаем. Минаха се година-две и тръгнахме. Беше голяма любов.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Не ми се е случвало. А и смятам, че между омраза и неприязъм разликата е повече от огромна. Може да мразя един, максимум двама човека, другите да са ми просто неприятни. Но, за да мразя някой причината наистина трябва да е доста сериозна, а съответно щом има сериозна причина не мисля, че е възможно да изпитвам обич към такъв човек.
    Ако ми е неприятен и в последвствие да се убедя, че дадения човек не е толкова лош да, по приемливо е макар, че и това не ми се е случвало.
    Просто, когато си правя преценката за някой човек тя е основана на достатъчно категорични факти.
    Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    На мен ми се е случвало! Но при мен стана така, че от любов стана омраза (бившият ми приятел)! Наистина, границата между любовта и омразата е много малка!
    true true

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ммне досега не ми се е случвало ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Омразата е най - близкото чувство до любовта! <3

Re: Голяма Омраза след това Любов

[/quote]границата междо любовта и омразата е много малка [/quote] +1
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си