- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма Омраза след това Любов възможно ли е ?
Случвало ми се е да се влюбя в очарователно момче, което впоследствие се оказа цървул и го намразих
дда случвало ми се е , в началото ми беше антипатичен , не съм го мразила , но ми беше неприятен , след като се опознахме не можех без него , после и двамата се мразихме , А сега отново НЕ можем един без друг![]()
![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
имаше един от детската градина се познаваме скоро почна да ми се прави на интересен вика ми че съммм шматка и кво ли още не и всички ми викат не го слушай ако знаеш колко пъти си е признавал че те харесва
ама слаабо да ме интересува :P
поредното объркано хлапе
Напълно възможно е да се случи
При мен се е случвало след голяма любов.. но нещо по-силно от омразя - едно голямо безразличие към този човек. И да мразиш, и да не мразиш няма разлика.Ако игнорираш един човек,той вече несъществува за тебСърцето наистина не пита.. мислиш си че мразиш някого,но като го видиш и ти трепва от вътре.Загърбва се омразата и се продължава напред
![]()
До голяма любов не се стигна , но както си ма хранеше в един сайт изведнъж се сдобих с скайпа и , много си хубава .. и т.н , но така се случи , че тя беше от Пловдив и нищо не стана .. :Д
Не ми се е случвало и предполагам, че няма и как да ми се случи. Влезе ли ми някой в 'розовия списък' е почти невъзможно да излезе оттам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."