- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избелване на зъби
malko stranen vypros,no nqkoi znae li neshto koeto moje da se pravi vkushti za izbelvane na zybi...kato izkluchim pastata za zybi est i izbelvaneto pri zybolekar.. mersi predvaritelno
Сода![]()
Едва ли ще успееш вкъщи сам/а..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
soda.. kak ?? moje li neshto po tochno![]()
Май даПървоначално написано от indecent
![]()
Не ползваяй сода, защото уврежда емайла, (вече имаше такава тема, и пак ще напиша същото). Използвай колгеит избелваща, има и на вадемекум, лакалут, елгидиум, отиваш в аптеката и си взимаш 1, ако тази не е за теб пробваш с друга, за да видиш коя ти действа, но задължително сменяй пастите, защото не е хубаво да се миеш всеки път с една и съща паста..... става въпрос като ти свърши едната, взимаш друга марка =D> =D>Първоначално написано от pyfpaff
edna priqtelka be6e probvala sas soda bikarbonat i be6e dovolna..kato si sloji pasta vyrhu 4etkata, posipva malko soda a 4e uvrejda emaila ne sam 4uvala nz ako iska6 probvai![]()
![]()
![]()
една приятелка ми беше казала,че кака й
си ги е избелвала с едно(изобщо не помна името му)
начи слага се на зъбите и се маже с нещо
и така седиш известно време...
хах
рекламираха го по телевизията
*ебати обяснението дадох
О, уврежда се със сода!
Това е като да търкаш с шкурка (или там както се пише) по зъбките
![]()
При зъболекар. Най-сигурно.
Иначе тази паста предполагам, че ще е добра, навивам се да си я купя, 6 и нещо е...
Пиши ако решиш да я пробваш![]()
Пудра за зъби. Струва към 2,00 лева.![]()
Здравейте,Първоначално написано от pyfpaff
аз използвах това домашно професионално избелване (майка ми този ден беше готина и ми даде пари за него) и съм много доволна
![]()
http://www.aukro.bg/item303353262-iz...-na-zbite.html
http://www.izbelvane.com
а и вече не пуша(така й обещах, като го купувахме)
vyv aptekata ima edni prah4eta za izbelvane na zybi mislq 4e sa okolo 1.50 ima i lenti4ki i pudra koqto spomenahte oba4e sodata mnogo gadno uvrejda emaila![]()
nai dobri sa prah4etata
![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
аа това е много гадноПървоначално написано от Sintya
обаче не знам дали помага
майка ми си избели забите с пастата Perl Weiss по принцип й я купих от германия ,но сега видях че вече се намира и в българските аптеки само трябва да попиташ ,може би е малко по скъпичка ,но определено има много добър и видим ефект. Ето така изглежда пастата по принцип, тази която видях в аптеките беше само малко по разли4на ,но същатат марка и пак за избелване![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
mn vi blagodarqqqqqqq![]()
oshte utre otivam da vidq za prahche ili lentichkaa ili kakvoto i da ee
amii..tova sas sodata naistina deistva
pak i vse pak pove4eto izbelvashti pasti imat i v sastava si soda
az lichno si kupih edna pasta ,koqto e tochno za izbelvane-stryva okolo 4-5 leva,no ima efekt
prodavat q po aptekite ima q i v billa i se kazva "SMILE Pearl Drops" :P
Kogato nqmash tova koeto obi4ash,trqbva da obi4ash tova koeto imash...
СОДАТА ПРЕТРИВА ЕМАЙЛА НА ЗЪБИТЕ!!!Първоначално написано от slanchice
не е добре да се рискува - каза ми го и ми го показа много добър зъболекар
Искам да попитам за пудрата за зъби,колко пъти в седмицата я употребявате и кога-сутрин или вечер? Няма такава информация на опаковката,но все пак да попитам![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В началото я използвах всяка сутрин, а сега през ден-два...Първоначално написано от LadyV