.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от INSIDER Виж мнението
    Занимавам се с фитнес от 6-7 месеца и един приятел джудист ми каза за анавар че имал ефект за орелефяване на мусколите плочки,бицепс,црицепс и общо взето цялостно орелефяване на мискулите. Та главния въпрос ми е има ли някакви странични лоши ефекти освен възможно одебеляване на гласа и малко повече косми и дали е така както ми го хвалят за орелефяването защото много ме заинтересува а в интернет не мога да намеря точната информация. Нека някой който го е изпробвал да сподели.

Благодаря за отделеното внимание.
    въобще не си мисли, че размерът на мускулите е от значение, по-важно е колко си силен в действителност, защото е доказано, че най-силни са онези бодибилдъри, които не ползват химия, но са изградили всяко мускулно влакно по естествен път упражнявайки силата си чрез физически тренировки, а не разчитайки на химикали, но това значи много тренировки и правилно хранене, още си спомням как един уж много як пич все се опитваше да ме пребори, и все срещаше трудности, при все че мускулите му бяха с пъти по-големи от моите, и това защото разчиташе на химия
    Последно редактирано от npp : 10-23-2014 на 09:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си