.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Естествено или не, в днешно топ спортисти без зоб почти няма. Факт!

Не съм съгласен с вас, че в България анавара е менте. Лично аз съм пробвал на няколко фирми и съм оставал доволен. То ако не тренираш и само зобиш естествено, че няма да имаш никакъв резултат, дори да вземаш и най-силния анабол. Сега хората масово зобят с анавар - оксандролон и за три месеца едвам може да ги познаеш. За съвет мога да кажа, че аз съм оставал доволен от анавара на Euro Generics и на Biotech. Заради ниската си цена бях скептичен към втория, но ме опроверга. Жалко, че сега не съм тренирал от година и няма и дори помен от формата ми...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от acer.dimitrov.3 Виж мнението
    Не съм съгласен с вас, че в България анавара е менте. Лично аз съм пробвал на няколко фирми и съм оставал доволен. То ако не тренираш и само зобиш естествено, че няма да имаш никакъв резултат, дори да вземаш и най-силния анабол. Сега хората масово зобят с анавар - оксандролон и за три месеца едвам може да ги познаеш. За съвет мога да кажа, че аз съм оставал доволен от анавара на Euro Generics и на Biotech. Заради ниската си цена бях скептичен към втория, но ме опроверга. Жалко, че сега не съм тренирал от година и няма и дори помен от формата ми...
    братле, идеята беше че на някои им бутат други в-ва и ти си мислиш, че имаш ефект от анавара, а ефекта идва от допълнителните лайна, които са набили вътре. Но в крайна сметка всичко се свежда до човека, от когото купуваш.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от acer.dimitrov.3 Виж мнението
    Гарантирам ти, че ако пуснеш едни лабораторни на 10 марки анавар, в МИНИМУМ 5 от тях ще намерят метан. Ако не вярваш пробвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си