.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Естествено или не, в днешно топ спортисти без зоб почти няма. Факт!

Не съм съгласен с вас, че в България анавара е менте. Лично аз съм пробвал на няколко фирми и съм оставал доволен. То ако не тренираш и само зобиш естествено, че няма да имаш никакъв резултат, дори да вземаш и най-силния анабол. Сега хората масово зобят с анавар - оксандролон и за три месеца едвам може да ги познаеш. За съвет мога да кажа, че аз съм оставал доволен от анавара на Euro Generics и на Biotech. Заради ниската си цена бях скептичен към втория, но ме опроверга. Жалко, че сега не съм тренирал от година и няма и дори помен от формата ми...

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от acer.dimitrov.3 Виж мнението
    Не съм съгласен с вас, че в България анавара е менте. Лично аз съм пробвал на няколко фирми и съм оставал доволен. То ако не тренираш и само зобиш естествено, че няма да имаш никакъв резултат, дори да вземаш и най-силния анабол. Сега хората масово зобят с анавар - оксандролон и за три месеца едвам може да ги познаеш. За съвет мога да кажа, че аз съм оставал доволен от анавара на Euro Generics и на Biotech. Заради ниската си цена бях скептичен към втория, но ме опроверга. Жалко, че сега не съм тренирал от година и няма и дори помен от формата ми...
    братле, идеята беше че на някои им бутат други в-ва и ти си мислиш, че имаш ефект от анавара, а ефекта идва от допълнителните лайна, които са набили вътре. Но в крайна сметка всичко се свежда до човека, от когото купуваш.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от acer.dimitrov.3 Виж мнението
    Гарантирам ти, че ако пуснеш едни лабораторни на 10 марки анавар, в МИНИМУМ 5 от тях ще намерят метан. Ако не вярваш пробвай.

Ivanina20
    Guest
    Здравейте много четох по темата и в интернет и просто тази тема ми излезна в гоогле та реших да питам тук.В фитнеса много жени,които тренират таебо ми препоръчват анаболният стероид анавар - оксандролон но прочетох много фрапиращи неща за него например като :

"Жените с чувствителна реакция към анаболните стероиди щя постигнат добри резултати с комбинацията от Anavar, Примоболан и Кленбутерол, те няма да страдат от вирилизация. Но приема на Анавар от жени не трябва да надвишава доза от 15 мг дневно, понеже биха могли да попаднат под обсега на страничните ефекти, изразяващи се с задълбочаване на гласа, хипертрофия на клитора и леко окосмяване"

тези странични ефекти често ли са срещани и в какъв процент при жените се изразяват,моля ако има някой по компетентен да обясни че сам много табу по тая тема.

Благодаря!

Цитирай Първоначално написано от INSIDER Виж мнението
    Занимавам се с фитнес от 6-7 месеца и един приятел джудист ми каза за анавар че имал ефект за орелефяване на мусколите плочки,бицепс,црицепс и общо взето цялостно орелефяване на мискулите. Та главния въпрос ми е има ли някакви странични лоши ефекти освен възможно одебеляване на гласа и малко повече косми и дали е така както ми го хвалят за орелефяването защото много ме заинтересува а в интернет не мога да намеря точната информация. Нека някой който го е изпробвал да сподели.

Благодаря за отделеното внимание.
    Купи си туринабол 1000 пъти е по - добър според мен. Ако се приема един мрсец няма никакви странични ефекти. Аз с това започнах и ме зобна стабилно като за начало.

Цитирай Първоначално написано от Ivanina20 Виж мнението
    Здравейте много четох по темата и в интернет и просто тази тема ми излезна в гоогле та реших да питам тук.В фитнеса много жени,които тренират таебо ми препоръчват анаболният стероид анавар - оксандролон но прочетох много фрапиращи неща за него например като :

"Жените с чувствителна реакция към анаболните стероиди щя постигнат добри резултати с комбинацията от Anavar, Примоболан и Кленбутерол, те няма да страдат от вирилизация. Но приема на Анавар от жени не трябва да надвишава доза от 15 мг дневно, понеже биха могли да попаднат под обсега на страничните ефекти, изразяващи се с задълбочаване на гласа, хипертрофия на клитора и леко окосмяване"

тези странични ефекти често ли са срещани и в какъв процент при жените се изразяват,моля ако има някой по компетентен да обясни че сам много табу по тая тема.

Благодаря!
    Тренираш таебо.... ЗА КВО СА ТИ СТЕРОИДИ В ТАЕБОТО!?

защо изобщо всеки посяга към някакви стероиди за по-лесен прогрес. Защо не искате да се мъчите?! :Д :Д

Виж ми аватара... сега погледни тях.. сега пак аватара ми.. та , да отговора е, щот' са тъпанари.

О и да , хай агейн Ракшу настигна ли ме по кила

Цитирай Първоначално написано от Slarc3 Виж мнението
    Виж ми аватара... сега погледни тях.. сега пак аватара ми.. та , да отговора е, щот' са тъпанари.

О и да , хай агейн Ракшу настигна ли ме по кила
    не бях тренирал 3 седмици и сега се мъча тука да вляза във форма :Д :Д 91 съм

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Става сутрин батката уж гъзар,
    а всъщност мазния комплексар.
    Пие хапа и отива да тренира.
    В залата пред огледалото позира
    и си мисли, че всичко разбира.
    Простичко пути намира и от кеф се насира
    не разбира, че е слива миризлива.
    Снимарата завива протеин в чашката налива,
    пуши пие потното си дупе мие
    и се има за голям, няма мозък грам
    уж силен, а пък доста насран.
    С ножа на кръста и се има за хулиган..
    Уж батка, а между краката с матка.

Айде,бе къде сте, бе батки,
    уж батки, а между краката с матки.
    Направо баби със забратки,
    за вас мога да изпиша доста тетрадки.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Става сутрин батката уж гъзар,
    а всъщност мазния комплексар.
    Пие хапа и отива да тренира.
    В залата пред огледалото позира
    и си мисли, че всичко разбира.
    Простичко пути намира и от кеф се насира
    не разбира, че е слива миризлива.
    Снимарата завива протеин в чашката налива,
    пуши пие потното си дупе мие
    и се има за голям, няма мозък грам
    уж силен, а пък доста насран.
    С ножа на кръста и се има за хулиган..
    Уж батка, а между краката с матка.
    Браво! Ето това е новият народен поет Трендафил Акациев! Добре си отразил бита на нацепените.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Браво! Ето това е новият народен поет Трендафил Акациев! Добре си отразил бита на нацепените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си