- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме от?
Новата ми приятелка е девстеница и иска да ми се отдаде и мисли че съм правилният,но аз не мисля така до сега не съм бил с девстени и ме е страх падам си по харда,но този път незнам какво ще правя..чакам от Вас няква помощ
Не се опитвам да те спра,
но щом решила си върви.
Тръгни по света и момчето си търси,
а когато го намериш със него бъди,
живей щастливо и за мен не мисли.
За начало бъди внимателен и остави "харда" за по-нататък. Все пак не е консерва, че да я отваряш с бърз замах. Чак да те е страх няма смисъл, просто се старай повечко и не се панирай, щото няма да направите нищо. Предполагам си по-опитния и трябва да държиш нещата под контрол.
Първоначално написано от Grudi_SeXa
дойде ми нещо на акъла и се засмях ами ако не направя всичко окей тъщата дали ще ме бие ?![]()
но щом решила си върви.
Според теб какво трябва да правиш???? Първо с 1 пръст бавно и нежно,ще усетиш момента да включиш и 2ри пръст.След това с любовния орган го давай по-бавно и нежно.Трябва да е любов ,а не чукане на 30 годишна рускиня.Дано си ме разбрал![]()
надявам се получи благодаря ви пожелаите ми успех ..Първоначално написано от VinDiesel
но щом решила си върви.
Няма да те бие, споко! Може да те подгони с чехъла, но...![]()
И все пак - бъди внимателен, щом е девствена! Както каза Grudi_SeXa - остави "харда" за по-нататък! И недей да се страхуваш от нищо, тя не е човекоядец (само незнам тъщата в какво настроение е)! И не се панирай, защото нищо няма да излезе накрая!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Скачай й на веждите докато не обърне очите и после прави кактото искашИначе, леко и нежно и няма проблеми
![]()
По принцип се водя голям изрод,но стане ли дума за любов по тих съм и от коте.. просто я обичам страшно много и не искам и косъм да пада от нея.. не искам дори да пипам защото я ценя толкова много и не искам да я нараня всичко което кажа първо минава през главата ми ..
но щом решила си върви.
Споко пич, бъди мъж и се дръж естествено, независимо колко я обичаш и те разнежва. Трябва да си стабилен. А тъщата ако се опита да вдига врява, оправи и нея.Първоначално написано от EdHunter
![]()
![]()
да бе дъста после да ме убиеХАХАХ
но щом решила си върви.
Мини и него, да няма пренебрегнати.Първоначално написано от EdHunter
![]()
![]()
На същото мнение съм!Първоначално написано от VinDiesel
малко по малко бавно но славно![]()
![]()
подари на момичето нещо което ще помни цял живот а по нататък ще има unragne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-принцип се водел голям изродПървоначално написано от EdHunter
![]()
Ей реклама,всеки е различен в средата в която е свикнал и е различен когато е с момиче.
Наскоро отворих приятелката си и беше голямата комедия,тя ме бута и ме дере,а аз си го направих Хард и ме боли ханша![]()
![]()
Бъди внимателен и нежен.Покажи й, че го правиш, защото я обичаш и държиш на нея.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Запознай ни,за да ти я отворя,мисля че така много ще ти помогна.
Станислава
Какво толкова му мислиш. В крайна сметка това не е нещо,което може да объркаш. Секса си е секс- дори и с девствените жени не е толкова различно. Пък и ако не стане от първия път, винаги има втори. В крайна сметка, нали държиш на нея. Предполага се, че рано или късно се опира до секса. И по-добре да го има,защото без него една връзка си е половин връзка.Първоначално написано от EdHunter
Първоначално написано от t0d1t0
имаш късмет че във форума немога да ти сложа иначе мамиту ти ше поеба ХАХАХА селски бек
Мога и да доуправя Тази Станислава
но щом решила си върви.
тази Станислава не желае да я оправят селянчетаПървоначално написано от EdHunter
Е ми искаш помощ бе сельо... С к'во да ти помогнем освен да я отворим вместо теб щото ти не можеш?
Станислава
Еми веднъж ще направиш компромис,и ще дадеш софтИ много внимавай, ако ти пука за това как ще се чувства момичето
![]()