.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Историята на моят живот

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Аз ти предлагам да се стегнеш и да си намериш наистина добри приятели. Можеш и да поговориш с вашите, ако сте в добри отношения. Кажи им какво чувстваш и съм сигурна, че ще те разберат. Успех!

Цитирай Първоначално написано от shakira96
    Аз ти предлагам да се стегнеш и да си намериш наистина добри приятели. Можеш и да поговориш с вашите, ако сте в добри отношения. Кажи им какво чувстваш и съм сигурна, че ще те разберат. Успех!
    Да, говорила съм с наште ... аз не съм човек ,който може и умее да крие чуствата си ... и съм ревала пред нея и всичко

Супер фен
    Имах подобен проблем преди.
    Зарежи ги.Не те заслужават. А си намери истински приятели.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Не мисля, че има човек, на когото не са се подигравали. Просто не е възможно веднъж през живота си тъпото същество наречено човек да нагруби достойнството на ближния си. Не знам колко тъпо звуча в момента, но смятам , че съм права. И аз съм отнесла много подигравки - защото съм дебела, обличам се по-различно и разбира се за оценките. Един ден просто ми писна да търпя тея глупости, защото те не бяха повече от мен. Един гнусар така го подредих с думи, че после не смееше да ми каже нищо. И така се оттървах. Смисъл и сега си отнасям някоя подигравка тук-там, но съм си втъплила в главата да не ми пука. Щом имам приятели, значи съм оценена както трябва и не съм толкова лош човек. Не ми се занимава и не искам да имам проблеми, затова си мълча. Оставям се на другите да ме защитават. Не знам какво точно да те посъветвам.. ТАази тема дето я постна беше.. ужасяваща. Просто да има толкова жестоки хора. Понякога си безсилни с/у тея тъпаци, но мисля, че трябва да се научиш да не ти пука. Ще си намериш приятели, които ще те оценят (ако не си като модел, разбираш ме) каква си отвътре, а не отвънка. Бори се, престраши се. Намери недостатъците на онея 2те про-та и давай смело напред. Няма перфектен човек. Все ще има нещо, за което да се захванеш, колкото да ги затапиш. Дано малко съм ти помогнала.. то не може да си заобиколен от животни и да не се държиш като такова. Имаше една таква поговорка "Живееш ли сред вълци — няма начин да не се научиш да хапеш"..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на LeDa
    Бях така в края на 5 клас ,щото дъ стюпид бичес искаха да пораснат по-бързо,отколкото трябва.Тупиране,дрън-дрън.И аз е тка лятото отслабнах / не бях дебела,просто си оформих тялото/,започнах да се обличам по-така,но в никъв случай с парцалки от ТРН,винаги съм си имала собствен стил.И така дъ бичес почнаха да ми се подмазват,щото си имах фр от по-горните класове,харесваха ме момчета и тн. И аз са,не съм гаднярка,си викам "Па ок,ще сме фр".И така до края на 7 клас.Понеже са кухи лейки и нямат хубави резултати на изпитите,тоест няма да сме в едно даскало,едно такова хубаво си им казах сичко,дет мисля за тях,не жугнаха.

Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Не мисля, че има човек, на когото не са се подигравали. Просто не е възможно веднъж през живота си тъпото същество наречено човек да нагруби достойнството на ближния си. Не знам колко тъпо звуча в момента, но смятам , че съм права. И аз съм отнесла много подигравки - защото съм дебела, обличам се по-различно и разбира се за оценките. Един ден просто ми писна да търпя тея глупости, защото те не бяха повече от мен. Един гнусар така го подредих с думи, че после не смееше да ми каже нищо. И така се оттървах. Смисъл и сега си отнасям някоя подигравка тук-там, но съм си втъплила в главата да не ми пука. Щом имам приятели, значи съм оценена както трябва и не съм толкова лош човек. Не ми се занимава и не искам да имам проблеми, затова си мълча. Оставям се на другите да ме защитават. Не знам какво точно да те посъветвам.. ТАази тема дето я постна беше.. ужасяваща. Просто да има толкова жестоки хора. Понякога си безсилни с/у тея тъпаци, но мисля, че трябва да се научиш да не ти пука. Ще си намериш приятели, които ще те оценят (ако не си като модел, разбираш ме) каква си отвътре, а не отвънка. Бори се, престраши се. Намери недостатъците на онея 2те про-та и давай смело напред. Няма перфектен човек. Все ще има нещо, за което да се захванеш, колкото да ги затапиш. Дано малко съм ти помогнала.. то не може да си заобиколен от животни и да не се държиш като такова. Имаше една таква поговорка "Живееш ли сред вълци — няма начин да не се научиш да хапеш"..
    точно това обаче е лошото в мен , че не умея да "хапя" защото адски много се промених след това което изживях и станах много ранима.

Град
    wondeЯland
    опитай се да се престрашиш. Поемането на този риск може да затиши обстоятелствата. Не си ли говорила с тях, да престанат да се държат така детски..?

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Всичко опира до психиката мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" (как е станало като живея на 5-тия етаж нз .. ) и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш ), и така ти се повдига и самочувствието
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    Всичко опира до психиката мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш ), и така ти се повдига и самочувствието
    Ибаси простите Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия

опитай се да се престрашиш. Поемането на този риск може да затиши обстоятелствата. Не си ли говорила с тях, да престанат да се държат така детски..?
    еми не то с тях неможе да се говори нормално ... имам чуството че са малоумни ... те се мислят за велики и ако някой им каже нещо ти почват да му хилят насреща ... иначе ... знам че в този живот оцеляват силните и миналата година си казах че ще се променя , повярвах си ама пак нищо не стана ... иначе мс за съвета

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Всичко опира до психиката мене миналата година 2-ма от класа ми само ми се подиграваха че "ме видели да нося очила пред компа" и на мене вече започна да ми кипва по-едно време и след училище пребих единия и от тогава и 2-мата не се ебават та поуката е и ти да отвръщаш на удара(не ти препоръчвам като мен да ги биеш ), и така ти се повдига и самочувствието
    Ибаси простите Що не им каза "Видях ви да се оглеждате в огледалото" същата простотия
    1-во аз не нося очила .. и как са ме "видяли" като живея на 5-тия етаж ?!?!
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

просто са си търсили .. причина .. наистина не мога да им проумея психиката на тези прости и жестоки деца

Тряааше да им кажеш "Видях ви с костюм на спайдърман да се катерите по блоковете,за да мъ виите како праа у нас"

Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от sExYbEbS
    еми не то с тях неможе да се говори нормално ... имам чуството че са малоумни ... те се мислят за велики и ако някой им каже нещо ти почват да му хилят насреща ... иначе ... знам че в този живот оцеляват силните и миналата година си казах че ще се променя , повярвах си ама пак нищо не стана ... иначе мс за съвета
    моля те, кажи ми една обида, която са ти казали. Използвай това, че са малоумни деца с/у тях. Не мже просто цял живот да ги търпиш. Заради тях дасе променяш, да ти спада успеха, дасе затвориш в себе си и т.н. не си струва и съм сигурна, че го знаеш..знам, не е лесно, но трябва.Никой ли не те защитава?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хората могат да бъдат толкова жестоки , злобни , глупави.
    Виж мнението ми в темата , която си дала като линк.
    Това е мнението ми и за твоя проблем! ((:
    Прочети го и вярвам, че ще ти помогне дори мъничко.

здр
    за разлика от теб аз съм момче и съм на 17
    има такива дето постоянно се ебават с мен с някви си прякори и тва ме ядосва но се старая да не им обръщам внимание,но някой път ми става тъпо като съм с близък и някви селяни от 200 метра да се провикват по мой адрес...
    честно казано бих ги претрепал ако нямаше толкова хора зад гърба им...тоест аз съм сам а те са 20 човека кажи речи като се съберат но при първа възможност ако мога ще ги бия много а ако сега се сбия с някой сигорен съм че кат додат още 10 ще ям бой ... но вида ли ги 1 по 1 един с нож буквално ще ги хвана затова неискам да си създавам досиета и разни проблеми (затова търпя)
    искам да ме уважават както аз тях ама ето че нестава те акъл нямт май ...
    от тия има и момичета (а мн се дразня щото никога не съм удрял момиче и немога) но на тях никога няма да посегна такаче ги търпя=)

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Хвани си един приятел да ги ошамари тия дрисли и да се кротнат.

Ейй, аман от идиотки избиващи си комплексите в училище.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

СТЕГНИ СЕ !!! ХОДИ НА КИК БОКС !!! БИЙ ГИ !!!! РАЗМАЖИ ИМ МУЦУНКИТЕ !!!

Не е трябвало да ги оставяш да ти сринат живота .. сега се стегни и не им объщай внимание а ако продължават или говори с вашите и директора или директно им раздай шамарите да се осъзнаят къде им е мястото

благодаря на вчички ккоито ще си опънат нервите да ми четат глупостите ..

Трябва да си по-уверена в себе си
    I like Horses

Аз също имах проблеми в бившия ми клас. Имаше хора които се стараеха да ме съсипят. НО не се предадох на тях, игнолирах ги, не им обръщах внимание-движех се само с едно момиче. И дори искарвах много хубави оценки. Злобата им растеше с всеки изминал ден. Но просто нямаше с какво вече да ме дразнят. Насъскаха много хора срещу мене.
    Всякакви номера въртяха, но нямаше кой да им се вързва. Така постепенно свикнах да не им обръщам никакво внимание и да си живея без да мисля за тях. Дойде края на година. Отидох в ново училище. Бях много щастлива, че ще имам приятели. Наиистина запознах се с много хора. За щастие в новия клас подобно нещо ЗА СЕГА няма. Надявам се и да няма.

Просто свикни с мисълта, че винаги ще има такива хора, които да се опитват да те съсипят. Ти просто трябва да спреш да им обръщаш внимание и да бъдеш по уверена в себе си. Убедих се, че не печеля нищо като стоя и мисля за това което ми правеха.

Цитирай Първоначално написано от BlackRose7
    Аз също имах проблеми в бившия ми клас. Имаше хора които се стараеха да ме съсипят. НО не се предадох на тях, игнолирах ги, не им обръщах внимание-движех се само с едно момиче. И дори искарвах много хубави оценки. Злобата им растеше с всеки изминал ден. Но просто нямаше с какво вече да ме дразнят. Насъскаха много хора срещу мене.
    Всякакви номера въртяха, но нямаше кой да им се вързва. Така постепенно свикнах да не им обръщам никакво внимание и да си живея без да мисля за тях. Дойде края на година. Отидох в ново училище. Бях много щастлива, че ще имам приятели. Наиистина запознах се с много хора. За щастие в новия клас подобно нещо ЗА СЕГА няма. Надявам се и да няма.

Просто свикни с мисълта, че винаги ще има такива хора, които да се опитват да те съсипят. Ти просто трябва да спреш да им обръщаш внимание и да бъдеш по уверена в себе си. Убедих се, че не печеля нищо като стоя и мисля за това което ми правеха.
    Много се радвам ,че при теб нещата сасе оправили ... в новият ти клас е по- добре ... така се надявах и при мен да е така ... дано да стане ...

Град
    гр. София
    Хах, и аз бях така в пети клас. Целия ми клас ме мразеше и ми се подиграваше..направо не ги понасях.. тогава помня, че дойде пролетната ваканция и реших да се постегна..отидох на фризьор и напълно си промених прическата, погрижих се за външния си вид, купих си нови фешън дрешки и като отидох на даскало не ме познаха даже и приятелките ми Разбира се, пак някои от класа ми се заяждаха, а аз им отвръщах или не обръщах внимание..почнах да се движа само с най-добрите ми приятелки, повиших си горе-долу оценките, станах малко по-отворена, отколкото преди ии така всичко се оправии..по нататък в 6 клас, даже класа стана по сплотен и не бяхме на групички, абе никой не мразеше никойй и така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си