.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Пренебрегва ме постоянно...

хора имам проблем приятеля ми ме пренебрегва постоянно заради световното... виждаме се боквално за 20 минути на седмица... само ми обеснява как нищо не е по- важно от футбола му ии накрая кат му се расърдя мии съобщава че ме обича ии си мисли че всичко ее наред!! какво да правя ?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Много глупаво оправдание. Те мачовете да не са по цял ден? Бий му шута, че в момемнта доста грубо се гаври с теб...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    много ясно бе...
    футбол > момиче
    !!!!

аа мачовете не са ежеминутни . .
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ами гледай с него мачовете?
    Или го остави.

Не се впрягай нормално е.
    Примири се за сега, докато мине световното.
    После виж как се държи и предцени сама.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Пренебрегва ме постоянно...

Цитирай Първоначално написано от devilOFpradise
    хора имам проблем приятеля ми ме пренебрегва постоянно заради световното... виждаме се боквално за 20 минути на седмица... само ми обеснява как нищо не е по- важно от футбола му ии накрая кат му се расърдя мии съобщава че ме обича ии си мисли че всичко ее наред!! какво да правя ?
    ми гледай мачовете с него по време на почивките яко секс
    sleda ot lubovta

не мога да гледам мачовете с него.. не обичам да гледам телевизия а ии точно футбол да гледам.. няма да ме свърти на едно място аа той надали ще предпочете мен пред приятелите си

Приеми го като нормално момчешко занимание и не му обръщай внимание на детинщините. Намери си твое си занимание и спри да му се лепиш. Всекидневните срещи омръзват, още повече, когато са насила, за по 20 мин., колкото да не е без хич.

Е, то мачовете да не са непрекъснато 24 часа Поговори сериозно с него и ако тогава отново те пренебрегне, му го върни. Например всеки път, когато искате да излизате му казвай " е съжалявам, мило, ама ще гледам филм " там измисли си някой сериал и така Забавно предложение, което е по-добър вариант от късането

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Намери си друго занимание, докато свърши световното...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

говорихме няколко пъти ..отговаря до някъде и после ме игнорира или сменя темата

Цитирай Първоначално написано от devilOFpradise
    говорихме няколко пъти ..отговаря до някъде и после ме игнорира или сменя темата
    Тогава направи това,което ти казах..онова за филма Да видим дали ще му хареса да го отбягваш и ти

отбягваи го и ти и казвай че трябва да глеаш Chowder и няма нищо по важно от това

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    той,като гледа мача,ти гледай сапунките
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от JustAngel
    Е, то мачовете да не са непрекъснато 24 часа Поговори сериозно с него и ако тогава отново те пренебрегне, му го върни. Например всеки път, когато искате да излизате му казвай " е съжалявам, мило, ама ще гледам филм " там измисли си някой сериал и така Забавно предложение, което е по-добър вариант от късането
    Напълно подкрепям ! Поговори с него и му кажи,че се чувстваш пренебрегната и ако продължава му го върни-тогава може и да разбере какво ти е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си