.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Как решавате че обичате човека до себе си?

Стана ми интересно и реших да ви питам драги съфорумници..."Как решавате ,че обичате човека до себе си.."

Не може още от първия път да кажеш обичам те , тва става с времето , интересува ме как го разбирате . провокирано ли е тва чувство от нещо..Постъпка / дума или просто с времето почвате да го чувствате ((:

Аз съм обичал 3 пъти , и сега обичам едно момиче но и казвам че я обичам като приятелка , а това не е така

т.7
    slun4ice

Re: Въпрос?

Не го решавам казвам го, като пожелая да го кажа. Не знам дали тогава наистна обичам, но във всяка 1 връзка , която смятате за сериозна, до някаква степен, има доза любов и по 1 или друг начин обичаш човека до тебе. Така виждам нещата !
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не мисля,че това се решава..то идва от само себе си.

Еми аз съм казвала на всички момчета, с които съм ходила, че ги обичам на теорията, че е супер кофти да кажеш " Обичам те " и човека отсреща да мълчи като пукал. Иначе истински съм обичала само един.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Re: Въпрос?

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    Стана ми интересно и реших да ви питам драги съфорумници..."Как решавате ,че обичате човека до себе си.."

Не може още от първия път да кажеш обичам те , тва става с времето , интересува ме как го разбирате . провокирано ли е тва чувство от нещо..Постъпка / дума или просто с времето почвате да го чувствате ((:

Аз съм обичал 3 пъти , и сега обичам едно момиче но и казвам че я обичам като приятелка , а това не е така
    ми когато започва да ти липсва всяка секинда без него=нея ,когато започнеш да го = да я сънуваш,когато не можеш без него=нея и така.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Не мисля,че това се решава..то идва от само себе си.
    Съгласна съм..

Иначе на никое момче не съм казвала думите "Обичам те", защото не съм сметнала, че го чувствам истински и още не се е появил човекът, който да заслужава да ги чуе.. :]

Единият казвал, че обича, 'щото "било гадно за отсрещния човек да мълчиш като пукал", другият пък обичал цели 3 момичета(за скромните си 15 години).

В тоя раздел сте трагични, бе!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Когато почувствам, че думите "Обичам те!" всъщност са истина, ги казвам. Досега съм казвала тези думи с такова значение само на един човек (изключвам семейството си ;д), а иначе... ако ги кажеш на базик или само за да отговориш на някой, който ти е казал "обичам те" или ги напишеш в скайп или в импулс примерно те нямат смисъл.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Когато реша,че е така.Не мога да го опиша.Дълго време не исках да го кажа,защото ме беше страх,че е така.Но когато искаш да го кажеш,просто усещаш,че го искаш и го казваш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Просто го чувствам, не го решавам. А и сама пред себе си трудно си го признавам. Всеки има своята дефиниция на думата "обичам", всеки сам за себе си решава какво точно значи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

еми тва не се планува просто обичаш и следователно и си и го казваш и тва е толкова е просто

Който няма какво да пише по темата да не спами излишно.. че нервите публиката.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    само 1 път съм се влюбвала,ми просто го усетих,как да го обясня,то не може да се опише с думи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Еми аз съм казвала на всички момчета, с които съм ходила, че ги обичам на теорията, че е супер кофти да кажеш " Обичам те " и човека отсреща да мълчи като пукал. Иначе истински съм обичала само един.
    Ей тва е простотия.Тъпо,не тъпо,няма да кажа на някой че го обичам само щото той ми го е казал,без да го чуствам.Ама тръгнали,познават се от една седмица,ходят от 2 дни и мноого са обичат. ЦЕНЗУРА
    На едно единствено момче съм казвала че го обичам,и то е истински.Когато почустваш,че имаш нужда да му го кажеш,значи найстина е така.

Обидите не се толерират!
    slun4ice
    Брях,брях

ами когато усетиш,някой човек по близък от всички други и когато видиш че и в неговият поглед има същите светлинки като в твоя и усетиш че чувстваш нещо към този човек ,нещо силно тогава казваш "обичам те" или поне аз тогава го казвам

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Казвал съм го всеки път като е било необходимо,в тоя случай целта опправдава средствата.Не разбирам защо се филмирате толкова с тва "обичам те" от тва което чета още малко ще го изравните с бракуването.
    Addicted to Addictions

В тоя ред на мисли , бихте ли казали "Обичам те" за да получите секс?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Решавам го защото като тя не е до мен нищо друго няма смисъл ..

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Никога за мене това си е 1 вид изнасилване

Мега фен
    Град
    <3

Re: Как решавате че обичате човека до себе си?

Не може още от първия път да кажеш обичам те ,
    Може,може.

И айде спреде да преувеличавате. Мога да кажа "Обичам те" и на непознат/а. Всеки може да го каже. Дали го изпитваш е друго нещо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Re: Как решавате че обичате човека до себе си?

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не може още от първия път да кажеш обичам те ,
    Може,може.

И айде спреде да преувеличавате. Мога да кажа "Обичам те" и на непознат/а. Всеки може да го каже. Дали го изпитваш е друго нещо.
    Имено за т`ва говоря.
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Никога за мене това си е 1 вид изнасилване
    В по горен пост пишеше и "целта оправдава средствата" така че.. де да ви знам за тва питам

Повече от фен Аватара на BgHtH
    В този случай я оправдава, "целта оправдава средствата" не е общовалидно правило.Като се замислия съм правил толкова много неща за единия секс ,така че казването на 2 думи е може би най-лесното.

Тука повечето сигурно се ебат с който им падне ,иначе немогат да кажат "обичам те" ,да бе да ...Откога тва че си правил секс повече пъти отколкото си казвал "обичам те" ти дава някъв статус на добър човек ,или показва с колко извисени морални ценности си?

И изобщо какво значение има колкото пъти си го казвал и дали си го мислил? Да не са табу тея думи,че трябва да се пазят само за най-специалния човек?Що не се пазите и девствени тогава
    Addicted to Addictions

Последния път, когато обичах го разбрах твърде късно или по-точно, когато изгубих това, което имах. Този път май, че го разбрах след един спор, попринцип не толкова сериозен и когато имах огромен страх да не го загубя (или по-скоро почти го бях загубила) болката беше прекалено силна.. може да звучи тъпо но.. ако не го обичах едва ли щеше да ми пука толкова, нали? :/

Имала съм много гаджета и сериозни и не сериозни.. но до сега съм казала фаталните думи "Обичам те" само на един човек.... Не смятам, че трябва да се реши или да се обмислят тези думи се казват когато ги чувстваш и наистина го мислиш.. Ако ги кажеш просто ей така за секс или защото и двамата мълчите като пукали има ли смисъл да ги казваш и да са толкова специални...Аз например един ден седяхме с гаджето ми на една пейка и по едно време той се загледа на някъде и аз го погледнах ии около 2минути го гледах и просто ми се изплъзна от устата и му казах Обичам те.. той се стресна и ме погледна целуна ме махна ми косата от ухото и ми прошепна и аз те Обичам и след това ме захапа за ухото ... Такаче не смятам, че трябва да казваш тези думи ако не ги мислиш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си