.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Еми според мен разбираш тогава когато осъзнаеш ,че отсрешния човек не ти излиза от мислите ...тогава когато ти липсва дори и ако го няма и секунда до теб ... когато те боли за него ....сякаш си готов да дадеш всичко за него и би останал до края на живота си с него това според мен означават двете думички

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Еми ей така прсото ми хрумва разбираш ли .... Само глупави теми пускате ....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Пределно искрена съм, когато стане дума за обич. И може би малко наивна. Никога не бих казала на някого, че го обичам, ако това не е така. Дори на приятелка. Пък какво остава за момче.
    За сметка на това, пък, когато обичам, имам навика да го повтарям постоянно. Знам, че обичта се доказва/показва.. но на мен ми доставя удоволствие, когато изричам тези думи. И още повече - когато знам, че има кой да ги чуе и оцени.
    Разбрах, че обичам сегашния си приятел някъде към 3тия месец. Беше първия човек, който ме разплака от радост. От тогава не спирам да се разтапям в ръцете му. А най-хубавото е, че чувствата ми са споделени и се чувствам свободна да ги изразявам. Било то с думи, дела или каквото-и-да-е. <3

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    В тоя ред на мисли , бихте ли казали "Обичам те" за да получите секс?
    Мисля, че от всичко, което написах по-горе отговора ми е ясен. Не.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Това не се решава,а идва от само по себе си..Започваш някак си да си много по-обвързан/а към него/нея..Започва да ти липсва..Чувството не може да се изпише,колкото и странно да е - Всеки обича по различен начин..И всеки чувства различно..
    Но никога досега не съм казвала на момче,че го обичам просто така..Искрена съм относно тази тема..И тези думи ги казвам само тогава,когато наистина ги чувствам..

Цитирай Първоначално написано от bybalazi
    В тоя ред на мисли , бихте ли казали "Обичам те" за да получите секс?
    НЕ..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Всичко започва, когато познавам някого добре като човек и сме си близки, имаме общи теми на разговор и разговорите се развиват от само себе си.Когато започна непрестанно да мисля за някой такъв човек, сънувам го често и си лягам с мисълта за него... тогава разбирам,че всъщност го обичам!

Това не се решава с ума, а със сърцето Трябва да познаваш човека до себе си много добре, да ти е приятно с него, да изпитваш все по-голяма и по-голяма нужда да го видиш, да имате много споделени моменти заедно..и т.н. : )) Не мога да го обясня точно : )) Тук говори сърцето ! Който го е изпитвал знае !

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от JustAngel
    Това не се решава с ума, а със сърцето Трябва да познаваш човека до себе си много добре, да ти е приятно с него, да изпитваш все по-голяма и по-голяма нужда да го видиш, да имате много споделени моменти заедно..и т.н. : )) Не мога да го обясня точно : )) Тук говори сърцето ! Който го е изпитвал знае !
    ^Същото!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    MoHTaHa
    "Обичам те" съм казвала 2 пъти...на първата си любов и сега на последната... а иначе любовта не пита,а връхлита и може да се почувства само със сърцето

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Казвал съм го всеки път като е било необходимо,в тоя случай целта опправдава средствата.Не разбирам защо се филмирате толкова с тва "обичам те" от тва което чета още малко ще го изравните с бракуването.
    Защото "Обичам те" са двете най-скъпи, мили, важни и значими думи, които човек може и ще чуе през живота си. Те значат много и като чувства, но и като последствия. Значат: харесвам те, не мога без теб, нужен си ми, искам да съм с теб, ти си ми важен и без теб животът ми би бил по-лош, ти ме допълваш, ти ме караш да се чувствам щастлив, ти даваш смисъл на живота ми...и още 100 неща. Не смятам за редно тези 2 думи да се казват на всеки срещнат и да се казват, когато не изпиташ гореизброените неща.

Колкото до чувстването...то просто се усеща. Като съм влюбена ми се свива корема. Когато обичам ми се свива сърцето...Минава една тръпка, започваща от гърлото и стигаща до сърцето,което трепва в даден миг и решаваш, че това е любовта. Всеки различно си го усеща...

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защото "Обичам те" са двете най-скъпи, мили, важни и значими думи, които човек може и ще чуе през живота си.
    Разни хора,разни идеали,за лични предпочитания и вкусове не ми се спори,просто ще изразя несъгласието си.Не знам кой са думите който са най-важни в живота ми,но със сигурност не са тези 2.
    Addicted to Addictions

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Сложна работа
    Станислава

Не мога изведнъж да и кажа че я обичам,сичко става с времето.

Супер фен
    Не можеш да решиш, обичам някого,и не го обичам.
    То се усеща.
    Любовта,НЕ е до решение,а до чувства и усещане.
    Любовта те вдига на криле, и си толкова силен,че всичко си способен да направиш, има смисъл да се бориш със сичко и сички...
    Любовта НЕ може да се опише, тя се усеща като дойде.

Не го решавам, а го чувствам ..
    (и определено нямам предвид за месец два)

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Иб аси филмите дето вадите.

Ей, тук с глас съм се смял

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    BgHtH, както мислиш. Аз по-хубави от тези думи не съм чувала и не знам...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като съм влюбена ми се свива корема. Когато обичам ми се свива сърцето...Минава една тръпка, започваща от гърлото и стигаща до сърцето,което трепва в даден миг и решаваш, че това е любовта. Всеки различно си го усеща...
    Това сигурно е първият път, в който съм съгласна с уважаемата Мод-ка. (звучи като моТка )...

Аз лично съм го казвала на двама човека - на предишния ми приятел и на този. И двамата ми го казаха първи и не защото аз не съм от тия, дето не го казват, а просто така стана. На бившия сякаш му го казах в отговор и чак по-късно осъзнах, че наистина го обичам... а на сегашния... каза ми го в много ... интересен момент и аз не му повярвах, но на следващия ден ми го каза пак, а аз тактично си замълчах, защото не бях сигурна, дали не бъркам любовта със силна привързаност, тъй като се привързвам много лесно - както и стана с него. От самото начало бях супер привързана към него...

Иначе често казвам на приятелки "Обичам те", тъй като вярвам в приятелската обич - нищо, че е почти същата като другата, с тая разлика, че не изпитвам сексуално желание към тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си