.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Нещо се разболях :х

За 2-3 дена се разболях..Много странно - никаква хрема и температура /като за сефте/, но пък гърлото ми сдаде напълно багажа..Щом се стигна до период, в който като кашлям, сълзи ми текат..Както и да е ходих при личната вчера, изписа ми Биопарокс и Грипекс..Пих си ги вчера и неска като се събудих..Положението бе 3 пъти по-зле.Едвам говорех, кашлицата ми поне не беше суха вече, но все още се усещаше как си раздирах гърлото..Като преглъщам боли много повече от вчера..Що така?Уж си пия там..гадориите, от които и без това ми се доповръща.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

И аз бях така по-миналата седмица и пих някакви прахчета,ама не помогнаха и после пих само хапчета за гърло и ми мина за 3-4 дни.Дано оздравееш бързо

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Опитай и с чай и мед.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Чая - отново е единственото, което ме спасява донякъде.След 1 чай..Към 30-60 минути съм отворен за разговори, мине ли единият чай, отново започвам да грача и главно се обяснявам с жестове .Ше видим утре как ше съм и ако не съм се оправил пак ше се наложи да дрема 3 часа при лекарката и евентуално да фана още 5 паразита, докато чакам..

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    и си слушай личната

знаеш чай и тем подобни ТОПЛИ храни и напитки

Стари мой познайнико, дай да се разберем веднъж завинаги- не поставяй диагнози!
    kalpazanka
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    TykaSePisheNick, пиеш Биопарокс или аз нещо не вдянах?

За кашлицата мога да те посъветвам бабини рецепти- чай с мед и сода бикарбонат. Самият Биопарокс също може да те дразни да кашляш- от личен опит ти казвам. Затова не го обичам това нещо и пръскам само в носа /през онзи накрайник за ноздра/, не и в устата! Мий си зъбите по-често, можеш да си вземеш Хексоралеттен Н таблетки за смукане- съдържат анестетик и средство, което трепе микробите.
    поствам ти листовката за пациента- прочети я изцяло!
    http://www.medicine.bg/lekarstva/hexoraletten-n

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Иди на лекар да те види.
    Лично аз имам проблеми с преглъщането само при ангина. Но, ако просто много те боли гърло, нищо чудно и от това да е.

На мен лично най-много ми помага Орофар за смучене - има си лидокаин и локален антибиотик. Като ДЖП-то го комбинира с някой антибиотик върши супер работа. Малко ти се губи вкусът в устата от лидокаина, ама поне преглъщаш нормално.

ЕДИТ: Не прави грешката да си го купуваш на спрей, защото е ужасен, докато хапчетата са с вкус на портокал.

А за мократа кашлица много бързо мога да ти реш проблема, но калпазанка ще ме бие...

Днес съм значително по-добре..Кашлицата е в пъти по-лека и не е суха, не ме боли като преглъщам и съм по-отворен за разговори
    Биопарокса си го пръскам в гърлото, не го пия Таа, доста по-добре съм и се надявам до утре да съм пушка отново ^^ Мерси за отзивите

ПП:Като ходих при личната не ми каза някаква диагноза и си мисля, че най-вероятно е някакъв летен грип..Само докато ми гледаше гърлото измрънка, че нямало гнойни шапки..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ^ Аз когато тръгвам да се разболявам така ме боли гърлото страшно много като преглъщам и ми е супер гадно, но не кашлям.. При мен кашлицата идва последна, дори след като вече съм се излекувала кашлям.. не знам що.. По-миналата седмица бях така .. взех си Трахизан, щото нямаше Анги Септ и се оправих, но пък през времето, в което бях болна пих супер много студено, ядох сладолед.. и преди да се разболея също К`во да се прави..
    Btw.. Всеки се оправя от различни видове лекарства.. не на всички им действа 1 и също лекарство.. Иначе чая с лимон и мед помага много..! И те така..

ПП: Едно момиче от класа когато се разболее не спира да кашля.. общо взето.. същата работа като теб.. Гадно си е..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

По това време има много летни вируси... Пробвай гаргара с горещ чай или смучи ментови бонбони (препоръчвам ти Bonbonland - Double Mint - в една зелена опаковка са) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си