.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Twitter...

Twitter...

Хора... вчера ми стана интересно, че доста хора използват twitter и реших да си направя... влязах и... нищо интересно... даже не знам какво да правя...
    та, ако някой от вас има twitter, за какво се използва и влизате ли често...

Имам друг въпрос... Много бих искал да си пиша и да се запозная с хора от други държави, но тъй като много малко използват скайп, не знам по какъв начин да се свържа. Точно за това и си направих twitter, но там даже не можах да пратя ЛС на хората...
    Ако имате идеи споделете...

за чат повечето ползват месинджъра и при мен седи включен и ми пишат от време на време едни китайци

Twitter е социална мрежа, подходяща най-вече за големи компании, примерно софтуерните, които да си обявяват в профила новостите и актуализациите или за групи, изпълнители и т.н.

Някак смешно ми се струва обикновен човек да пише примерно:
    7:02 Обух си левия чорап
    7:03 Обух си и десния
    ...кой го интересува

Цитирай Първоначално написано от AcrossYourFace
    7:02 Обух си левия чорап
    7:03 Обух си и десния
    ...кой го интересува
    хах, забелязах, че се описват всички подробности

Цитирай Първоначално написано от antiWHAT
    за чат повечето ползват месинджъра и при мен седи включен и ми пишат от време на време едни китайци
    Това Windows Live Messanger ли е ?

Мерси, ще се пробва...

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Twitter е тъпня. Някой си там те "следва", демек гледа ти обновяванията. И ти правиш същото нещо. В крайна сметка какво те интересува еди-кой си в колко часа е станал и какво е закусил?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Twitter е тъпня. Някой си там те "следва", демек гледа ти обновяванията. И ти правиш същото нещо. В крайна сметка какво те интересува еди-кой си в колко часа е станал и какво е закусил?!

Хаха, вярно е .. Но пък има един + - повечето известни личности имат страница в Twitter и можеш да ги "следиш" ... Можеш също да си пишеш с тях, повярвай ми отговарят ;Д
    I want somebody like you in my life...

Цитирай Първоначално написано от TheBlackCat
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f

Хаха, вярно е .. Но пък има един + - повечето известни личности имат страница в Twitter и можеш да ги "следиш" ... Можеш също да си пишеш с тях, повярвай ми отговарят ;Д
    И на мен това ми стана интересно. И можеш да разбереш дали даден профил е истински, а не фейк... Кажете как става номера с пращането на ЛС, още не мога да го намеря това...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    И на мен това ми стана интересно. И можеш да разбереш дали даден профил е истински, а не фейк... Кажете как става номера с пращането на ЛС, още не мога да го намеря това...
    Ами, за да пратиш ЛС на някой *Или Direct Messages*, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да те е follow-нал : )
    Иначе, ако имаш малко последователи, можеш да намериш ника му в малката кутийка над мястото, където пишеш..
    Ако имаш повечко хора и НЕ можеш да го намериш, отиди на страницата му - под описанието има меню "Actions" и:
    - message еди-кой-си
    Това е : )
    А най-гадното е ограничението от 140 символа

Ами, за да пратиш ЛС на някой *Или Direct Messages*, той ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да те е follow-нал : )
    Иначе, ако имаш малко последователи, можеш да намериш ника му в малката кутийка над мястото, където пишеш..
    Ако имаш повечко хора и НЕ можеш да го намериш, отиди на страницата му - под описанието има меню "Actions" и:
    - message еди-кой-си
    Това е : )
    А най-гадното е ограничението от 140 символа
    А ако искам да пратя примерно съобщение на Lady Gaga
    Ако трябваше да следи всичките си фенове..ехее..

Град
    Пловдив
    А ако искам да пратя примерно съобщение на Lady Gaga
    Ако трябваше да следи всичките си фенове..ехее..
    Ам, първо, тя май не "follow back"
    Второ, повечето звездички предпочитат Reply, защото е по-лесно, а и всички фенове пишат ДМ .. И на всичко отгоре има едни спам съобщения от сорта "Току-що си направих quiz "кой актьор от "Здрач" си " и едва ли някой си играе да си гледа съобщенията : )
    На мен лично никога не са ми отговаряли на личните съобщения, но на репликите почти винаги : )

Второ, повечето звездички предпочитат Reply, защото е по-лесно, а и всички фенове пишат ДМ .. И на всичко отгоре има едни спам съобщения от сорта "Току-що си направих quiz "кой актьор от "Здрач" си " и едва ли някой си играе да си гледа съобщенията : )
    На мен лично никога не са ми отговаряли на личните съобщения, но на репликите почти винаги : )
    Трябва да разуча кое, как, защо ...

Град
    Пловдив
    Трябва да разуча кое, как, защо ...
    Лесно е : ) Първо е изключително трудно, но после свикваш ...

Град
    Пловдив
    HarleyFlanagan,
    Не говоря за Лейди ГаГа, Бритни и други подобни : ))
    Аз си падам по изпълнители, които са достатъчно земни, че да си пишат с феновете... Като не знаеш, що го правиш на проблем?
    Както и да е...

Има неща, които много повече харесвам в Туитър, отколкото във Фейса, ще се съглася - това, че можеш да направиш свой собствен дизайн и да си поиграеш с цветовете, така както на тебе ти е кеф .. Не ми харесва глупавия спам и тъпите непознати хора, които ме преследват : ) Във фейсбук поне познаваш всички : )

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Ти каза повечето известни личности, а сега почваме с уточненията, че май не трябва да са много известни...

Оф, к'во ли ти се обяснявам на ... Ще замълча, че да си нямам проблеми ... И моля, отвори 5-6 страници на известни личности и погледни ...
    Не казвам, че не си пишат с фенове, казвам, че аз не съм им писала и съответно те не са ми отговаряли ... Кафа ...

http://twitter.com/kimkardashian Ким Кардашиан
    http://twitter.com/KATYPERRY Кейти Пери
    http://twitter.com/Ladygaga Лейди Гага
    http://twitter.com/parishilton Парис Хилтън

Айде, порови се в страниците им и виж !!!
    Писали са на повечето си фенове и не виждам нещо лошо в това да пишат на мен или на Nqkuf

Град
    Пловдив
    Парис Хилтън има близо два милиона и половина фолоуърс...

нека да им е писала...

Само да спомена, че Парис не е написала и един собствен туит, а си има човек за тази работа. Дали да продължа да обяснявам за специалистите по PR и Social media marketing?
    Гррр, абе ти имаш и си работа или само се чудиш как да се заяждаш?
    И дори да не ги пише сама, със сигурност ТЯ ги измисля ...

И се моля на Господ да няма следващ пост, в който HarleyFlanagan да се заяжда...
    Амин!

Град
    Пловдив
    Явно няма Господ,

както няма никой и на "втория етаж" при теб, за да разбереш нещо елементарно. Чудя се дали да се смея или просто младото поколение наистина е толкова глупаво и лесно-манипулируемо.

Koй го казва : )

Мега фен Аватара на December
    Абе TheBlackCat да не мислиш,че някоя си Лейди Гага ще може да отговаря на по стотици съобщения на ден?Та нейният график е толкова запълнен - турнета,концерти,фотосесии ,интервюта с въпроси за който й ПЛАЩАТ да отговаря.
    Да не мислиш,че на тебе ще седне да пише както казаха горе,тя си има хора които да й вършат тая работа.
    ти да не си мислиш,че е както във Хана Монтана,да отговаря на всеки фен?Мале,мале
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Пловдив
    Aпф, нямах това предвид, но както и да е

Град
    Пловдив
    Повече книги и по-малко Хай клуб, моля!
    Не чета Хай Клуб : )

Повече позитивизъм, по-малко заяждания МОЛЯ

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Уго Чавес си направи туйтър акаунт, писа няколко седмици и яидя, че не може да отговори на всички и затова назначил 240 човека да му подържат туйтър акаунта.
    Ето така се постига пълна заетост
    Grumpy old madman

Град
    your mind,your body and your soul
    Повечето "звезди" имат регистрация в Туитер или Майспейс само защото ПР-ите им са ги задължили.Те дори не си играят да отговарят или да следят профила си,а си имат хора за тази цел.
    Който се е заблудил,че някой известен се е трогнал от лигавото му съобщение тип "аз съм най-големият Ви фен" е ебати оптимиста.
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си