- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам си моята лигла..
Здравейте отново,тва ми е втората темичка..ии ест. пак се отнася за моето момиче.Ще разкажа малко за тези които не са чели миналата.Харесвам момичето от началото на годината,най-накрая успях да привлека вниманието и,целувахме се и се появи Стела..нейна приятелка,която явно ме харесвала,мойто момиче искаше да запазим дистанция за известно време заради приятелката си,аз реших да я накарам да ревнува и тръгнах с Стела (прост съм знам,знам) скъсах с Стела,но от този момент моето момиче не ми проговори,колкото и да исках да и обясня,на рожденният ми ден ми проговори и оттогава започнахме малко по малко отново да се сближаваме.Писах във форума и ме посъветвахте да и обясня за чуствата си,е обясних и,тя каза,че винаги е имала чуства към мен и още има,но аз съм се подиграл с нея,опитвам се да и обясна,че онази Стела не ме интересува,но отговора и беше:мисли преди да вършиш нещо.Знам,тъп съм,не мислех трезво,всъщност въобще не мислех,но е минало,не мога да го върна искам само нея да си върна.Незнам дали я обичам,може ми защото никога не съм обичал,,но тя е момичето,към което някога съм изпитвал най-силни чувства..
Доверие се печели с време, а изгубено доверие още по-трудно се връща, ако изобщо може да се върне.. ;]
Направил си грешка.Не може да си върнеш момичето,освен ако не поговорите на саме и да и кажеш колко сажаляваш,че не си изпитван никакви чувства към Стелаа..кажи и че искаш пак да сте заедно и ако трябва и падни на колене![]()
много тъпа грешка си направил.. тя не е ревнуваа ,а може би е страдала,различно нали?! Докажи й ,че искаш нея и само нея... жените обичат да бъдат търсени,галени,глезени,гуш ани,обсипвани с изненади и какво ли още не .. давай иии успех![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Не заслужаваш да си с нея.
Подиграл си е брутално с момичето. Правилно ти е казала - мисли преди да действаш.
Аз ако съм - хич нямаше и да те погледна повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
СъгласнаПървоначално написано от valdesbg
И за да не се разсърдиш и аз ще ти кажа,че си хипер прост,не тъп,а ПРОСТ!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зле си ..аз на нейно място бих ти простила - мека душица съм, ноооо май не я заслужаваш . . !
I don`t care .. ;] ..
+1! Наистина не я заслужаваш!Първоначално написано от 3oPuTy
И тя е права, че ти го е казала!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Да я накараш да ревнува?!?!? И защо? Явно си мислил,че така ще я накараш да тича след теб,но си направил ОГРОМНА грешка.....Трябва да й докажеш,че я обичаш,ако е така естествено.
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Когато изгубиш нещо, едва тогава разбираш колко важно е било тоНие, момичетата сме много чувствителни ...
а ти наистина си се подиграл с нея
Много жалко,защото не знам дали имаш някакъв шанс ... Ако бях на нейно място,щях да кажа същото : "Мисли, преди да вършиш нещо "
![]()
След като умишлено си играл подобна игра, аз не виждам смисъл да се оплакваш. Направил си това, което искаш. Сега ти се е приискало друго, отново да си я имаш. Но нещата в живота стоят така, че хората може и да прощават, но не забравят. Приятелката ти ще ти прости, за това не се безпокой. Но няма да забрави, а това й е като поука. Никой не обича да му се случват едни и същи неприятности, а с теб да си ги докара отново възможността е много голяма защото вече си й доказал, че не си сериозен. И един куп неща да кажеш от сорта на това колко я обичаш, едва ли би върнала доверието си към теб така лекомислено, дори и най-простата лигла да беше...
+2!! Няма как да си я върнеш! Тъп си...Първоначално написано от AniBG
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
![]()
![]()
![]()
сори бро ама ноооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооо си се цакал трябва отново да и покажеш че може да разчита на теб чест прави на момичето че се държи така и е права но нз как ще се оправиш чесно
![]()
![]()
![]()
![]()
точно... направо ми е мъчно за момичето.. ;ххПървоначално написано от valdesbg
Е, съвсем правилно ти го е казала - че е доста хубаво да мислиш преди да действаш. Мхм. Пробвай.
Аз на нейно място не бих ти простила, защото си я унижил и разочаровал много. Всъщност ти си бил лигльото.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Ако е момиче на място, нямаш никакви шансове с нея. Но все пак говори с момичето - от опит глава не боли.
Голям автогол си ,си вкарал.По-добре нова връзка без грешки![]()
+1Първоначално написано от IndependentGirl
Първоначално написано от valdesbg
Напълно подкрепям.Защото тя е искала да се отдалечите,зада не нарани приятелката си, а ти си хукнал веднага при всяка срещната.Трябвало е да проявиш разбиране.АЗ нямаше да простя.
Не мисля, че ще ти прости.![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
Ако бях на нейно място няма да ти простя .. но явно ии тя няма да го напраии ..
Срам ме е ,че си ми набор![]()
![]()
Съгласен съм с мнението на @valdesbg
--------------------------------------------------------
аз че съм прост знам,знам и че не я заслужавам,,но искам да я заслужа...и че не знам какво искам,не е вярно..Знам,че искам само нея,винаги е било така,за това толкова съжалявам за историята със Стела..
Не я заслужаваш.Постъпил си адски глупаво...
Подкрепям горните мнения...и както казаха повечето - и аз да бях, няма да ти простя...Но нали знаеш, винаги има едно ,,НО,, ..и ...нищо не е сигурно...
Еми айде де. Съдери си задника, мини през Ада, жертвай мило и драго, кръв и пот да се лее от теб и си готов.Първоначално написано от dido933
Въпроса е в случая - ти дали си готов да издържиш всичко това? И.. дали си струва?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House